Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zyc z kłamca

zycie z klamcą

Polecane posty

Gość jestescie
zalosne jak mozna tak tlumaczyc kogos?? glupie zaslepione, zakochane baby

Gość jestescie tu
wiem i sama na siebie zla jestem :| chore:(

Gość katarszyna ze szczecina
mialam takiego co klamal permanentnie,prowadzi to do braku zaufania czyli zwiazek staje sie bez sensu.kopnac w tylek jak najpredzej oto jedyne wyjscie zanim spedzicie z kims takim pare lat ktore potem beda sie odbijac czkawka bo bedzie strach przed zaufaniem komus kto na to bedzie zaslugiwal.dlugo trzeba sie leczyc z ran pozostajacych po zwiazku z klamca. bardzo dlugo i niestety nie zawsze do konca w 100%;/

Gość no wlasnie dziewczyny
witam wszystkich :) sytuacja staje sie skomplikowana jesli naprawde kocha sie ta osobe i jest sie z nia dlugo - na tyle dlugo ze mysli sie o przyszlosci razem... niestety takie klamstwa z czasem staja sie powazna przeszkoda... zwlaszcza jesli jest sie samemu szczera i uczciwa osoba... ale faktycznie wykancza mnie to psychicznie bo nie wiem czego sie po nim spodziewac.

Gość no wlasnie dziewczyny
a najbardziej boje sie ze oklamie mnie co do jakiejs dziewczyny... jak juz pisalam strone wczesniej byla taka sytuacja... mam straszny uraz teraz i stres ;[

Gość piwo karmi
bylam 4 lata z klamca. potrafil klamac na kazdy temat, o jakichs totalnych bzdurach bez znaczenia np. ze wczoraj widzial kumpla a nie widzial, albo ze kiedys mial psa a nie mial. najpowazniejsze klamstwo to bylo chyba dotyczace szkoly do ktorej nie chodzil. nie wiem czemu klamal ale wydawalo sie ze on sam w te klamstwa wierzyl. zreszta nie tylko mnie oklamywal, tez swoich kolegow. czasami tlumaczyl sie ze robil sobie jaja, czasami ze zartowal, albo dalej klamal i zapewnial ze to prawda. mial jakis swoj swiat, w pewnych momentach to sie powaznie zastanawialam czy on nie ma cos nie tak z glowa..bylam z nim bo po 1. nie byly to klamstwa dot.zdrady czy jakies bardzo powazne, po 2. poza tym byl dla mnie na prawde kochany i kochal mnie . mysle jednak ze on by sie nie zmienil. ostatnio go spotkalam i mowil ze zrozumial to i tamto , ze juz nie klamie, po czym.... znowu zmyslal bajki , ja udawalam ze wierze bo juz mi sie nie chcialo klocic. w koncu nie jestesmy juz razem

Ja tez mialam cos takiego! Klamal dlatego, ze wkurzalam sie jak mowil prawde. Nie powiedzial mi o swojej kolezance, bo za pierwszym razem jak powiedzial,ze sie z nia umowil, to sie wkurzylam, wiec spotykal sie i nie mowil. Sluchajcie - on z nia sypial!!! Zostawcie facetow, ktorzy robia podobnie!!!!!!!!!!!!