Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pathetic boy

lekarz rodzinny

Polecane posty

Gość pathetic boy

Gość pathetic boy
ech ten enter... pytanie : jaki to lekarz rodzinny? jet to jakas konkretna jednostka czy tez nie? jestem studentem studiuje daleko od domu. Jesli miałbym sie do wyzej wymienionego lekarza zgłosić to mam to zrobic w miejscu zamieszkania czy tez moge to zrobic w miejscu tymczasowego zameldowania tam gdzie studiuje?

Gość pathetic boy
inter-kogo? :o... jestem dosyc kiepski jesli chodzi o wiedze o lekarzach ... bo mało zawsze z ich pomocy korzystałem... a teraz przyszła taka pora :o ... w lekarzu rodzinnym interesuja mnie skierowania na wyzsze szczebla medycyny...

Jak chcesz zrobic badania laboratoryjne to wal prosto do laboratorium , przykładowo pełna morfologia jest wykonana za jedyne 5 zł. polskich

Gość pathetic boy
nie chodzi mi tu o jakies badania tylko konkretne skierowanie na zabieg... dlatego musze zachaczyc o tego lekarza

no tak - jak pisze wyskubana - chyba że chcesz z NFZtu, czyli za darmo, ale ciężko z lekarza wydusić zazwyczaj takie skierowanie. Takie skierowania wydaje internista właśnie...Idziesz do przychodni i mówisz \"Dzień dobry, chciałbym się zapisać na wizytę do internisty\" . Internista to lekarz ogólny, pierwszego kontaktu, który jak nie wie co z tobą zrobić kieruje cię dalej.

A rodzaj tego zabiegu to tajemnica....? Bo jeśli nie to napisz być może istnieje inna droga...

Gość pathetic boy
mhmm... czyli udanie sie do zwykłej przychodni w miejscu pobytu załatwi moje wszystkie dotychczasowe wstępy do problemów? :)

Gość pathetic boy
nie ma innej drogi... niestety nie ma :( ....

powinno - aczkolwiek ze służba zdrowia bywa różnie. Generalnie tak powinieneś zacząć.

Gość pathetic boy
tak tez zrobie ... oby sie udało bez wiekszych problemów ... zawsze moge isc bezpośrednio i zapłacic :o ... dzięki wszystkim za pomoc :)