Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 psiapsia

pytanie do komputerowca, pilne!!

Polecane posty

Go艣膰 przegladarki
a allegro cos ostantio niby niedzialalo choc teraz dziala.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kupowanie routera
troche to wqurwiajace, jak ktos sie calkiem nie zna i chyba tez nie potrafi czytac ze zrozumieniem. Najlepiej jakbys przestala myslec o podkradaniu internetu, bo to nielegalne i ktos cie moze pozwac z powodztwa cywilnego. tym bardzej ze wlasciciel routera moze sobie sprawdzic kto jest do Niego podpiety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psiapsia
no.. rozumiem troche juz.. dzieki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przegladarek
Tak, Ty karta WiFi, kolezanka z za sciany, router WIFI i masz neta. Tyle ze jak juz pisai lepiej neta zalozyc, juz nie chodzi o podkradanie bo moze kolezanka sie zgodzi, ale o to ze duzo taniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psiapsia
troche tez jest niefajne, jak ktos kto "sie zna swietnie" nie potrafi wytlumaczyc temu cos sie nie zna... tak na jego poziomie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupowanie routera
tyle tylko, ze juz prosciej nie mozna tego wytlumaczyc.. sorry za to wyzej, ale caly czas to samo piszemy. I napisze jeszcze, ze duzo latwiej byloby zalozyc swoj wlasny net i nie myslec o podkradaniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przegladarek
tlumaczone bylo na Twoim poziomie dalej nie rozumiesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psiapsia
jak m贸wi艂am, juz rozumiem i dziekuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupowanie routera
nie ma za co. tylko napisz nam co postanowilas i jak to wszystko roziwazalas. To mnie berdzo ciekawi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przegladarek
pisalas ze troche, coz... tak czy siak wyjdzie taniej zakladanie neta, teraz to takie promocje ze za darmo daja... a na router z karta (ktora pewnie kolezanka za swoje pieniadze nie kupi) wydasz jednorazowo ~300-500 zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przegladarek
mnie tez ciekawe i to dlaczego zdecydowalas sie na takiego cos, nie wiedza? a neta mozna miec bez placenia abonamentu za telefon... (no chyba od kogos dostaniesz za ladne oczy router i karte WiFi)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psiapsia
heh ;) po prostu, kupuje kompa, bo musze miec na studia, bo bez netu dzicz. net mam w domu, ale mnie tu praktycznie nie ma. i gadalam z panem od netu o bezprzewodowym u nie na uczelni i o karcie co na ilestam metrow dziala, a ze sie nie znam, musialam dopytac. co postanowilam: jesli zamieszkam u tej kolezanki- to albo kabel jak sie da, albo router. jesli zamieszkam gdzies indziej, zaloze net.. tyle :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PYTANIE DO KOMPUTEROWCA 2
Odpowieee mi ktooos?? Glowna wyszukiwarka u mnie to google. Czemu nie moge wejsc na Allegro?? I na wiele innych stron (np Maxior) ?? Odpowie mio ktos? Pytanie z str pierwszej na samym dole

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupowanie routera
Jaaaa... trzebabylo napisac, ze na studia ci potrzebne i ze z ta kolezanka bedziesz mieszkac... w takim wypadku najlepiej jest kupic router. Tylko znajdzcie kogos kto Wam to skonfiguruje, bo jak sie nie znacie to same nic nie zdzialacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psiapsia
pytalam o kolezanke za sciana, a Ty tylko o tym podkradaniu, heheh :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psiapsia
ja Ci nie odpowiem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przegladarek
Bylo juz pisane ze to wina przegladarki 偶e na strony nie mozesz wchodzic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przegladarek
to wtedy moze kabalekiem bedzie lepiej jesli bedziesz u kolezanki mieszkac to sie dogadacie, kupisz karte sieciowa za pietnastaka i kabel za kilka zloty i bedzie git. No chyba ze oba kompy bede juz mialy sieciowki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psiapsia
ooo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przegladarek
z tymi stronami to ech, zobacz na innych przegladarkach, poczysc cookies, pamiec podreczn膮... oooo:) tylko wtedy bedzie Twoj net zalezny od tego czy Twoja kolezanka ma kompa wlaczonego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psiapsia
to juz wiem ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psiapsia
a jeszcze jedno pytanie ;) ta karta i kabel, niezaleznie od tego skad jest internet, czy neostrada, czy kablowka..czy cos??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przegladarek
tak...niezalanie byle bylby net

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PYTANIE DO KOMPUTEROWCA 2
Ok popr贸buje :/ Tylko do tej pory mi wszystko dziala艂o hmm a moze to wina antywirusa avast bo od tej pory mi sie to zaczelo jak go zainstalowalam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psiapsia
a widzisz, bo mi kolega- znawaca ;P rzekl, ze neostrada, to okej, nie ma problemu z przeciagnieciem przez kabel i ze w upc sie nie da. ona z czegos takiego ma!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupowanie routera
ja sie nie spotkalam z tym zeby byly problemy z rozdzieleniem internetu na 2 kompy. jeli to to samo mieszkanie to nawet nie ma tu zadnej kwestii prawnej. Prosba: mozecie mi podac wczorajsze numery multilotka? Siedze w pracy i mam poblokowane strony z wynikami a chce sobie sprawdzic. moze cos wygralam :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupowanie routera
z kazdym netem na kazdym kopmie jest mozliwosc udostepnienia lub rozdzielenia internetu. Znajdzcie kogos madrego co Wam to zrobi i bedzie smigal az milo

Udost臋pnij ten post