Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iva5

Mąż mnie zdradził

Polecane posty

bo widze ze zostaniesz tu na dłuzej wiec ja pakuje zabawki i ide do innej pisaskownicy sie pobawic

Gość do do Margolki
moze lepiej zarezerwuj sobie nick Ola**

jak się drugi raz urodzę i rodzice nazwą mnie Ola to sobie taki zarezerwuję :) masz jeszcze jakieś \"rady\" dla mnie?

ty czerwona margolko????chaos wprowadzasz....jak jestes mezatka zdradzona to my chetnie poczytamy bo temat nadal aktualny

Gość do do Margolki
a teraz nazwali cie "do Margolki"...? Załosna jestes

czerwona margolko moze nawet udzielimy ci jakis wskazowek nie koniecznie dobrych ale ...........

komiczne ?? jakis intruz sie tu wkradł moze mu pomozemy otwarta linia dla złosliwych

nefrytowakotka szkoda ze cie nie ma ty ze swoim jezyczkiem wiedziała byc jak tu pozadek zaprowadzic

do margolki tylko tej czarnej nie ma co sobie głowy zawracac przeczytał lub przeczytała ostatnia strone i wnioski snuje

juz sie z tymi margolkami pogubiłam ja jestem jedyna w swoim rodzaju ,prosze mnie nie mylic z innymi \"margoilakmi\"czerwonymi czarnymi zadnymi.ja to jestem ja cokolwiek by to miałą znaczyc.bo jutro sie okaze ze napisałm tu nie wiadomo co

komiczne włąsnie wysłałam ci malia bo nie bede tu pisała przy takim natłoku intruzow.zaraz ktos sie doczepi a moze juz sobie dali siana pozdrawiam pa pa

witam wszystkich razem i kazdego z osobna piekny dzien dzisiaj,słoneczko swieci zyc sie chce..jaki tu spokój na na na na a moze to dobrze ,to znaczy ze zona sie nie dowiedziała......bo inaczej juz by tu pisała... buziaczki robaczki

Gość eeeetam
WCALE BYM SIĘ NIE ZDZIWIŁA ...JAKBY CAŁĄ GŁÓWNĄ OSOBĄ głównie tu przewodzącą w pisaniu bzdur i POMOCĄ TEGOŻ DOWNA...BYŁA JEDNA I TA SAMA OSOBA POD KILKOMA NICKAMI.....albo tylu naraz debili chodzi po tej ziemi obok siebie....wymiotować się chce na te TWOJE bzdety...nieżle musisz mieć z garem...albo idż do cyrku z TĄ wyobrażnią deklu....

Gość eeeetam
CZY ŁYKNĘLIŚCIE MOŻE TEN CAŁY STOS BZDUR W JEDNYM ????nie widzicie że to jedna i wielka podpucha???????

Gość eeeetam
margolka,dp margolki,komiczne....co za problem założyć kilka kąt...a to towarzycho pisze samo z SOBĄ...NIE WIDAĆ????a lbo jakiś zakład psychiatryczny wypuścili na spacerek......