Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migdałowy cukierek 21

Nie wiem co jest grane ale...pierwszy raz tak mam...

Polecane posty

Miesiączkuje regularnie co 31 dni .Moje krwawienia zwykle były obfite trwające od 4 do 6 dni. W tym miesiącu zero objawów pms ,cera śliczniusia (zwykle przed menstruacją miałam jakieś niespodzianki).Mapięcia w piersiach tez nie odczuwam a dniu dokładnie w 31 dniu cyklu zamist okresu pojawiło się delikatne krwawienie i brązowa wydzielina.Trwalo to trzy dni .Okresu nadal nie mam.Nie biore tabsów ,zabezpieczamy się prezerwatywami ,uprawiamy tez petting i przy nakładaniu prezerwatywy kilka razy przedostała sie jego wydzielina z członka na gunke al;e i tak się kochalismy .z tego co wiem to w tej wydzielinie nie ma chyba plemników??Prawda to jest? Jestm bardzo szczuplutka ale mimko tego mam apetyt i przy wadze 49 kg -1.68 miałam regularne miesiączki . Od kilku dni miewam zawroty głowy i mam ochote na łososia .Ciąze raczej wykluczam bo niby jak ??? Drogie Kafeterianki jak myslicie czy takie plamienie może być wynikiem jakis zaburzeń ??/Zawsze byłam szczuplutka ale biust mam fajny :-) mimo drobnej sylwetki i mie3siaczki regularne były a teraz...Pliska napiszcie czy któras z Was tak miała kiedyś?Mój gin będzie dopiero za dwa tygodnie:-(

Gość kikit
jestes w ciazy jak nic :D

Gość doda-ajj
no w wydzielinie też są plemniki ale musielibysciemiec pecha z zajsciem w ciaze.skoro miesiaczkujesz regolarnie i teraz zaniepokoily cie objawyto na wszelki wypadek zrobobie est ciazowy i zastanow sie czy moze mialas jakies stresy ostatnio-wuysilek fizyczny itd.i potem do lekarza.

nie sądze zebym była bo niby jak gunka nam nie pękła ani razu... Pozatym ciąza byłaby dla mnie szokiem Kochamy seks ale dzidzi nie planujemy ...

Gość Małgoorzata
gratulacje, na kiedy termin?

Miałam bardzo duze stresy niestety ...

Gość kikit
no termin z 9 miesiecy :D moge zostac chrzestna ?

Gość doda-ajj
wiec to moze byc przyczyną-ale zrob test-przeciez to kosztuje 10 zl i da Ci to ze albo dowiesz sie o dzidzi albo dowiesz się ze zmainy w Twoim organizmie sa spowodowane czym s innym.

Boje sie zrobić testu bo miałam przypadek ze kreska była do połowy czerwona a ja w ciązy jak się okazalo nie byłam.no ale cóz bede musiala kupic jak mi sie okres nie pojawi ale ciąze to raczej wykluczam

Gość doda-ajj
zrob test i zpisz sie do lekarza.

test zrobie jutro a mój gin bedzie za dwa tygodnie a do innych dalekie terminy więc pozostaje mi jutro kupic test.Ale tak ujak mówie ciąże raczej wykluczam napewno bo zabezpieczamy się gumkami.ale zrobie dla pewności

Powiedzcie jkim cudem mogłabym byc w ciązy skoro owszem zamiast okresu mam plamienia .te smaiki na łososia i kapuste kiszona ale ...ale mnie kompletnie piersi nie bolą nic a nic ...