Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babka jagodzińska

niedługo będę Mamą...

Polecane posty

no pobrali mi ta krew.............teraz musze czekac na wyniki, okolo 2 tygodni... Mialam tez sluchanie serduszka i macanie przez polozna :D. Wsio orajt :D, uwielbiam sluchac jak serduszko bije mojej niuni :) Przytylam juz 5 kilo i nawet nie chce myslec ile przytyje na koniec :classic_cool: Jutro robie sobie przerwe od obiadu, bede jadla owoce, pila soki, a na kolacje strakuje sobie z 5 jablek i to zezre :D ps. juz dalam mezowi Twoj nick, powiedzialam, ze jestes w ciazy i kazalam mu napisac jakas fraszke, hihihihihih, jak znam swojego meza, to bedzie super ;) ps2. ide na taniec z gwiazdami :classic_cool: ps3. Ogladalas moze juz wozki? Jakie tu w ameryce wozki sa modne? Ja cholercia nic sie nie znam na tym i sie w ogole zastanawiam czy kupowac gleboka gondole.............nic nie wiem...............

Gość kluska serowa
ogladalam wozki tak pobieznie w sklepach (kilka razy juz bo bylismy kupowac cos dla innych dzieciakow) i sama juz zglupialam. chcialam zielony podoba mi sie jeszcze ten http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2373617 tylko cena troche mniej i ten http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2400909 a w sklepie mi sie wlasnie ten zielony podobal http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2503019 albo tamten byl troche inny... nie pamietam az tak a moda nie wazna. teraz wiele osob kupuje jogger http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2623496 kolezanka ma taki i sobie chwali bo lekki itd. ale ... no tak mi sie niepodoba ze nie bralabym dziecka na spacer w czyms takim a co do gondolki to maja te http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2742350 ale biorac pod uwage cene chyba zostane przy nosidelku :O wiecej ci slonce nie powiem bo sama nie wiem zbyt wiele. poradze sie kolezanki (nie tej co ma ten czerwony wozek potwor) ona ma roczne dziecko to cos moze mi powiedziec ale chyba kupie cos w komplecie. spacerowka i nosidelko. nosidelko mozesz pasami unieruchomic w samochodzie i tak dziecko wozic. ja tez chce dziecka serduszko uslyszec w koncu... :(

hmmmmm, juz calkiem zdurnialam jak zobaczylam te wozki :o. Wiesz, tak sobie mysle, ze ja chyba poszukam czekas uzywanego. W sumie to nie bede kupowala glebokiej gondoli. Na poczatek potrzebne jest mi nosidelko tylko, wiec musze poszperac tu i tam. I tu nie chodzi o kase, ale o to, ze nie bede wydawala kasy jak i tak wiem, ze to na kilka miesiecy, przeciez ja juz wiecej dzieci nie planuje :D Powiedz mi kiedy idziesz do lekarza, bo to dziwne, ze jeszcze nie mialas sluchania serduszka........... ktory to tydzien u Ciebie?

Gość kluska serowa
no ja tez narazie drugiego nie planuje :D glownie przez to ze pamietam jak sie zle czulam i nie dziekuje... przynajmniej musze miec czas zapomniec ;) cokolwiek kupie to potem wrzuce do tesciowej, jak sie drugie pojawi (jezeli za tyle lat bedzie jeszcze w dobrym stanie ;) ) albo jak mojego meza brat bedzie mial swoje to bedzie jak znalazl :classic_cool: uzywanego mi maz nie pozwoli kupic. zrozum. jego pierwsze dziecko. pierwsze dziecko u niego w rodzinie od 30 lat. jego mama szaleje. jego brat tez. on sam mysli ze dziecku bedzie potrzebne wszystko co w sklepie widzi :O juz mu wytlumaczylam ze nie mam zamiaru kupowac bez umiaru bo to nie potrzebne. niby rozumie ale swoje mysli. dostalismy to przenosne lozeczko i oni nam chcieli dac nowe ale w innym kolorze a ja powiedzialam ze wole to uzywane bo to takie jakie chcialam to potem na mnie krecil nosem ze uzywane i ze to bakterie. niby dorosly facet ale widze ze glupieje :( dzieki Bogu slucha sie mnie jakos a nie mamusi bo innaczej bysmy zgineli. jego mama dostala swira jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy. wydzwaniala do mnie co godzine co dwie codziennie tylko po to aby sie dowiedziec jak sie czuje itd. az przestalam odbierac wiekszosc telefonow. panikuje jak gdzies jade bo oczywiscie cos mi sie stanie. ogolnie przesadza strasznie i jeszcze probowala mojego meza przeciagnac na swoja strone i on tez chodzil za mna i przestrzegal przed wszystkim. ale go wysmialam :D u mnie to juz 18 tydzien. w sobote bedzie juz 19. tez sie martwie czemu ja nie mialam zadnego sluchania serduszka itd. :( do lekarza ide 20.10 (chodze co 4 tyg) i wtedy mam miec szczegolowe usg. a ty juz jestes w 16 tyg prawda? bo o ile pamietam to jestes 2 tyg za mna (moze jeszcze uda nam sie zgrac terminy i urodzic tego samego dnia ;) ) ale pociesza mnie to ze chociaz zaczelo sie ruszac (najczesciej jak sie wkurze na przyszlego tatusia) :D no gdzie ten poemat o mnie? przpomnij mezowi bo ja chce sobie wydrukowac i powiesic na lodowce buziaki

przy pierwszym dziecku trzeba jak najbardziej szalec i daj mezowi, zeby jak najwiecej sie cieszyl, kupowal i wariowal :). Ja juz wiem co i jak, dlatego podchodze do tego calkiem inaczej, ale Wy jak najbardziej cieszcie sie pierwsza dzidzia :) Ja jestem teraz w 17 tygodniu, wiec dzieli nas tylko tydzien, bo ja w sobote zaczynam 18 tydzien :P Jak bedziesz na usg, to nie zapomnij poprosic o zdjecie dzidzi, a moze nawet mozna bedzie dostac filmik, zapytaj sie o to :) Fraszka bedzie, ale pozniej, bo moj maz teraz jest zajety i pozno wraca z pracy, ale nie martw sie, bedzie i bedziesz mogla oprawic w ramki, a jeszcze poprosze, zeby moze narysowal jakas karykaturke tak w ciemo, bo w tym tez jest dobry ;)

Gość kluska serowa
mama - bardo prosze o karykature. nawet zdjecie podesle jezeli mu to pomoze. nie naciskam, ale jak znajdzie chwilke no tak niech szaleje :O tylko ze ja i tak wiem ze te wszystkie gadzety sie nie przydaja, a mam wystarczajaco duzo rzeczy z ktorych kurze scieram :O dlatego nie mam zamiaru kupowac bez umiaru. ja nie mam gdzie tego skladowac :( ale troche niech poszaleje. pozwole mu kupic wiecej butelek dla dziecka ;) :P zdjecia mam z kazdego usg (ale to wiesz, takie tam normalne) mam nadzieje ze dadza nam fajne fotki z tego szczegolowego i jeszcze jak by mi filmik zrobili to bym ich ucalowala normalnie. zobaczymy. trzymaj kciuki moja droga jaka zupe dzisiaj wcinalas? ;) to nie wiem jak czytalam. jak ja bylam w 16 to czytalam ze ty w 14.. a moze ja sobie wtedy dodalam a ty odjelas? nie wiem. no to jak tylko tydzien roznicy to moze moze... ale by bylo jak bysmy urodzily w tym samym dniu... niezle bym sie usmiala.

mam mega zgage :o, tylko nie wiem od czego, od rodzynek, czy od soku pomaranczowo-jablkowo-marchwiowego :o. Moj szkrab to ma zachcianki..........najpierw kawa, ktorej nie cierpie, a dzisiaj na sniadanko zazyczyl sobie dwa jajka na miekko, od ktorych zawsze mnie mdlilo i czulam sie sflaczala caly dzien, a dzisiaj zjadlam z wielkim apetytem :D A zupke jadlam, ale nie wiem za bardzo co to byla za zupa, bo przyniosla sasiadka chorwatka, ale kolorem podobna do pomidorowej i byl makaron.........mzoe to i byla pomidorowa :D. A ja robie co miesiac sobie fotki, zeby potem pokazac niuni jak rosl brzuszek :classic_cool: pali, piecze..........ide wode pic

Gość kluska serowa
ojejku jak ja cie rozumiem z ta zgaga. mam codziennie. od rana do wieczora z nielicznymi przerwami. po wszystkim. cokolwiek zjem to zgaga murowana. troche pomagaja mi te kolorowe tabletki ale nie wystarczajaco. mysle ze u ciebie to bylo po soku. jak ta zupa miala makaron i byla w kolorze pomidorowki to nazwijmy ja pomidorowa ;) strasznie sie ciesze ze to juz piatek. wiele bym dala aby juz urodzic i nie miec juz tej cholernej zgagi i porannych mdlosci (caly czas to mam i jeszcze czasami wymiotuje). z tymi zdjeciami to bardzo dobry pomysl. my robimy duzo zdjec ale jeszcze na zadnym nie widac mojego brzucha (znaczy nie odznacza sie). musze mezowi przykazac brac ladne dokladne zdjecia calej mojej sylwetki to moze bedzie widac. ulululu, babka, 9 luty - a wy juz na dobre wyemigrowalyscie z topiku :( 😭

hej laseczki widzę, że od jakiegoś czasu cisza na naszym topiku zastanawiałam sie czy pisać czy nie, ale załozyłam ten temat w jednym celu, chcąc podzielic się wrażeniami z porodu chyba lepiej jak przemilczę, jesteście jeszcze przed, więc po co straszyć:) jedno co powiem to to , że niewiedza jest błogosławieństwem, po powrocie ze szpitala przez jais tydz miałam coś na kształt depresji, nic mnie nie cieszyło, nie chciało mi się zajmowac dzieckiem, wkurzało mnie to , że to ja musze mu dawac cyca i to ono jest przy mnie bez przerwy uwieszone, zakładając topik nie pisałam o tym czego sie boję , tylko o tym co wiem co będzie, bo znam siebie, cóż teraz jest lepiej, ale boje sie pisac , że nadal mi sie nie chce, ale kocham ta mała istotke która za kilka dni skończy miesiąc jedynie co mi z tego zostało to złość na męża , że nie siedzi w nocy przy mnie jak karmię tylko idzie spać a wstaje tylko do przewijania, ale taka nasza rola chyba nasmęciłam

babka, gratuluje i zazdroszcze, ze juz miesiac masz swojego szkraba przy sobie. Ja jeszcze musze poczekac 4,5 miesiaca, ale czekam cierpliwie :) ps. puchne i mam coraz mniej sil..........

Gość kluska serowa
babka - no to teraz nie ma mowy... nie ide rodzic. nie dziekuje, niech ktos za mnie urodzi :O pisz jak sobie teraz radzisz, minelo troche czasu. pozdrawiam

Gość Rueben
Would you like to leave a message? fish cycline tetracycline 250mg 100 capsules bc This new case has been brought by a wealthy Alabama Republican, Shaun McCutcheon, who argues that existing limits restrict his first amendment right to free speech by preventing him from expressing his support for a variety of different political causes.

Gość Frederic
A packet of envelopes order motilium Only four were traditional grade schools that accept students from geographic zones. The rest were charter schools, gifted-and-talented programs and middle schools that are sought out and require admissions. Their students have benefited from one of the hallmarks of the Bloomberg years â a dramatic boost in parental ability to take advantage of top programs. The lesson for would-be mayors is that choice drives achievement.

Gość Modesto
I'm a housewife valtrex price in india I grazed Red2 and RIPD, noticed sparse audiences were old farts with time on their hands and movies were flat.  I'd paid for an RIPD ticket, but inevitably sat in the packed The Conjuring audience, wondered why Pat Wilson had dyed his light brown hair a darker brown and lengthened his sideburns.  Wilson was prominent after he played 'Prom KIng' in the Little Children in 2009. The girl dialing the old style dial phone in the Conjured was George Clooney's squeeze in Up in the Air.  She got a best supporting actress nomination for it.  Now she's reduced to this.  But the conjuring made more sense than all the other junk in the multiplex.  The crowd at Conjuring were all low income post teens, who screamed and laughed at the senseless movie.  I didn't even consider grazing the Adam Sandler or the senseless cartoony junk clueless parents foist on their innocent kids.  Management needs to be replaced at the big studios.  None of them have a clue because William Goldman's dictum that in H'wood no one knows anything, is more true now than when he first said it.  I mostly watch very old 'well made films' which was pretty much a constant in the studio days.  Few pictures pass that test these days.  I'm 68 this coming Sunday and paid just 7 bucks for my senior ticket.  Some of the better films I've seen lately: Hyde Park on Hudson, Rashomon,  The Fastest Gun Alive, Texas  (1941).

Gość Bertram
How do you do? http://www.theeconomicinsight.com/about how to buy zithromax Chancellor Angela Merkel will seek a third term as German leader on Sept. 22 on the strength of shielding her country from the worst effects of the euro areaâÂÂs debt crisis. The Federal Statistics Office will release second-quarter GDP data before the euro-area number on Aug. 14.

Gość Brayden
Jonny was here http://adoptingteensandtweens.com/category/show-archives/ buy paroxetine hcl A 14-year-old boy gets a check-up at Mexico's Children's Hospital in Mexico City. With a 32.8% adult obesity rate, Mexico has surpassed the U.S. (at 31.8%) as the world's fattest industrialized nation.

Gość Wilfredo
I'd like to send this letter by neurontin 800 mg dosage On July 1, First Transit assumed responsibility for theoperations of 40 local, express and circulator routes primarilyserving the area. First Transit says it employs a staff of morethan 700 operations and maintenance personnel to keep its fleetof 300 buses running.

Gość Lanny
Please call back later cipralex 15 mg efectos secundarios "When I think about that day, I really think for me it was just that we were all together," he said. "The home run -- no question, the way people put that in a place -- is an honor for meâ¦and I was so blessed and fortunate that I was able to execute at that moment."

Gość Gilberto
One moment, please diflucan 50 mg "I went to Scotland to show the idea to the Scots. They were happy we thought about them and asked me 'Why Scotland?' And in particular they thought it was because of this referendum, when in fact not at all," he told Reuters TV.

Gość Grover
A company car alcohol cymbalta questions "The death of a young person is a tragedy for their family, friends and community," Lapointe said. "A sudden death is more shocking and our hearts go out to the family and friends who are mourning the loss of this young man."

Gość Gerry
I've been cut off http://knowledge.offordcentre.com/childrens-needs topamax 300 mg a day * On Wednesday, Knight Capital, now part of KCG Holdings Inc, agreed to pay a $12 million fine to settle charges thatit violated trading rules by failing to put adequate safeguardsin place to prevent the barrage of erroneous stock orders. WallStreet's biggest trading firm, which was recently acquired bythe high-frequency trading firm Getco for $1.4 billion, hasneither admitted nor denied wrongdoing. ()

Gość Edwin
Other amount http://www.theeconomicinsight.com/about zithromax cost Regarding this site.. yeah we’ve been flying under the radar because I got carried away working on some other side projects for over 2 years (bad entrepreneur!) The projects were successful, but now it’s time to focus on the brand.

Gość Milford
Do you play any instruments? order anafranil Miss McIntosh said she would decide whether to resubmit her name in an open selection process or put her candidature to local members in a wider secret ballot - which some locals think she would win because of strong support among women and farmers - by Feb 8.

Gość Elton
Where's the nearest cash machine? buy femara Patrick stuck around the following day to watch the Cup race, but stationed in the pits her visibility was limited, so she didn't gather much knowledge. It was an experience that didn't necessarily enthrall her.

Gość Ernie
It's serious maxalt rpd Vice President Joe Biden shed some light on the political realities of the Senate Tuesday, speaking in Boston at a special election campaign fundraiser for U.S. Rep. Ed Markey, a Democrat, who is taking on Republican Gabriel Gomez in the Senate race to fill John Kerry's old seat.

Gość Agustin
How many weeks' holiday a year are there? http://www.experimentalconversations.com/issue/spring-2013/ buy trazodone sleep The Rays thrived under the pressure of elimination as they won the regular-season finale in Toronto on Sunday, the AL tiebreaker game at Texas on Monday and the AL wild card game in Cleveland on Wednesday. They didnât have that pressure Friday, and played like it.

Gość Carmine
I'd like to speak to someone about a mortgage http://updatecontent.com/service/ buy stendra online Otto Reich, who served as ambassador to the South American country from 1983 to 1986, also alleges in his suit filed in federal court in Manhattan Tuesday that executives at Derwick Associates â Leopoldo Alejandro Betancourt Lopez, Pedro Jose Trebbau Lopez and Francisco D'Agostino Casado â defamed him and caused his consulting business, Otto Reich Associates, to lose business.

Gość Donnie
In a meeting flomax canada Switzerland, Britain and the United States are alreadymaking inquiries about whether the currency traders used advanceknowledge of client orders and each other's trading positions torig the foreign exchange fixings in their favour.