Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i ja mam wazne pytanie

kto lubi seks?

Polecane posty

Gość i ja mam wazne pytanie

Gość oczywiście nikt

Gość jampamtam
ja nie

Gość upppppppppp
kiedys lubiłam a teraz jestem 11 lat po slubie i już mi się znudziło .........

Gość bibibi
upppppppppp to tak jak ja

Gość powinno byc chyba pytanie
kto nie lubi ;)

Gość bibibi
tyle samo po ślubie

Gość upppppppppp
mam problemyy ginekologiczne jestem na tabsach 8 miesięcy -moje libido spadło do 0 . Co robic ?

Gość upppppppppp
Zmieniałam na innych było jeszcze gorzej tyłam i zle się czułam . Te mam dobrane po szeregu badan -wszystko jest ok tylko ochoty na sex całkowicie brak .

upppppp moze odstaw na 3 miesiace tab, i pozniej wroc do brania, u mnie to pomoglo i teraz mam libido jak franek:) ale to tez zalezy duzo od partnera...

Gość upppppppppp
Tabsów nie mogę odstawic ( choruję na endometrioze ) jest to paskudztwo które bez leczenia bardzo szybko postępuje . Niestety!

ahaaaaa no ja myslalam, ze Ty antybaby bierzesz. no to jak bierzesz jakies inne tab, to hmmm. moze sprobuj pod lekkim wplywem alkoholu (jak mozesz mieszac z tab). albo powiedz facetowi by zrobil cos co Cie zawsze podniecalo. albo zrobcie to jakos inaczej, np z zawiazanymi oczami ;) wtedy sie inaczej odbiera wszystko, bo jeden ze zmyslow jest wylaczony i pozostale musza nadrabiac "strate"

Gość upppppppppp
Dobrze myślałas biorę antybaby dokładnie Rigevidon pigułki anty nie są tylko po to aby nie zajsc w ciąże leczą też szereg innych chorób .

Gość upppppppppp
Sluchajcie laski może mi cos doradzicie bo mam ostatnio większy problem ni ż sex . Moja 7 letnia córka nie chce chodzic do szkoły ( I kl) . Codziennie rano przeżywamy koszmar ,w szkole ciągle płacze .Szkolna Pani psycholog nie pomaga . Co robic ?

no wlasnie sobie poczatalam o tej Teojej chorobie. bo wczesniej nie wiedzialam co to jest:( no i wlasnie tam pisze, ze wiekszosc lekow obniza libido:( no wiec pozostaje Ci tylko albo uprawianie sexu na lekkim rauszu (ja przy jednych tab stosowalam ta metode) albo sprobowac zapalic trawke i zobaczyc co sie wtedy dzieje (kumpela popala bo tez ma problemy z rozkreceniem sie, a jak zapali to ma ciagle ochote), albo wlasnie sprobowac innych klimatow inne pozycje, jakies urozmaicenia

uppppp a co do corki, to najlepiej niech sobie obierze jakas dziewczynke z klasy i sie z nia zaprzyjazni, albo sami wybierzcie jej kolezanke, zaproscie ja do domu (niech spedzaja razem duzo czasu), pierwsza klasa dla wielu dzieci to jest koszmar bo sie musza do wszystkiego przyzwyczaic. a jak maja kogos z kim moga pogadac i kogo lubia w klasie to jest zawsze lepiej. moi rodzice tak brata musieli do przedszkola przysposobic

Gość upppppppppp
Jestem tak oziębła że nic chyba na mnie już nie zadziała . A mąż się wkurza jest niewyżyty seksualnie jak każdy facet ( niestety )

Gość upppppppppp
Ale to nie jest dla niej nowosc chodzila już w tamtym roku do zerówki ,te same dzieciaki ta sama klasa nic się nie zmieniło . A ona takie cyrki odstawia nie wiem o co chodzi ? mówi że szkoła jest głupia ! i ona nie będzie chodzic ! takie są jej slowa .

Gość bibibi
wprawdzie odeszłaś od tematu ale powiem ci że moja jak chodziła do przedszkola to ryczała całe 10 miesięcy jest poprostu dzika i tyle do szkoły jakoś poszła.Twoja to dopiero początek szkoły myśle że się przyzwyczai narazie to nowość

Gość upppppppppp
Jezu gdyby miała tak cyrkowac przez 10 miechów to chyba by mnie wykonczyła ! ale mnie nastraszyłas ...

upppp moze ktos jej dokuczyl? moze cos jej bu powiedzial i teraz nie chce tam chodzic, wiesz jakie sa dzieci jak sie czegos lub kogos uczepia a co do ozieblosci to mozesz jeszcze sprobowac czekolady z czerwonym winem (silnie pobudzajace dzialanie) czekolada albo gorzka albo mleczna, a wino najlpepiej polwytrawne lub wytrawne, bo slodkie sa za ciezkie. albo wcinac seler tonami (wiem brzmi smiesznie, ale to wspomaga libido - tylko mezowi nie dawaj ;) )

Gość bibibi
poprostu są takie dziwne gatunki naszych dzieci.Przeżywałam katusze ale chciałam ją oddziczyć .To był koszmarek totalny.A teraz sama z siebie się śmieje

Gość upppppppppp
Wielkie dzięki za radę czekoladę mam w domu a wino kupię po drodze do szkoly ( po Małą ) muszę to wyprubowac bo szkoda mi męża ( męczy się biedak ) ciągle powtarza dlaczego między nami nie jest tak jak dawniej >>>>>>>>...........

Gość upppppppppp
Tak mi się z Wami fajnie pisze że się przedstawię nie jestem upppppppp tylko Mariola !

Gość bibibi
to fajnie że Ci fajnie żeby też w sexie było Ci tak fajnie bo mnie to już nic nie pomoże