Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowany1990

Zdegradowane Wlosy!Męszczyzna potrzebuje pomocy!!

Polecane posty

Witam wszytskie Panie. Tak jestem męszczyzna. Zalogowalem sie tutaj bo potrzebuje rady i pomocy. A kto lepiej zna sie na tym jak wy ? Kolega raczej mi nie doradzi, wiec prosze was o pomoc. No więc. W czasie wakacji zafarbowalem wlosy okolo 10 razy( w tym jedno rozjasnianie) hmm nie wiem po co. Chcialem cos nowego na wakacje, nie spodobalo mi sie i takie tam. Teraz moj kolor to rudo brazowy.(naturalny ciemny braz) co chwile farbuje na nowo poniewaz nie chce takiego koloru. Moje wlosy sa sredniej dlugosci, czyli grzywka,i troche na uszy. Moj dylemat jest taki iż nie wiem czy je sciac i czekac az odrasna nowe( nie chce tego robic poniewaz nie wiem czy wytrzymam nastepny okres pomiedzy krotkimi a dlugimi, jest to meczoace i ciagle trzeba w czapce chodzic! ) lub zostaiwc je i podicnac,az nie dojde do tych zdrowych. Tylko, ze one sa teraz strasznie oklapniete, w dodtyku nawet wporzadku, uzywam tam odzywek chyba z pantine. wlosy sa moze lsniace, ale oklapniete i w ogole dziwne. Czy jezeli zostawilbym je w takim stanie jak teraz ic zekal az odrasna nowe to czy tamte nowe beda zdorwe i takie jak byly przed farbowaniem ? Moze dla was zdaje sie to byc oczywiste jednak dla mnie nie i przystwarza mi to wiele problemow. hmm pozatym znajomi, przyjacilee mowia mi ze mam nie sicnac bo lepeij mi w takich jak mam. tylko ze chcialbym miec zdrowe wlosy ! :( POMOCY :( Doradzcie mi cos Dziewczyny prosze ! :( Chcialem dodac iz moje naturalne wlosy sa grube, mocne itd, teraz ich polowy nie mam bo mi wypadly :(