Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie załamanaa

Mam dobiero 18 lat a juz zauważułam ........RATUNKU*

Polecane posty

Gość strasznie załamanaa

zauwazylam CELLULIT na posladkach oraz na udach!!!!!!! Czy to normalne w tym wieku???? HEPL dziewczyny pomozcie co mam zrobic gruba nie jestem raczej taka normalna...................RATUNKU

Gość feraa
dżizys kobieto , ja w wielku 16 lat miałam cellulit ,mało widoczny , ale miałam. to normalne

Niestety mamy taką żywność jaką mamy. Horony w jedzeniu , cehmia to cellulit mają już nastolatki.

Gość truskawaaa
a bierzesz pigulki anty??

Gość np.klopot
z poprawna pisownia

mniej słodyczy więcej ruchu i przede wszystkim - nie uważać tego za koniec świata bo istotnie, ludzie mają większe problemy. które niestety i Ciebie z czasem dosięgną ...

Gość nie przejmuj sie kobieto
prawie wszystkie kobiety od nastolatek w gore maja;) tylko jedne bardziej widoczny a inne mniej jedz mniej cukrow, wiecej sie ruszaj i rob masaze ud i posladkow-tylko nie przesadz powinno troche pomoc:)

Gość korneliazielona
mają, mają... a jak facetowi nie powiesz co to jest, to sam nie zauważy - sprawdzone! ;)

Gość a czy ja mowie
ze to koniec świata!!???!! NIE!!!!! Ja mowie tylko ze mam cellulit i jak mam sie go pozbyć i tyle!!!!!!!!!!! CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM. Do tych co przeczytały normalnie dzieki :) Ale czy poradza mi na to jakieś kremy?? A co do tabletek anty to zaczelam teraz stosowac ale juz wczesniej zauwazyłam cellulit a nie eraz

Gość takajednasobieja
wcale nie prawda ze kiedyś kobiety też miały celulit celulit pojawił się niedawno, osoby starsze go nie mają bo jadły mniej konserwowanej sztucznej żywnosci dlatego też np nasze mamy i babcie nie mają cellu ani rozstępów a dziś od faszerowanych hormonami mięs ma je prawie kazda dziewczyna w wieku dojrzewania nie piszcie że każda nastolatka ma cellu i że to normalne, mnie cellu wyszedł dopiero jak miałam dwadzieściakilka lat a jak patrzę na plaży to dziś nawet 15stoletnie dziewczyny to mają

Gość takajednasobieja
co do rad jedz jak najmniej przetworzonej żywności jedz regularnie, nie objadaj się pij tylko wodę i herbatki ziołowe (nie pij soków ani napojów gazowanych) uprawiaj jakiś sport, masuj sie pod prysznicem, używaj raz w tygodniu peelingu, codziennie wcieraj jakiś krem lub żel z kasztanowcem, miłorząbem japońskim, kofeiną itp już po dwóch tygodniach regularnego wcierania kremu dwa razy dziennie nogi stają sie gładsze

Gość bardziej obeznana z tematem
takajednasobieja - widac ze nie uwazalas na biologii. Cellulit to nic innego jak uwarunkowanie kobiecych tkanek w tym miejscu. Obrazowo rzecz ujmując - Tkanka mięśniowa faceta na udach wygląda jak siateczka - tłuszcz ciężko sie tam dostaje, natomiast kobiety wygląda jak prążki - tłuszcz łatwo sie tam gromadzi, i ciezko go usunąć. Cellulit jest traktowany jako drugorzędna cecha płciowa więc nie opowiadaj bzdur ze kiedys go nie było :D

jaki to problem? moja kumpela miala w wieku 14 lat rozstepy i paskludny cellulit ;] a ja już mam zmarszczki na czole...w wieku 16 lat ;] to jest dopiero przegięcie nie?