Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajada

SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ.

Polecane posty

Gość kajada

kajada (kajada@poczta.onet.pl) kajada@tlen.pl Suknia jest jednoczęściowa z halką w kolorze białym usztywnioną kołem, góra pokryta jest koronką ułożoną w szpic. Stan bardzo dobry. Dodatki: - welon: 48 cm, z białą lamówką, na grzebyku, - stroik do włosów, - ozdoba na szyję. Wymiary sukni: obwód klatki piersiowej: 101cm ob. pasa: 85cm, dłg. stanu: 41cm dłg. sukni: 146cm dłg. spódnicy: 116cm. W razie pytań proszę pisać na kajada@poczta.onet.pl. Zainteresowanym prześlę zdjęcia. P.S Do sukni dodam gratis w postaci nowych zaproszeń ślubnych z kopertami i karteczkami w środku z informacją o miejscu przyjęcia. Zaproszeń wraz z karteczkami jest: 24 szt.Mam jeszcze 21 szt takich karteczek, które też dołączę do tego zestawu.Ktoś kto zrobi z nich użytek nie będzie żałował

Gość hajtnelas sie bo w ciaze
zaszlas, nastepna madra :/ przeciez ciaza nie oznacza ze masz sie hajtac, to nie XIX wiek

Gość kajada
Ciąża to nie przypadek, takie rzeczy planuje się, ale Ty chyba nic nie wiesz na ten temat... :)

Gość hajtnelas sie bo w ciaze
no chyba ze zaplanowaliscie slub, a potem wpadlas, w co watpie, no ale coz ja nic nie wiem na ten temat, ale ale zajscie w ciaze po to zeby sie hajtnac to tez nie jest dobre wyjscie.