Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iva5

Mąż mnie zdradził

Polecane posty

lubie takie potyczki słowne kto to wie kto podrugiej stronie siedzi .moze wrog,a moze wielka miłosc

no widzisz... juz czujesz, że w głębi Twego serca rozkwita powoli kwiat uczucia do mnie... oczywisćie najpierw proponowałaś sex, teraz dopiero rozmowa zeszła na wyższe emocje, ale ja nie jestem konserwatywny i nadal masz u mnie szanse :P

no właśnie - masz szanse.. musisz sie teraz postarać, troche mnie podbajerować, jestes kobietą, umiesz to na pewno :P

ja potrafie, ale Ty pierwsza wyskoczyłaś z propozycją stosunku oralnego :P skoro tak ostro zaczynasz, to znaczy, że Ty przejmujesz inicjatywe ... nie moja wina, że na mnie lecisz :P

no widzisz, sama mi przyznajesz racje... nie potrafisz kategorycznie zanegowac mych słów - uczucia Ci na to nie pozwalaja

zakładając, że juz 15 latek moze spłodzic dziecko, to w chwili obecnej miałabys 19 lat, gdyby mnie tak wcześnie dziecięciem obdarowano..

tajemniczy to dość mocne słowo... ja nie wykładam po prostu wszystkich kart na stół :) czyli w sumie... chyba faktycznie jestem tajemniczy... ale tak juz mają ludzie tacy jak ja :P

tacy jak ty ? czyli jacy?powiesz ile masz lat? zeby sie nie okazało ze z ojcem pisze ha ha

napisałem juz powyżej ile mam lat :) ludzie tacy jak ja, tzn wykonujący mój zawód, oraz cechujący się niespotykanymi walorami :D

ludzie tacy jak ja, tzn wykonujący mój zawód, oraz cech*jący się niespotykanymi walorami>>>>>wiele chcesz o sobie napisaac ale sie czaisz ha ha nie krepoj sie pisz pisz .ja juz sie tu tyle opisałąm ze szkoda pisac,a ty ? ty juz pewnie przeleciałes wszystkie moje wpisy ha ha

tak pamietam ha ha kobiety maja wiele cech o ktorych mezczyznom sie nie sniło a chceili by je miec

a jedyne moje zdanie to takie ze mezczyzni nie potrafia okazywac uczuc a jak juz to robia to nie sa zawylewni.w przeciwienstwie do mnie.ja>chyba nawet czasmi za bardzo sie odkrywam z uczuciami

nefrytowakotka hej miaąłm wczoraj pisac maila do ciebie ale jak sie wybiłąm z rytmu to juz nie wiedziałm o czym mam własciwie pisac.fajnie ze jestes

\"ty juz pewnie przeleciałes wszystkie moje wpisy ha ha \" pisałem Ci juz - sex oralny oraz przelatywanie jest ok, ale to dopiero gdy coś do Ciebie poczuje ;) i nie moge pisać o sobie wszystkiego - jak sama zauważyłaś jestem tajemniczy, wiec ekshibicjonizm netowy, nie wchodzi w gre... porozmawiamy na ten temat na poziomie bardziej zaawansowanych ego...w intymniejszej atmosferze :P

ja odpłacam uczuciem za uczucie - co wodzisz w tym temacie... nikt nie okazał Ci tu takiego zainteresowania, jak to zrobiłem ja :)

hmmmm kuszaca propozycja wiedziałąm ze sie doczepisz do tego słowa\"porzeleciałes\" ha ah to moze jutro dokonczymy to pisanie bo musze zmykac

nie wiem czy mam sie smiac jak to czytam czy płakac ? ha ah jak bedziesz grzeczny to moze napisze do ciebie maila ha ha

nie no, nie chce zebys przeze mnie płakała... wiec lepiej śmiej sie ;) w sumie to całe życie starałem sie nie doprowadzac zadnej kobiety do płaczu... teraz tez nie zamierzam :)

to fajie bo ja lubie sie smiac ......do łez zarazam smiechem.chociaz ostatnio jakos nie jest mi wesoło