Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..zrozpaczona...

Myśle nad zerwaniem z chłopakiem z powodu mojego trądziku

Polecane posty

Gość ..zrozpaczona...

;(;(;(;( Jestesmy ze sobą od 2-óch lat. I on ani razu nie widział mnie bez podkładu!! Ja juz mam tego dość ;( Nie pokaze mu sie bez pudru z tymi syfami, przebarwieniami, wągrami... On zasługuje na lepszą dziewczyne.. Jeśli jedziemy gdzieś w dzień, to ja chowam swoją twarz pod włosami, nie patrze mu w oczy, obracam głowe w drugą strone, zakrywam rękami udając ze mnie oko swędzi albo coś... Paranoja poprostu :( On zasługuje na laske ktora normalnie wygląda i normalnie sie zachowuje bo ja przez tą cere jestem strasznie zamknięta w sobie i wogóle dziwnie sie zachowuje.. On nie widzi tego że to mnie tak dręczy bo widzi mnie z podkładem i myśli że wszystko jest ok. Jesli mamy sie spotkać to jestem cała zestresowana, że znowu bd na mnie patrzył, że znowu musze robić tapete... W to lato ani razu nie bilismy razem na basenie, nad rzeką.. zresztą rok temu było tak samo. Ciągle sie wykręcalam że coś mnie boli, że sie źle czuje ;( Nie wytrzymam tego dłużej ;( najlepiej jak nie bd z nikim a on znajdzie kogoś lepszego.. Dzisiaj chce to zakończyć ;(;( Zaraz bedą wypowiedzi ze ja go nie kocham, że jestem nienormalna, że mam sie iść leczyć, że jestem gówniarą itp. Ja tylko chcialam sie komuś wygadać... Teraz idę myć auto i zerkne tu później. Pozdrawiam

Gość też tak miewam
Z tym, że nie z powodu trądziku bo cerę mam ładną, ale uważam, że ogólnie wyglądam jak pasztet i jestem beznadziejna w łóżku. Szkoda mi faceta, stać go na fajniejszą laskę... :(

Skoro on jest z Toba od 2 lat to znaczy,ze Cie kocha taką jaką jestes.Gdybys mu sie nie podobala to by z Toba zerwal juz dawno.Wiem,ze to straszne....Ja tez chcialam z chlopaka zrezygnowac z powodu cery,ale on mowil,ze jestem piekna.Pozniej z nim zerwalam ale to juz inna sprawa.W kazdym razie nie z powodu tradziku.Inaczej jest jesli chce sie przejsc do sexu...ja mam tradzik na plecach i dekolcie.Czuje sie jak potwor i nie chce miec chlopaka.Z twarza jest teraz lepiej,ale dekolt i plecy....a zwlaszcza plecy...co z tego,ze na dekolcie mam mniej niz na plecach skoro bluzki z wycieciem i tak nie zaloze :(