Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej hej wie ktos

Chodzi o Allegro...proszę wejdzcie...

Polecane posty

jesli zamawiam od sprzedawcy kilka rzeczy .... jeden przedmiot konczy sie "kup teraz" za 5 dni a drugi przedmiot który tez kupuje od tego samego sprzedawcy konczy sie "kup teraz" za 3 dni... To zaplace raz za przesylke??? Czy najpierw przyjdzie do mnie ten co konczy sie za 3 dni ...a pozniej ten co za 5 dni??i bede musiala placic dwa razy za przesylke? wiem namotałam ale nie wiem ;/;/

Gość marcysiankaaa
Kup i spytaj sprzedawcę, ile płacisz za przesyłkę. To często zalezy od wielkości i ciężaru towaru.

:( pewnie nie wiecie o co mi chodzi ...bo tak namotałam.

aha......rozumiem.Dziękuje:)

Gość uzgodnij ze sprzedawcą
aby wysłał ci obie rzeczy razem, po zakończeniu tej późniejszej aukcji oczywiście.

Gość uzgodnij ze sprzedawcą
nie doczytałam, jak jest opcja kup teraz, to kupujesz dzisiaj obie rzeczy, aukcja zakończy się w chwili zakupu

może być różnie. napisz do sprzedawcy pytanie jak to będzie z przesyłką. nie bój sie pytać. a termin zakończenia \"kup teraz\" to jest termin do kiedy będzie ta oferta. jeśli kupisz przez \"kup teraz\" to przesyłka może być nadana nawet tego samego dnia.

KUP TERAZ to nie aukcja :P W KUP TERAZ możesz zakupić przedmiot w każdej chwili, a nie czekać 3, 5 dni :P Przedmiot kupiony powinien być wysłany zaraz po zaksięgowaniu pieniędzy na koncie sprzedającego :) Z reguły gdy u 1 sprzedającego kupisz kilka rzeczy wysyła on wszystko w 1 paczce - zmniejsza się więc koszt wysyłki :) ale tą sprawę najlepiej omówić ze sprzedającym (wysłać e-maila z zapytaniem) ... bo oni niestety są różni :P

Gość marcysiankaaa
Nie ma znaczenia, kiedy kończa się aukcje Kup teraz, jeśli kupujesz i płacisz w tym samym terminie.

aha czyli jak klikne teraz na kilka rzeczy z opcją kup teraz to odrazu moge placic i mi wysyłają tak?

Gość marcysiankaaa
Tak, tylko ustal cenę przesyłki. Po prostu kupujesz już teraz i masz, ale oczywiście najpierw płacisz ;)

Gość BUAHAHAHAAHH
Aukcja "Kup teraz" kończy się w momencie kliknięcia "Kup teraz" dla Ciebie :) Na 99,9% (chyba, ze wydarzy sięcus) sprzedawca wyśle Ci to w ejdnej paczce. Dla pewności dopytaj czy wtedy cena przesyłki nie wzrasta (waga paczki), np z 8zl do 10zl.