Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleksowa

Kompleksy ładnych dziewczyn.

Polecane posty

Gość kasiacio
na sucha skore krem garniera.cuuuuuuuuuuudo

Gość .mgbv
Tylko faceci nie maja kompleksów, a każda kobieta znjdzie u siebie jakiś feler, niezaleznieod tego że otoczenie będzie mówić co innego.

Gość Tym razem ukrywam nicka
Ja jestem niesymetrycznie zbudowana,więc dopasowane ciuchy odpadaja,poza tym mam nierówne piersi (bardzo widoczna różnica,przynajmniej dla mnie),mam nad czołem lok,który nie da się ujażmić. Moje atuty to duże,pełne usta i ciemne skośne oczy ;) tego bym za nic nie zmieniła!

Gość jgyfhjfg
ja jestem niziołkiem, mam 157,5 ale proporcje są zachowane , mam zadziwiająco zgrabne nogi;)

Gość moim kompleksem jest moja
nie wzrost, tylko to co napisałam kilka postów wcześniej, a podałam wzrost, bo ktoś pytał

Gość __________88
Dano temu była piosenka z której fragment tekstu warto przypomnieć \"Nikomu nie żal pięknych kobiet choć każda płomień w oczach ma. Lecz zastanówcie się panowie Czy wy umiecie kochać nas..\"

Gość to ja....
A ja jestem brzydka pod kazdym wzgledem...

Gość iko no nie
Ja mam krzywe jedynki. Krzywe troche ale jednak i nic z tym nie moge zrobic bo mam zbyt slabe zeby na aparat:( Nie moge byc modelka, nie moge isc na miss (regionalnie, wiadomo jakas przygoda a na te narodowe to nie warto sie cisnac bo duzo stresow i po co to komu), wszystkie zdjecia mam bez usmiechu. Jestem ladna, zgrabna, ale oczka mam smutne:( :( :(

Gość kompleksowa
Czyli kazda z nas (ta ladna i ta mniej urodziwa) ma kompleksy. Zawsze jest cos co spedza sen z powiek.. Czyli nie jestem jedyna! Pozdrawiam Was wszystkie!

Gość gość
Jak widać, każdy ma jakiś problem ze swoim wyglądem. Mi włosy wypadają garściami... Miałam wrażenie, że niedługo wypadną mi wszystkie, jak nic z tym nie zrobię. Zdecydowałam się na zabieg z użyciem osocza bogatopłytkowego w krakowskim gabinecie medycyny estetycznej, SCM estetic i jestem naprawdę zadowolona (efekty są widoczne - włosy wypadają, ale nie w takich ilościach, jak przed wykonaniem zabiegu).

Gość Batenoki
Moim ogromnym kompleksem był krzywy nos. No niestety, taka złośliwa matka natura. Odłożyłam trochę pieniędzy i poszukałam dobrej kliniki. Trafiłam w świetne ręce dr Anny Olender, w końcu nie wstydzę się spojrzeć w lustro. Pani dr naprawdę stanęła na wysokości zadania.