Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivvka8888

ONA jest lepsza ode mnie...we WSZYSTKIM..

Polecane posty

Gość olivvka8888

długie,blond krecone włosy białe zęby dłuższe nogi szczuplejsza większe powodzenie ślicznie tańczy ma prawo jazdy,jest świetnym kierowcą jest z bogatszej rodziny - -w dodatku pełnej;( młodsza o 2 lata zabawniejsza lepsze wykształcenie lepiej sie z NIM dogaduje lepsza w łóżku (?) nic dziewnego, że mnie z nią zdradził:(

Gość kutafonka
rozumiem ze teraz juz tylko czekasz az ktos poda Ci sznurek? Bardzo prosze: przyjmujesz? :-0

Gość olivvka8888
nie wiem czego chce:(

Gość no to nic dziwnegoze
cie zdradzil:D

Gość no to ja tez sie nie dziwie
po co on w ogole z toba byl ?

Gość taaa bo ladna to od razu siano
zazdrośnica :D

chce tylko uswiadomic autorke topiku zeby nie przejmowala sie balwanem

nie przejmuj sie;) musisz być bardziej pewna siebie:) jesli ty siebie nie będiesz uważała za kogoś wartościowego to nikt nie bedzie szanował... jesli siebie niezaakceptujesz i nie pokochasz to takie sytuacje mogą sie niejednokrotnie powtórzyć...

Gość korneliazielona
phi.... zęby można wybielić :) włosy - kwestia dobrego fryzjera :) nogi - buty na obcasie :) prawo jazdy - wszystko przed Tobą....;) wykształcenie - patrzymy wyżej.... kurs tańca - patrz wyżej... 2 lata- żadna różnica wiekowo to co, że z pełnej i bogatszej.... nikt nie jest "książkowy" zabawniejsza- tak Ci się wydaje... łóżko? e tam..... palant i tyle! :D

Gość olivvka8888
eh:( nieprawda! dwa lata myślicie to niedużo?

Gość elle24
2 lata to tyle co nic.

Oliwko, to że Cię zdradził nie ma NIC wspólnego z tym że ona jest lepsza czy nie jest. To wina faceta, wina tego, że on jest idiotą i tyle. Nie doszukuj się winy w sobie, w tym że jesteś gorsza. Bo napewno NIE JESTEŚ. Po prostu facet to dupek i tyle. Trochę pewności siebie :) Inni Cię widzą taką, jaka Ty się czujesz.

co z tego z jakiego powodu cie zdradzil???? zrobil to dlatego niech spier*********aaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czas pomoze ci sie z tego otrzasnac....wiem ze to niewiele... bo perspektywa \"kiedys jakos to bedzie\" nA CHWILE OBECNA MOZE CIE PRZERAZAC.... BEDZIE BOLALO BOLALO A POTEM PRZESTANIE glowa do gory!

Gość w mądrych książkach piszą
że piękno to siła wewnątrzna, harmonia, równowaga i szacunek dla siebie samej to nie jest specjalnie ważne jaka jest ONA ważne jest jaka TY nie jesteś

Gość jacek kiepski jesteś
tym samym potwierdzasz że nie masz mózgu,i sprowadzasz do swojego poziomu wszystkich facetów,to najgłupsze co można powiedzieć bo jak afcet myśli ,szanuje i kocha to się nie pusci tylko dlatego że jakaś laska ma ochotę na numerek:o

Gość trudno zadbaj o siebie
i tyle

Gość wiecej wiary w siebie moja
droga i glowa do gory!