Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani od kociaka

Żwirek dla kota

Polecane posty

Gość pani od kociaka

Witam. Mam pytanie dotyczące żwirków dla kota. Jaki polecacie? Ja przed chwila wzięłam kicię na ręce i brzydko pachnie, powąchałam dokładnie a to jej łapki. Pewnie od grzebania w żwirku. :( Ja mam taki żwirek który wygląda jak kryształki. Właściwie siuśków się nie wyrzuca bo one parują z niego jakoś. Nie cuchnie żwirek, przynajmniej tego nie czuję ale już nie wiem sama. Taki żwirek nie często sie wymienia. Mam małego kota i dopiero testuję wszystko, ale może ktoś coś podpowie :)

Gość oko_______
polecam taki firmy \"Oko\" troche drogi, ale bardzo wydajny i po przeliczeniu wychodzi taniej niz takie po 10zl, nigdy nie mialem z nim problemow, kicia tez zadowolona.

Gość jak kotek maly
to daj mu troche czasu. Jak podrosnie nauczy sie higieny. Jak ja dostalam swoje brzdace mialy niespelna poltora miesiaca. Nasikaly mi raz do lozka a raz zrobily nawet kupala ;)

Gość ja używam
tak zwane rolki, które daje się też gryzoniom i ptakom. Takie drewniane rurki, do kupienia w kazdym zoologicznym. Wcześniej używałam żwirku, ale zaden nie spełnił moich oczekiwań. Rolki można wyrzucać do wc, więć to jest dodatkowy plus ( nie zapycha rur), kotek nie śmierdzi, w domu nie śmierdzi. To co Ty używasz to chyba jest żel? Miałam kiedyś Hiltona, ale nie sprawdził się u nas wcale. Ponadto pozostawił ślady w kuwecie, których niczym nie da się zmyć.

Gość ja używam
no właśnie ten link powyżej to są te rolki o których piszę:)

Gość kocia mamuska 22
ja mam lawendowego benka

Gość pani od kociaka
Dziękuję za taki odzew :) Być może jest to żel, kupiłam to pierwszy raz, opakowanie już wyrzuciłam i nie bardzo pamiętam, ale to chyba to. Te rolki o których piszesz to taki "żwirek" w kształcie małych rolek? I sprawdza się dla kota? Kotka moja jest nauczona czystości ale na to nie ma biedna wpływu. Siuśki nie zbrylają sie i się ich właściwie nie usuwa, więc tak myślałam że jakiś zapach pozostanie, chociaż na opakowaniu jest napisane że go nie będzie.

Gość ja stosowalam wszystkie
benek, ten zelowy, jakis zwykly, i najlepszy jst wedlug mnie hilton ale zalecam wyprobowanie kilku i zobaczysz jak kot na nie reaguje!!!!

Gość pani od kociaka
Dziękuję, sprawdzę te rurki. Brzmi fajnie ;):)

Gość kocia mamuska 22
piasek?:o trzeba codziennie wymieniac bo inaczej cuchnie niemilosiernie a poza tym roznosi sie po calym domu, nie ma to jak zwirek zbrylajacy.