Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos mi pomoze

Ile u was trwa okres przy tabletkach anty???

Polecane posty

Gość moze ktos mi pomoze

I czy zawsze jest tak samo??? bo ja juz nie wiem co jest grane...biore tabletki od 1,5 roku ale brałam rozne...teraz mam rigevidon i czuje sie przy nich najlepiej ale okres miałam zazwyczaj przy nich 4 dni.....ostatnio miałam duzo stresów i jak były te upały to dostałam okres 1 dnia przerwy i miałam 6 dni i był troszke bardziej obfity ale teraz mam inaczej....dostałam jak zwykle na 2 dzien przerwy ale juz dzis czyli 5 dzin przerwy nie mam praktycznie nic....czy to normalne ??? moja kolezanka mówi ze ona ma zawsze 2-3 dni ale ja sie nie umiem przestawic bo zasze miałam przy tabletkach 4-5 a przed tabletkami to juz w ogóle z 8...

Gość ja brałam przez
1,5 roku Novynette i miałam jak w zegarku okres, który zaczynał sie w sobotę rano i kończył w niedziele wieczorem czyli 2 dni

Gość moze ktos mi pomoze
brałam na poczatku novynette ale były dla mnie za słabe i czułam sie strasznie przy nich i ciagle plamiłam wiec nie potrafie powiedziec ile tak na serio trwał okres, potem brałam regulon i tez plamiłam a teraz rigevidon i jest ok ale nie mam sie czego obawiac ze teraz tak mam mało bo niecałe 3 dni????

Gość ja brałam przez
no skoro ja miałam przez całe 1,5 roku brania Novynette tylko 2 dni krwawienia to czym się martwisz? dodam, że normalny okres mam zawsze 6-7 dni

Gość moze ktos mi pomoze
no oki dzis jeszcze tez mam...myslałam ze juz koniec ....oki oki ja juz panikuje :)

Gość upppppppppp
Biorę Rigevidon 9 miesięcy okres trwa 3-4 dni .

Gość moze ktos mi pomoze
a to spoko;) ja mam tak srednio 4 dni , ostatnio 6 a teraz mam 3, wiec sie dziwie troszke ze róznie mam...

Gość efia
no własnie mam podobny problem biore długo diane okres był zawsze regularny (w miarę) - ok 5 dni teraz pierwszy raz się zdarzyło że trwał 2 dni i zaczął się nieco później Skąd taka nagła zmiana? Czy u was krwawieniejest ZAWSZE regularne? może ktoś z Was mnie uspokoi:)...

Gość G.
od 2 dni do 4 zależy :)