Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Burberry20

Kryzys po 3 miesiacach pobytu w Anglii..

Polecane posty

Gość Burberry20

Byłam ( juz nie jestem) z chlopakiem 1,5 roku, wyjechalismy do Anglii żeby troszkę zarobić. Było raz lepiej, raz gorzej. Kłotnie, wspaniale godzenie. Teraz wrocilismy.. a on powiedział że musimy od siebie odpoczać. Że ma mnie dość. Mowi ze kocha, a z drugiej strony wszedzie chodzi sam, wszytsko robi sam. Dla mnie nie ma czasu:( Za 2 tyg wyjeżdza, znowu do Anglii, niby na 2 miesiace.. ale i tak jest mi z tym zle. Teraz od paru dni, on mowi ze nie jestemy razem, ze bedziemy jak wroci.Ze nie chce sie tam martwic, ze go zdradze ( 2 razy zdradzilam:( wiem, moj blad.). Co sie z nim dzieje? :( Buuu ja juz nie wiem co robic.

Gość taki se gość
No bo generalnie faceci nie chcą się pogodzić ze zdradą na pewno walczy ze sobą ale pewnie odejdzie do innej...

Gość Burberry20
ok, ale ta zdrada byla 1,5 roku temu, po tym jak wyjechal do Anglii.. Tak nagle zaczelismy ze soba byc, ja wtedy nie kochalam mocno.. stad ta zdrada. Wybaczył. Takze nie wiem co sie dzieje;(

Gość NINA12345
Ma żal do ciebie i chyba już cię tak nie kocha

Gość taki se gość
powiedzieć że sie wybacza a wybaczyć to dwie różne sprawy

Gość Burberry20
dokladnie, powiedzial ze juz nie kocha tak jak kiedys.. Co robic? walczyc o niego?

Gość taki se gość
dojdzie do wniosku że nie jesteś odpowiednia bo tak jakoś jest że jeśli facet szuka kobiety na stałe to nie takiej co lata na boki..

Gość Burberry20
ok ale tu nie chodzi chyba o innych. Sama zreszta nie wiem. Kocham go, a on mnie odkad wrocilismy do polski- unika ;(

Gość taki se gość
może znalazł sobie inną i teraz chce wybrać na spokojnie pomyśleć itd..

Nie będziecie razem....jestem o tym przekonana na 99 % Jeśli się kogoś kocha to nie zdradza się GO dwukrotnie :-( Jeśli On by Cię kochał , byłby z Tobą na dobre i na złe... W-A-S-Z Z-W-I-Ą-Z-E-K N-I-E M-A S-Z-A-N-S !-!-!

Gość Burberry20
Chyba macie racje.. ;(

Gość Wybaczył ...
tobie zdradę, ale nie zapomniał ... Po prostu facet nie ma do ciebie zaufania i się mu nie dziwię. Postaw się na jego miejscu? Widocznie w nim zaszła pewna zmiana, nie jest pewien czy chce byc z tobą ... potrzebuje czasu, dystansu ... tak bywa

Gość Burberry20
ehh:( takze juz nie walcze.. nie ma sensu.

Gość to nie ten facet bo gdybyś
NAPRAWDĘ go kochała to byś go nigdy nie zdradziła.On nie może zapomniec o tej zdradzie i chyba chce zakończyć Wasz związek:-(Postaw się na jego miejscu-czy Ty byś mogła być z facetem,który by 2 razy Cię zdradził?Na pewno byś ciagle myślała o tych zdradach i obawiała się czy nie będzie kolejnej...Znajdź sobie innego faceta,którego NAPRAWDĘ pokocghasz-wtedy na pewno go nie zdradzisz.