Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaG

Straszne bóle...

Polecane posty

Gość CzarnaG

PO raz kolejny zakładam wątek ...ehh od kilku dni strasznie boli mnie głowa są to bóle nie do opisania tak jakby uderzała krew do mózgu...coraz częściej mam bolesne skurcze, i ból przechodzi na kręgosłup...może to już niedługo jest to 36 tydzień tzn.od poniedziałku bedzie 37...

Gość od kilku dni
nikt ci tu nie pomogl a ty dalej wolasz o pomoc na forum zamiast isc do lekarza ??? :O

Gość CzarnaG
Byłam i powiedziała ze mam wytrzymac do 38 tygodnia...ehh

Gość od kilka dni
hmmmm... to wyglada na poczatek porodu. na bol glowy tylko panadol niestety mozesz w ciazy, ale nie wiem czy pomoze...

Gość CzarnaG
No własnie lepiej wole nie brac zadnych lekow wiem ze dziecko juz jest rozwiniete ze rosnie teraz ale lepiej nie brac... gdyby te bole i skurcze sie nasilały wtedy szpital ale mam wrazenie ze z dnia na dzien sa coraz bardziej odczuwalne...

Gość nie masz przypadkiem
nadciśnienia ? lepiej kontroluj ciśnienie krwi bo w ciąży rózne niespodzianki sie zdarzają nie jestem pewna ale czy przypadkiem bóle głowy nei zdarzają się też przy gestozie tzn zatruciu ciążowym ?

Gość nie masz przypadkiem
sprawdź objawy, gestoza często pojawia się około 20stego tygodnia http://podsercem.webpark.pl/ciaza/gestoza.htm nadcisńienie tętnicze, białkomocz, obrzęki, bóle głowy, rzucawka (występowanie drgawek) stan przedrzucawkowy poprzedzają: silne bóle głowy, zawroty głowy, ogólny niepokój, zaburzenia świadomości zaburzenia widzenia: mroczki przed oczyma, upośledzenie widzenia, widzenie za mgłą, podwójne widzenie objawy ze strony żołądka: nudności, bóle żołądka

Gość trusski
ja mialam takie bole na poczatku ciazy i pomogl mi laryngolog