Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudlam na niej

Polecam DIETE LODOWA ! Naprawde dziala.

Polecane posty

Gość berka79
chyba zacznę od dziś ta dietę....

Gość pimke20
a można pić kawe do tych lodów bo tak same to za słodko..zmulić się można...bleeehhh!!!

Gość ............no i...
i jak tam efekty dietki?? ja się do niej dość poważnie przymierzam :D

Gość ivette86
schudlam, przy wzrosnie 165 idealna waga to 55kg. uwazaj z tym odchudzniem, mozesz wpasc w anoreksje i/lub bulimie!!! ja chce po porodzie zrzucic jeszcze ze 3 kilo ktore mi sie nagromadzily na brzuchu, ale poza tym to na nic nie narzekam. no i piersi mi urosly o!

hmm.. a gdyby tak lody robić samemu? tzn jogurt 0,5% + sezonowe owoce + ew żółtka i do zamrazalki... to by na pewno było 100% zdrowsze od lodów w proszku. :)

Gość ice_girl
....zaczynam tą dietkę od poniedziałku, w ramach experymentu :D Kto odważny się dołącza??????????? :):):)

Gość ice_girl
Waga startowa- 72 kg :( :O wzrost- 165...

Gość ice_girl
spróbuję też biegać i ćwiczyć "brzuszki":)

Gość ice_girl
upupupupupupupup

Gość banka211
ej ale jakie te lody trzeba jesc , bo bylam w sklepie i patrzylam na kalorie lodow to 100gramow, ma 160 kcal. to litr lodow ma 1600kcal, strasznie duzo

Gość no własnie...
to dość kaloryczna dieta...:O aż wierzyć się nie chce, że można na niej schudnąć..........

Banka ale g nie jest równy l. także jezeli w 100 g jest 160 kcal czyli 100 ml jest ok 100 kcal czy nawet nie całe. oczywiście nie wszystkich lodów sie to tyczy:)

Gość Martanr23
MYSLICIE POWAŻNIE O ODCHUDZANIU? www.idealnafigura.com/mcz07 sprawdźcie to naprawdę działa:)

Nie mam pojęcia, czy dieta lodowa jest skuteczna czy nie - nigdy nie próbowałam i szczerze mówiąc bałabym się testować na sobie tak malo urozmaiconą i niezdrową metodę odżywiania. Jestem natomiast pewna, że opowieść o tym, że organizm zużywa więcej energii do ogrzania lodów niż one same zawierają to mit. Niestety :)

Gość drew_b
Dieta idealna :D Szkoda tylko, że nieskuteczna. 3 litry loidw dziennie? Może tylko dla tych co chodzą na siłkę. To wtedy pewnieeee - można chudnąć, ale w przeciwnym razie to raczej można załapać oponkę na brzuchu ^^

Ja moge odsprzedać diete tygodniowa którą kupiłam u dietetyka za 50 zł ja na niej schudłam 3 kg plus porady oczywiscie no i nie za 50 zł bo juz użwana ihih jak cos to pisac dieta2011@onet.pl

Gość ojojoj ojejku
lubie lody ale umarlabym na pierwszym dniu,

Ja KOCHAM lody!! Wiec ta dieta wydaje sie byc idealna dla mnie!!:D:D Akurta wlasnie zaczelam diete 700-800kcal, wiec nie moge nagle przerzucic sie na lodowa, ale jak tylko zrobi sie cieplej, to wyprobuje! Jesc tylko lody caly dzien - dla mnie to marzenie!! To prawda, ze organizm spala wiecej kalorii, kiedy mu zimno, by sie ogrzac. Ja po lodach wrecz sie trzese z zimna, wiec pewnie wtedy spalam;))) No i wapn! Im wiecej wapnia w organizmie, tym lepiej jest spalany tlusz! Ze tez wczesniej sama nie powiazalam tych fakow!;) Juz sie nie moge doczekac tej diety! :D

Gość czy ktos stosuje te diete???
Przyznam,,ze przez ostatnie 4 dni schudlam na niej 1,5 kg.Zamierzam stosowac ja nie dluzej jak 14 dni z uwagi na cukier zawarty w lodach. Pozdrawiam

Gość paulkaaa
Kocham lody... Dzisiaj o 15 zjadłam chyba 0,8 litra lodów nic więcej, to bedzie tak około 560 kcal ...mam nadzieje, że jutro coś spadne na wadzę Przyznaje sie, że na punkcie odchudzania mam jakiegoś bzika.

Gość paulkaaa
...i było mniej o 0,4 ;DDD jestem zadowolona, bo szczerze obawiałam się, że będę na +... mam nadzieje, że do jutra też coś ze mnie zejdzie...

Hmmm...ja też uwielbiam lody. Chyba jestem ich prawdziwą maniaczką, bo nie mogę bez nich żyć ;) Ale staram się też dbać o linie. Wydaje mi się, że lody nie są takie złe jeśli zjada się w odpowiedniej ilości. Moje drogie, raz na jakiś czas serbecik Zielonej Budki o smaku malinowym, albo waniliowe tradycyjne... kochane takich pysznych rzeczy nie powinno się nikomu zabraniać :)

Różne diety różnie działają, niektóre niestety na krótko ;) Tez byłam na różnych dietach ale aktualnie jestem w trakcie czytania książki "Które diety naprawdę działają!" z wydawnictwa Ale Historię i powoli dowiaduję się dużo fajnych informacji i historii, mitów i faktów, które do tej pory były dla mnie niejasne albo błędy które okazało się, że popełniałam a nie byłam ich świadoma. Polecam przeczytać zanim zabierzesz się do jakiejkolwiek diety ;)

Gość owocowaJusta
z tego co wiem, jeżeli nie zalejemy tej porcji lodów jakimiś słodkimi sosami i nie zasypiemy masą dodatków to na prawdę będą o mało co dietetyczne! jeśli lody same w sobie w takich ilościach Was przerażają zacznijcie od np. Grycanowych sorbetów! smaków co nie miara, kalorii tyle co nic i sama przyjemność! polecam jeszcze koktajle z Grycana! można je dostać tyko w kawiarniach ale za to jakie są pyszne!

Gość lolotralka
ja jem prawie codziennie , dzien na dzien ok litra lodow i nie tyje a na diecie nawet chudne w zimie jem najwiecej

Gość OKK
Cześć wszystkim Też jestem bardzo ciekawa odnośnie efektów na tej dietce. Sama stosuję też dietę chronometryczną połączoną z 8-godzinną. Efektów większych nie widać, ale lekko się czuję i brzuszek trochę zmalał. Staram się jeździć na rowerze ok 60/90 min dziennie i jem nawet 400 ml lodów dziennie. Jem bardzo smacznie i nie tyję. POLECAM!!!

Gość gość
tez jem duzo lodow bo ponad litr a czasem 1.5 dziennie i chudne jem tez inne produkty ale najwiecej lodow i to nie wodnych

Gość gość
i zapomnialam dodac ze arbuzy tez