Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat

czy warto?praca za ...

Polecane posty

Gość mam dylemat

dostalam dzis propozycje,praca pomocnik biurowy umowa na 10lat,pelne zatrudnienie,samochod firmowy,telefon 4000zl pensji,praca od 8-15 tylko ze jest problem praca za no wlasnie...za sex od czasu do czasu... co wy na to?zaryzykowac?

Gość mam dylemat
ponadto mam 22lata i swojego mezczyzne...

Gość pomozecie mi
Sprawa Twojego sumienia... ja bym sie nigdy nie zdecydowala, szanuje sie, wolalabym zarobic mniej, ale nie za "dawanie d***"

Gość wawa.........
s p i e r d a l a j wiesniaro hheeh

Gość mam dylemat
do wawy nie musisz mnie obrazac nie wypowiadaj sie jak ci nie pasuje tak powiedzialam temu pracodawcy!!powiedzialam ze wole za 1000zl sprzatac niz byc u niego...za pomocnika biurowego

Gość mam dylemat
a moze ktos juz tak pracuje?

Gość wilekie halo o wielka sprawe
warunki dobre ale nie za ta cene.dziewczyno...Chcesz sie sprzedac za prace ktora jest o pare groszy wiecej platna niz ta sama w innej firmie.szanuj sie, a jezeli wogole rozwazasz ta propozycje, to znaczy ze jestes bardzo plytka.Skoro dla pieniedzy moglabys zrobic cos takiego to mozesz od razu stanąc pod latarnia i cieszyc sie za zarabiasz kupe kasy i stac Cie na telefon telefon....

skoro tak powiedzials temu pracodawcy to czemu masz dylemat w tej sprawie i rozwazasz jego propozycje???

Gość mądralińska matylda
ile Ty masz lat i dlaczego rozważasz taką możliwość pracy?

Gość wawa.........
PUSC SIE MOWIE CI

Gość mam dylemat
nie rozwazam,juz mu odpowiedzialam z miejsca ze NIE wiesz ciezko tu znalezc prace na takich warunkach ale spoko napewno nie skorzystam

Gość mam dylemat
tak sobie napisalam chce wiedziec co inni mysla na ten temat dla mnie to jest chore!!tu ktos napisal jak bym chciala sie puszczac to bym poszla pod latarnie jasne szukam pracy ale UCZCIWEJ mam 22lata

podpisujesz sie MAM DYLEMAT, pytasz czy rozwazyc ta sprawe, potem zaprzeczasz sama sobie.jakbym byla tak glupia i pusta jak Ty, to bym brala ta robote...A co tam.Po kiego mam sie szanowa?nie? wole 4 tys.To przecioez taka ogromna kasa.Dam dupy pare razy i bede bogata, a szacunek do samej siebie?bede mila w tej samej dupie... Szkoda mi Twojego chlopaka, o ile go wogole masz...

Gość mądralińska matylda
...zapytam inaczej: a na jakich warunkach mozna znalezc pracę w miescie w ktorym jej szukasZ?

Gość mam dylemat
a jak mialam sie podpisac?????????????????????? i szanuje sie siebie i swojego faceta!!dlaczego kazdy jest zadowolony z siebie jak kogos potepi zbluzga a nie napisze normalnie. i jeszcze raz pisze ze mu odmowilam od razu!!!bez zastanowienia powiedzialam mu NIE

Gość mam dylemat
napewno nie na pracownika biurowego za 4tys zl jak juz to ok 1200brutto z doswiadczeniem przynajmniej rocznym, ale mi nie chodzi o kase!!teraz nie mam nic i jakos zyje!!

Gość eeeeeeeetam
a tak poza wszystkim, to jakie trzeba miec kfalifikacje zeby byc pomocnikiem biurowym? p.s. Dajcie spokoj dzieczynie:o

Ja w takiej sytuacji na pewno bym odmowila, bylabym napewno zirytowana, ale olalabym to i zapomniala o sprawie, a nie pisala na kafeterii ze mam taki i taki dylemat i czy skozystac z tej oferty.Skoro to rozwazasz i pytasz o rade tzn. ze odmawiajac pracodawcy jednak skusila Cie ta oferta...A o czym swiadczy praca za sex? odpowiedz juz sobiue sama

Gość mam dylemat
JAKIE?NO WLASNIE DOSWIADCZENIE CZESTO PRAWO JAZDY DYSPOZYCYJNOSC TO JEST TO CZEGO JA NIE MAM

ja bym wolala w posredniku pracy szukac ofert nawet za 500zl. niz rozwazac taka propozycje...

Gość mam dylemat
do wielkie halo o wielka sprawe mysl sobie co chcesz jestem mloda ale wiem co jest dla mnie dobre i jak napisalas poczulam sie dziwnie a nawet glupio jak to powiedzial najpierw mnie zamurowalo ale od razu powiedzialam NIE I SZANUJE SIEBIE wiesz pomarzyc zawsze sobie mozna o duzej kasie

Gość mam dylemat
w posredniaku jestem 3razy w tyg ale nie jest to proste bo mam dziecko i dlatego nie jest mi latwo znalesc prace

Gość mądralińska matylda
Ty nie myśl, że ten facet tak z glupia frant zaplaci Ci za to 4tys...:o widać jakiejś naiwnej szuka...:o🖐️

Gość popieram wielkie halo
wogole nie wiem po co pisze na tym topiku i napewno zaraz go opuszcze, ale wkurwie mnie strasznie to ze sa tu takie jak ty, raz pisza jedno, potem gdy ktos im powie prawde to nagle robia sie super porzadne.Skoro cos takiego rozwazasz to znaczy ze nie masz szacunku do siebie i jestes zwylko szmata...Opowiedz to swojemu facetowi to na pewno jeszcze Cie po glowie za to poglaska i bedzie Ci robil kanapeczki do pracy, bo przeciez taka meczaca....

Gość mam dylemat
chyba tak,powiedzialam mu ze znajdzie chetna na sponsora a nie co chce pracowac on jakis glupi jest mysli ze za sex to mu sie sama kasa zrobi

Gość mądralińska matylda
hahaha.... ale jesteście wszyscy "święci" hahaha.... ciekawe czy Was nikt nigdy nie poniewierał, gdy nie mieliście pieniędzy... każdy z Was taki "święty i cnotliwy", tylko skąd to całe zło na świecie się bierze? :o

Gość mam dylemat
odczep sie!!zadowolona jestes bo masz pewnie super prace nie chcesz nie wypowiadaj sie i kobieto tak nie stresuj i wiem co moj facte mysli na ten temat jesli odmowilam to dla niego a nie dla siebie a tak dla twojej wiadomosci nie znasz mnie i nic o mnie nie mozesz powiedziec

Gość wielkie halo o wielka sprawe
Kobieta dorosla, dojzala, majaca faceta i dziecko.... zastanawia sie nad taka propozycja....Marzy, pytajac inne forumowiczki czy skozystac z tej oferty, ofetry sprzedazy wlasnego ciala...hmmm.... Po prostu wzor dla kazdej innej kobiety-Jak radzic sobie w zyciu....

Gość mądralińska matylda
.....dobra nie zazdrośćie jej już, że Wam nikt czegoś takiego nie proponuje ..;)🖐️..ok?;)

Gość mam dylemat
jasne bierz ze mnie przyklad bedzie BOGATA a ja sobie posiedze jeszcze w domku z dzieckiem pewniej sie bede czula ze jest bezpieczne