Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N_A_S_T_K_A

STUDENCI !!!

Polecane posty

Ja mam poznać plan i grupy prawdopodobnie w środę lub czwartek, na dniach adaptacyjnych. Moja mama już planuje potrawy, jakie dają się łatwo przewieźć, przechować i przygrzać :) Poza tym boi się mojej przeprowadzki bardziej niż ja, a przyznała się do tego niedawno. No tak, w końcu to całe 40 minut jazdy autobusem... :D

Gość czerwona pelargonia
jej, a już za tydzień...:) spotkanie adaptacyjne, jakieś szkolenie BHP, a w sobotę szkolenie biblioteczne... Ciekawa jestem jak to będzie:P

Ciekawe, co będzie na szkoleniu bibliotecznym oprócz zakładania kart. Jak używać książek?? ?D

Gość czerwona pelargonia
mozliwe:P w końcu niektorzy mają z tym problemy...:P

Gość czerwona pelargonia
widzisz tu jakieś pierdoły?:> bo ja nie. Normalne pytania, normalne obawy. I co?

Gość czerwona pelargonia
okey, dobrze, jeszcze coś chcesz dodać? One to przeżywają, bo pierwszy raz sa w takiej sytuacji, pierwsze opuszczenie domu i rozpoczecie życia w nowym mieście, nowej sytuacji. I stąd te obawy. Ja pewnie też to bym przeżywała. Owszem ktoś ma 40km do domu, a ktoś aż 400. Jedna i druga osoba musi dojezdzać. A jak ktoś ma 17h? nie mógl znalezc sobie czegoś bliżej? (np. osoba z Tarnowa ma blizej do Krakowa, niż do Warszawy.). To jest po prostu nowa sytuacja i każdy inaczej ją przeżywa. Heh, wiesz co? poprzez to, że napisałeś "ze jesteśmy pier...", pokazałeś swoją kulturę. I Ty masz czelność nas pouczać? Czy my Cię wyzywałyśmy? Nie, więc nie rozumiem Tej całej twojej agesji i pretensji. Idź spać najlepiej.

Gość czerwona pelargonia
tfuuu...sorry:P że "glupie" jesteśmy. Nie doczytałam i tak wyszło. Przepraszam!

Dziewczynki zirytowal mnie ten idiota wypowiadajacy sie wyzej.Najbardziej wlasnie nie lubie tego typu kolesi,ktorzy mysla,ze moga wszytskich i wszytsko krytykowac.Nikt nie prosil Cie o zdanie na nasz temat,zwlaszcza o takie zdanie.Mysl sobie co chcesz,ale nie oceniaj tu nikogo! Piszemy tutaj sobie o czym chcemy,o studiach,szkolach,planach zajec,akademikach itp a TOBIE NIC DO TEGO! jak si enie podoba TO WYPAD (za przeproszeniem) na inne forum,cwaniaczek sie znalazl.Pewnie jestes jednym z tych\"wyluzowanych\",co to nie on..Hahaha,nie wiadomo czy smiac sie czy plakac. Dziewczynki moje ide spac,odezwe sie jak wstane.Niczym si enie martwcie,a juz napewno nie tymi grupami i szkoleniem bibliotecznym,bedzie dobrze ;);) Spijcie słodko :* buzki

tak jesteśmy głupie i bardzo dobrze nam z tym:P będziemy tęsknić za mamą, tatą lub królikiem i guzik Cię to obchodzi? Dupa CIę o to niech nie boli:D🖐️

Widzisz Paradies sa tacy ludzie,którzy musza wpieprzyc swoje zdanie,chociaz nikt ich o to nie prosił...Ale w dupie z tym burakiem ;) Co u Was?

Moze i masz troche racji,bo panika to glupia sprawa.Ale my nie panikujemy,tylko sie troche przejmujemy.Poza tym czy musimy sie Ci tlumaczyc? Daj sobie spokoj i juz.Nie Twoj problem.

Gość popieramm
od przejmowania sie do paniki wcale niejest taka dluga droga.

Gość Taa jasne...
te złosliwe komentarze piszą osoby, które same panikowały jakiś czas temu, a teraz nie wiadomo po co wpieprzają się tutaj. To naprawdę nie jest Wasza sprawa moi drodzy. Jak skończyliście studia to teraz zajmijcie się powazniejszymi rzeczami niż siedzenie na kafe bo Wasze życie studenckie minęło bezpowrotnie i nie plujcie jadem w stronę młodszych od Was, których ta przyjemność dopiero czeka. Może zazdrościmy troszkę, co?

Gość Taa jasne...
1. Przejmowanie się a zastanawianie się na czym polegają zajęcia biblioteczne to nie jest to samo. 2. Co ty możesz wiedzieć o tych dziewczynach, czy siedzą z nosem w książce czy nie? 3. Jesteś żałosny/a i chcesz się dowartościować, bo pewnie nie należysz do najbardziej inteligentnych i w swojej grupie (o ile w ogóle studiujesz) raczej nie wyróżniasz się niczym szczególnym. Podsumowując: żal mi Ciebie. A Twoje wypowiedzi są na poziomie szkoły podstawowej: wulgaryzmy, słowotok i te "1000 razy".

A ludzie dajcie sobie po prostu spokoj. Okropne z Was szuje.Pewnie to Wy jestescie wlasnie zakompleksieni i dlatego\"plujecie jadem\".Poza tym nie mam ochoty tutaj sie spierac kto ma racje,kto jej nie ma,kto ma kompleksy,a kto nie.To moja sprawa czym sie martwie i czym sie przejmuje.A Ty baranie \"ale wy glupie jestescie\" sam sobie szukasz chyba problemow,co? a Ty od popierania to juz w ogole sie zamknij,bo mi ciesnienie podnosisz.Lekki stres mialam...hohoho,zeby nie czasem! Zgadzam sie z tym,co mowi Taa jasne.Jestescie zalosni.

No ok.A teraz juz tak pomijajac te złośliwosci i głupie zarty- co Was obchodzi o czym tutaj piszemy?? Przeszkadza Wam to?

jak nie będziemy umiały otworzyć drzwi to pewnie nam ktoś je otworzy:P podobno jak pan Bóg zamyka drzwi, to otwiera okno:P damy radę:D hmm jeśl chodzi o te różne komentarze złośliwe:P to po prostu olewajcie to dziewczyny;) komuś chodziło o to by nas powkurzać, ale ja mam wylane na to czy ktoś mnie nazwie histeryczką, blondynką czy kujonkiem z nosem w książce:D Nastka, pytasz co u mnie?:) ja swój plan już znam, mam nadzieję, że będę w grupie A (mam nazwisko na C), bo wtedy by mi te godziny pięknie pasowały. Powoli przyzwyczajam się do myśli, że czas zacząć nowe życie, ale dziwnie się z tym czuję, nigdy wcześniej nie byłam w takim punkcie życia:) ale trzeba uzbroić się w cierpliwość i iść do przodu. Mam nadzieję, że nigdy nie będę żałowała, że poszłam właśnie na UMK.. 🌻 Nastka, czerwona pelargonia i inne fajne studentki, co u was??🖐️:*

Paradies napewno dasz ze wszytskim rade. Ja zapewne bede w grupach tych ostatnich,mam nazwisko na \"W\". Dzis ogolnie zle sie czuje,jakos mi tak nijak,glowa mnie boli i nie wiem co ze soba zrobic. Jestem podenerwowana i jakas spieta. :( Kombinuje jak poukladac i poprzekladac sobie zajecia,bo w czwartek 4.10 mam egzamin na prawo jazdy,a jeszcze dzien przed chcialabym pojezdzic.Mialam zamiar przelozyc termin egz,pisalam nawet do WORDu podanie,ale to na nic.Dlatego tez bede musiala opuscic zajecia i kombonowac,ale to nie problem... a jak Wam dzionek leci? Pelargonka gdzie sie podziewa? 🌻

Jestem, jestem.. Nastka, trzymam kciuki za Twoj egzamin:) mam nadzieje, ze zdasz kochana.. a ja dzis caly dzien siedze w domu no i sledze co sie dzieje w Twoim topiku :) a niedlugo wychodze spotkac sie z kumpela:P za dzuo siedze przed kompem, jak pojde na studia to sie to zmieni:P

To nie tylko moj topik,tylko nasz :) Ale ciesze sie,ze go zalozylam.Ja rowniez siedze za duzo przed kompem,ale teraz korzystam poki moge ;) Mieszkam na zadupiu za przeproszeniem i nawet kolezanek tu nie ma,hahaha ;) A co do mojego egzaminu to musze go zdac,bo nie chce mis ie zjezdzac na niego wiecej niz 1 raz ;) Ale teraz to nic nie wiadomo.Piszcie piszcie,bo usypiam !

Ja na zadupiu będę mieszkała dopiero:P Nie wiem, czemu Pelargonka się nie odzywa:( w ogóle te komentarze złośliwe powinno się zgłosić do usunięcia, bo więcej tam obelg niż czegokolwiek sensownego:/ Mogłoby się już zacząć coś dziać;P moi znajomi powoli już wyjeżdżają - do Szczecina, Wawy, trochę osób będzie też w in Thorn:D

A bedziesz sie przejmowac jakimis baranami.Niewazne Najchetniej wyjechalabym juz,ale moj chlopak pracuje do konca ms jak juz wspominalam...ALE NUUUUDY