Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenobia

co sądzicie io inwazji francuskich sklepów?????/

Polecane posty

Gość zenobia

E.Leclerc, Carrefour, Auchan, Leroy Merlin- nie ma żadnego kraju na świecie tak zarzuconego francuskimi marketami :-O

Gość to wina polakow
tak rozreklamowali nasz kraj wyjezdzając za granice :)

Gość ggggaaaaaaaad
"E.Leclerc, Carrefour, Auchan, Leroy Merlin- nie ma żadnego kraju na świecie tak zarzuconego francuskimi marketami" Jest. Francja ;)

a jakie sa nazwy polskich supermarketów?? poza Społem nieznam ani jednego...

Gość henek
stokrotka jest polska

Gość henek
oprócz tego jest kilka polskich mniejszych sieci ale to tylko supermakety a nie hipermarkety :-(

no własnie stokrotka... ceny są o wiele wyższe niż w niektórych osiedlowych sklepikach.... mamy biedne społeczeństwo a tanie zagraniczne supermarkety pozwalają wielu ludziom na zakup rzeczy, kórych by nie mogli kupić np. w stokrotce.

Gość nop
Pozwloę sobie zanegować: fakt, mamy biedne społeczeństwo, ale m.in. dlatego, że zagraniczne markety mimo wielu wieloletnich ulg i zwoleń podatkowych łaca ludziom przysłowiowe grosze ...

Gość henek
dokłądnie wyjąłeś mi to z ust chłopie

ale całe biedne społecznieńtwo nie pracuje w supermarketach....

pozatym w moje miejscowości wielu bezrobotnych ludzi znalazło prace po otwarciu supermaketu...

Gość henek
zapeniam cie ze ani w niemczech ani w holandii ani w czechach nei ma tylu francuskich sieci

Gość henek
to moze ty dla odmiany powiesz jakas madrosc

ja powiem taką mądrośc że wole iśc do do supermarketu w którym smierdząca pani nie wyciera najpierw podłogi a potem nie kroi mięsa tak jak to jest w naszych cudownych polskich sklepikach...

Gość taaaa
pytanie gdzie mieskasz????

Gość taaaa
no nie wiem o jakich sklepach mówiesz jakiś sieciowych czy ala" pani zenia "

mówie o sieci społem... bo to jedyna sieć, która ma przystępne ceny

Gość taaaa
no wiedziałęm pare lipnych sklepów społem ale sa tez i duzo przyzwoite sklepy ich sieci , hmm generalnie mało ich jest u mnie wiec sie nie bede wypowiedał

na własnie o tym mówie... ja znam same lipne sklepy społem... pisza tu tez że mamy stokrotke, ale tam jest naprawde drogo, a nasze społeczeństwo jest biedne i to nie przez supermarkety... tak więc chyba dobrze ze mamy dostęp dotych francuzkich sklepów?? pozatym wydej mi sie że osoba pracująca w supermwrkecie i w zwykłym sklepie ma porównywalne zarobki...

Gość taaaa
wiesz mama znajomego w stokrotce i zaobki sa wieksze niz w biedronce czy np leclercu :-) wiec z tad moze wyzsze ceny ?

Gość nop
" anv : pozatym w moje miejscowości wielu bezrobotnych ludzi znalazło prace po otwarciu supermaketu..." A nie zauważyłęś/aś, że w przypadku jakichkolwiek "problemów" w pozwoileniu, to w zakłamanych ustach jest w zasadzie jedyny powód dla otwarcia kolejnego sklepu ? Wygląda na to, że są tu jedynie po to, aby w Polsce zmniejszyć bezrobocie ... Altruiści kochani ;) I jeszcze jacyś debile w takie teksty im wierzą :(

nie uważam sie za debila... po prostu widze to zę po otworzeniu supermarketu rodzice mojego kolegi po wielu latach znaleźli prace i dzięki temu już nie musi chodzić po domach i błagac o jedzenie... jak według was te sklepy to samo zło to kupujcie sobie w tych spaniałych polskich sklepach...

Gość o co wam chodzi
nie macie racji..ja bylam ostnio w Leroy Merlin-jestem zachwycona!!!taki wybor jak nigdzie...za firankami i zaslonami rozgladamam sie dlugo ale nic ciekawego...a tam???taki wybor ze nie wiedzialam sie na co zdecydowac!!!i jeszcze taniej niz w naszym POLSKIM sklepie!Skoro daja cos dobrego to czemu nie!!polacy widocznie nie potrafia zaoferowac czegos dobrego o dobrej cenie!

Gość ktosieneczka
z tego co się orientuję to do listy jeszcze można dołożyć Castoramę i Conforamę - też są francuskie, a przynajmniej tak mi sie wydaje :)