Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona jestem

kto to jest Bielszy niz blask??

Polecane posty

Mój Boże!! Jak ludzie wszystko biora na serio!! Może troche luzu by Wam sie przydało?? Forum, a szczególnie erotyczne służy chyba bardziej do zabawy, niż śmiertelnej powagi, nie?? Od problemów i kłopotów jest uczuciowe....;) A jeśli chodzi o czaty, fora i inne tego typu stronki... strzeżcie sie kobitki!! Bielszy niż blask, Patrzący w jezioro, Kruchy jak szkło lub znikajacy przed świtem, moze być wszędzie!! A może by tak dorosnąć..... Pozdrawiam wszystkie normalnie podchodzące do życia i internetu!!:D:D:D

..hehs..otulona snem...daruj sobie złość i zniesmaczenie.. przecież zupełnie nie warto:) i siedź na pupie...coby nie dawać satysfakcji tym, którzy widzieć Ciebie tu nie chcą.. wiesz? takie gierki często gęsto obracają się i są odpłacone.. Większość Kobiet tutaj..zbyt emocjonalnie podchodzi do topików..ech.. wracaj i bądź..jak nie na tym temacie..to..na innym..ale bądź..i juz:)

Bielszy.. a jeśli o czaty chodzi;) to z tych 3 nicQsi..wszedłby Ci tylko drugi..:P reszta jest zbyt długa:P:D ..hehs.. i nie oceniaj Wszystkich jedną miarą.. ..poza tym..hmm..tak jak powiedziałeś..jest to forum!..obojętnie czy erotyczne czy psychologiczne..czy jeszcze jakieś inne.. ..ale Forum.. i sama nazwa wskazuje na to, że wypowiedzieć swoje zdanie może każdy..czyż nie? często gęsto bywa tak, że nie musimy się z tym zdaniem zgadzać..natomiast nie możemy zabronić wyrazić swojej opini temu..kto do dysQsji się dołącza..prawda? no..uśmiech posyłam..:)

_otulona. Oczywiście masz 100 racji!! Kazdy moze wyrazic tu swoja opinie i nie kazdy musi sie z ta opinia zgadzac. Tylko, ze niektorzy za bardzo czasem wczuwaja sie w temat... Czasem troszke luziku by sie przydalo, nie??;) Jesli beda caly czas powtarzaly sie tu topiki typu \"czemu tu tak mało scatu\", albo \" umre jak kogos dzisiaj nie obsikam\", to w koncu przestana tu wchodzic zwykli ludzie. Jestem juz \"pare\" dni na tym forumie, wiec wiem co mowie. Pozdrowka i usmiechu zycze!!:):):):)

no fakt...tego typu tematy \"czemu tu tak mało scatu\", albo \" umre jak kogos dzisiaj nie obsikam\" są nie do przełknięcia..chociaż przełyki jak sądzę większość ma tu wyćwiczone...;) Qrcze..może i ja się jeszcze kiedyś załapię, że ktoś zapyta kto ja..:( i będę mogła flirtować i się chwalić jakam piękna itd:D :P

Gość fajny topic to jest

Gość ranyyyyy
to znowu te dwa kompleksy :(

Gość zaciekawiona jestem
wracam bo podobno jest pozwolenie co ty na to bielszy?

Gość no tak ładnie
on ma kobiete a ty go chcesz uwodzic fuuuuujjjj