Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogaduszki

kto ma ochotę na pogaduszki w piątkowy wieczór

Polecane posty

Gość aida21
a ja mysle trelle:) ze ja bym wylasnila bo wsumie mozesz tylko gdybac co on teraz robi mysli o tobie i czemu ta znajomosc sie skonczyla...i sie gryziesz z tym a on moze i tez przezywa to samo moze sobie mysli olala mnie zapomniala...ja bym sie odezwala trzeba zycie brac za rogi:)

Gość trelelellellle
ale czasami lepiej wiedziec jak jest......to daje czlowiekowi spokoj, a niedopowiedzenia mecza;(

Gość elle24
A co się stało,że się do siebie nie odzywacie?

tzech...> wiesz no właśnie te niedopowiedzenia. on mi nie powiedział odwal się wprost, ani nie wprost, wyglądało dość pięknie, a nagle nie odpowiedział mi na propozycje spotkania, także tak pastwi się, pastwił się, o może powienien jednak odmówić wprost...

Gość czerwone wrotki
czyli jednak o facetach :) hi hi

Gość tzech
rozumiem że spotykaliście się juz od jakiegoś czasu... to rzeczywiście dziwne zachowanie

Gość elle24
a długo tak milczy?

Gość trelelellellle
jak faceowi zalezy to stanie na huju zeby podtrzymac kontakt, chyba ze cos namieszalas i sie pogubił, albo jakis dupek:(

Gość pogaduszki
nie było mnie chwilkę a tutaj znowu faceci na tapecie. Dziewczyny STOP, koniec z facetami na ten wieczór

Gość aida21
to prawda facet jAK CCHE COS to robi tak aby to miec..moze to chilowy kryzys a ty bylas z nim czy byl tylko przyjacielem twoim?

Gość elle24
czasem nie robi bo mu duma nie pozwala

Gość trelelellellle
achhhhh szkoda o nich gadac

Gość czerwone wrotki
czasem mieszkasz z facetem - a też nie ma z nim kontaktu

Gość elle24
pogaduszki my tu rozmawialysmy jeszcze o zwierzetach alkoholu paleniu i karierze zawodowej

Gość aida21
no wlasnie nie gadamy Babeczki o Nich juz !! dzisiaj dzien jest dla Nas :):) chociaz u mnie byla okropna pogoda i ciagle slychac samoloty':P

Gość trelelellellle
no tak ja pije carlo rosii, kariere zczynam pies mi padł:( strescilam za bardzo:D

Gość elle24
Ja pije herbatke

Gość elle24
halo halo gdzie sie podzialyscie??? Możemy wziasc inny scisle kobiecy temat np obrobic dupe jakiejs ładnej aktorce;-)

Gość czerwone wrotki
też pije herbatkę :) kariery nie zrobię :( mieszkam w bloku, chyba lepiej że nie mamy psa...

Gość czerwone wrotki
jak ja nienawidze Kożuchowskiej !

Gość _czarymarykrycha_
A u mnie samolotów nie słychać tylko deszcz... i browary mi w głowie szumią...o to mi słychać...browary mi zaszumiały...fajnie się czyta to co tam sobie kobitki wypisujecie o tych tam karierach i innych...I jeszcze chcę powiedzieć że mam dośc facetów...banał ...ale mój i do tego prawdziwy...

Gość pogaduszki
ja pracuję w agencji :) ale jakiej konkretnie nie zdradzę, dodam tylko,żę nie jest to agencja towarzyska :)

Gość elle24
A ja nie pracuje a Hanki też nie lubie.

Gość czerwone wrotki
ja mam agencję towarzyską w bloku. ale kanał. dobrze że nie na moim piętrze

Gość _czarymarykrycha_
...No i Kożuchowska jest jak najbardziej bleee....ale jeszcze bardziej bleee jest taki jeden z Bydgozczy....wrrrrr na amą myśl o nim...

Gość czerwone wrotki
ej koleś. spadaj stąd :)

Gość trelelellellle
a ja tam wiem jedno od facetow trzeba sie uczyc ich podejscia do zycia, nie ta, ten to inny, najwyrazniej lepszy sie trafi:)

Gość elle24
Hehe to fajnie z tą agencją towarzyską w bloku:-)Takie sexy sąsiadki;-)

Gość alaniana
a powiedzcieco sadzicie o moim przypadku od dawna podobał mi sie pewien facet co prawda nie znalismy sie ...ale pewnego dnia na imprezie byłam tam z moja kolezanka.podszedł i zagadał troche gadalismy.chciał tancyc ja nie bardzo bo wole tanczyc sama ale i tak sie było miło....no i co mieszkamy blisko siebie ale jakos ciezko nam na siebie trafic zastanawiam sie czasem czy z domu on w ogóle wychodzi,.mniejsza z tym pozniej była inna impreza plenerowa za jakies2 miesiace...no i dziwnym fartem sie spotkalismy raczej on mnie zauwazył.i przebijał sie przez tłum zeby do mnie podejsc .no i w ogole było miło chwile pogadalismy on zaproponował zebysmy z poszły z nim na grilla do jego znajomych....no ja ze spoko..ale akurat szłam po piwo wiec zostawiłam go z moja kumpela.był miły w d**e uprzejmy..ale gdy wrociłam z piwem to zachowywał sie jkbym była przezroczysta zmiana o 180 stopni.potem okazało sie ze moja kolezanka lekko wstawiona podczas mojej nieobecnosci naj[ierw zaczeła sie zlewac z jego auta a potem zaczeła mnie wychwalac pod niebiosa i pytac sie czy mu sie podobam itd. jakie bzdury jeszcze wygadywała to nie mam pojecia bo na drugi dzien mowiła ze nie pamieta co mu mowiła...no i po tym reakcja była taka jak opisałam.i sie do dzis zastanawiam czy poprostu koles sie przestraszył bo mus ie nie podobałam czy moja kolezanka takimi tekstami go odstraszyła i pomyslał ze jestem rownie głupia jak ona ?? co wy o tym myslicie??