Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIOLKA - W11

Proszę o pomoc mam małe piersi

Polecane posty

Gość VIOLKA - W11

Witajcie dziewczyny mam problem który coraz bardziej mi dokucza....moje małe piersi. Hm czytałam ostatnio o tabletkach które pomagają w wzroscie piersi. Chciała bym wiedzieć czy to prawda i jakie przynosza najlepsze rezultaty. Z górt dziękuję .

Gość VIOLKA - W11
Mam 26 lat :-(

to masz tyle co ja hm nie mam pojęcia o żadnym kremie, ja akurat ma spory biust, ale nie wiem, wydaje mi sie, że takie kremy nie są chyba zbyt zdrowe.... bo niby w jaki sposób powodują wzrost biustu?? może ktoś inny, bardziej obeznany w temacie poradzi tę czy inną metodę.. p.s. zapytałam o twój wiek, bo myślałam, że jesteś może jakąś 15-latką która narzeka, że jeszcze stanika nie nosi... pozdrawiam 🌻

Gość fdddgs
ja mam duze a nawet bardzo duze pierci mam 20 lat i mialam problem z ich jedrnoscia po prostu byly troche obwisle wiec codziennie po kapieli masowalam je kremem ujedrniajacym i nie dosc ze teraz ladnie "stoja" to urosly o jakis rozmiar polecam:)

Gość VIOLKA - W11
Dzięki Różo Herbaciana .... :-) może faktycznie spytam w aptece. Ja nie miałam pojęcia, że są takie tabletki. Dopiero dzisiaj jak szukałam ....to do tego doszłam. Szkoda ze tak póżno :-(. Mam nadzieje, że w aptece mi coś doradzą. Szukam kogoś kto już takie tabletki brał i ma jakieś rozeznanie w temacie. Pozdrawiam !!!

Gość VIOLKA - W11
Witaj fdddgs dzięki za pocieszenie ... ja stosowałam już kremy i fakt są jędrniejsze ,ale niestety się nie powiększają.

w aptece dostaniesz tylko nivelazione (nie wiem czy są złe czy dobre bo nie stosowałam) albo coś z wyższe półki (o 200zł) bo takie też są - ale nie wiem czy działają, mało osób się na nie decyduje mogąc kupić ziółka (a tabletki sa na bazie ziół) za 5-10zł :) a takowych tabletek jest maaaaasa :)

masz 26 lat i nadal wierzysz w bajki?? Firmy kosmetyczne na takich naiwniakach jak by nabijają sobie niezłą kase...