Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N_A_S_T_K_A

STUDENCI !!!

Polecane posty

Gość czerwona pelargonia
cześć:) Nastka - dobrze bedzie:) nie przejmuj się!:) mam głupie pytanie - co to jest konserwatorium?:> bo mam takie coś z geografii politycznej i ekonomicznej...(fajny przedmiot..:P )

Gość czerwona pelargonia
cześć:) Nastka - dobrze bedzie:) nie przejmuj się!:) mam głupie pytanie - co to jest konserwatorium?:> bo mam takie coś z geografii politycznej i ekonomicznej...(fajny przedmiot..:P )

Gość czerwona pelargonia

Gość czerwona pelargonia
heh... poszukam w Wikidepedii:) Ps. fajnie, że mieszkanie w centrum miasta będziecie miec:) troche ułatwia sprawę.

Gość czerwona pelargonia
nie konserwatorium, tylko konwersatorium:P coś związanego z konwersacją?

No pewnie tak,zwiazane to bedzie z konwersacją.Ja tez sie ciesze z tego mieszkania.Jak narazie uklada sie po mojej mysli,tylko co to bedzie od pazdziernika :O

Gość czerwona pelargonia
oj, Nastka, dobrze bedzie:) ja też się bardzo martwię... jaka grupa będzie itp...np.

Gość czerwona pelargonia
ten topic to taka pomoc psychologiczna dla przyszłych studentów:) oj, tyle osób studiuje...ponoć najlepszy okres w życiu:P ponoć...

joł, joł słoneczka🌻 chyba będzie dobrze. w grupie-wiadomo-jak w klasie czy pracy, zawsze się znajdą czarne owce ale główka do góry, zawsze się znajdzie jakaś bratnia dusza;)

Gość czerwona pelargonia
siema, tzn. dobry wieczór:) Ja z jednej strony nie mogę się już doczekać...a z drugiej wiadomo, nie chce...

No tak Laseczki,ja tez nie moge sie doczekac i boje sie cholernie.Bo chce juz wiedziec na czym stoje i czego mam sie spodziewac.Padam na twarz,ide spac.Cieeezki dzien mialam,odezwe sie jutro.BUZKI

A tak w ogóle wypowiadam się po raz pierwszy na tym forum, więc chcem się ze wszystkimi przywitać i życze miłego i słonecznego dzionka :)

Gość cicoia_jozia
a ja ide na filologie slowianska na profil rosyjski na wroclawskim uniwerku i juz mi sie niedobrze roi jak pomysle,ze lada dzien sie studia zaczyanaj...Ble. Byle 3 latka zrobic i spierdalam;)

heh, czasami zastanawiam się czy to tylko ja się tak boje, ale chyba nie, więcej będzie osób których zastanawia jak to wszystko będzie wyglądać, i jacy ludzie będą, więc nie będziemy sami. Będziew nas więcej. Ja też tylko 3-latka, mam nadzieje że będzie wszystko ok. :)

Gość cicoia_jozia
ja sie nie boje, mi sie po prostu nie chce;) no ale trzeba... a najbardziej na studiach mnie wkurza ze wszystko trzeba samemu,w liceu to zawsze podali jakie ksiazki,z czego sie dodklanie nauczyc itp itd a tu to trzeba sie osobiscie tym martwic:P ja tam tego nie lubie,wiem jestem leniem:classic_cool:

Gość czerwona pelargonia
dzień dobry:-)

AHOJ AHOJ ;) widze,ze coraz nas wiecej :) Ja wlasnie palilam w piecu kurwa mac-nic nawet mi nei mowcie,porazka.Dwoch facetow w domu,a lenie skonczone! Moze z moich dalszych wypowiedzi same wywnioskujecie,dlaczego wybralam uczelnie oddalona od domu o ponad 250 km!!!!! jestem zla.Sluchajcie,juz 20! Za jakis tydzien wyjezdzam.Musze gruntownie posprzatac moj pokoj,poprac sobie wszystko i jeszcze zrobic liste co brac w ostatni dzien.Moja uczelnia ma kolejny nabor :O do 28 i dlatego nie wiem ani jaki mam plan,ani jak to wszystko bedzie wyglądalo.Moze bedzie pare dni pierwszych pazdiernika wolnych ?;) Mam nadzieje.

no ja ide na zaoczne, więc niegdzie się nie wyprowadzam, ale weekendy nie moje. No ale wszstkiego są minusy i plusy. Dziś 20. Spotkanie inauguracyjne mam 29 wrzesnia, aż na samą myśl boli mnie żoładek:P

Ja niestety też nic nie wiem, znaczy wiem kiedy będę miała zjazdy, ale tak to ogólnie wszystkiego pewnie dowiem się 29 września, zresztą nie wiem jak to wszystko wygląda, boję się że jak bedą coś do mnie mówić to nie będę wiedziała o co chodzi, bo to słownictwo na studiach jest całkiem inne niż w liceum czy szkole, niższej.

Tak,jest inne to slownictwo,ale nie boj! Poszukaj na necie czy w informatorach.Ja mam taka ksiazke-informtor i na poczatku jest taki mini slowniczek studenta.Pozniej moze powypisuje kilka definicji bardziej \"niewyraznych\" słów ;) Nie jest to takie tragiczne-oby mowili po polskiemu :D Ide odkurzac.Ps.Kaludia ja tez mialam isc na zaoczne do Wrocka,ale nie mam kasy.Zreszta wole dzienne,jestem za mloda zeby az taks ie meczyc.Pracuje na wakacje w kuchni,wiec chociaz w roku szkolnym odpoczywam ;) Tak samo moj chłopak,tylko ze on na budowei.Dla neigo rok szkolny to zbawienie :P:P

a rozumiem, miłego odkurzania, bardzo fajne jest takie forum, można se pogadać, jestem chora, więc miło że chociaż moge sobie popisać do ludzi. Dziękuje Ci bardzo za tą konwersacje. No ja pracuje sobie, więc na studia mam, ale mieszkam z rodzicami, więc łatwiej, bo gdybym miała oplacać mieszkanie i studia to nie dałabym rady.No znalazlam na internecie taki słownik, ale spamiętać nie spamiętam od razu, ale wiem naucze się tego wszystkiego, jak zaczne studia. Zaraz wkleje tu link z tą stronką co jest pare słów wytlumaczonych.

Nie ma za co,piszcie ile chcecie,ja tez bede pisac.Juz odkurzylam,teraz jem platki z mlekiem,taka ohydna papke,bo w pon zalozylam aparat i ciezko mi jesc :/Moze zaraz wezme sie za mycie okien??hmmmm Ps. Wklejaj Klaudia ;)

Gość lollllllllly
KUL, prawo:)

no szukam tego, bo nie wiem gdzie to znalazłam, hehehehe. Skleroza w tak młodym wieku :P