Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaaaaaaaa

tabletka po pomocy!!!!!!

Polecane posty

Gość cudowny smaczek
a ty sienia nigdy nie popełniesz błędow? zawsze jestes taka idealna i zawsze wiesz co robisz?

Gość karolinkaaaaaaaa
no wlasnie.. kazdy popelnia błędy..

Gość sienia
Tylko, ze ja uprawiałam seks bez zabezpieczenia dopiero gdy zdecydowaliśmy sie na dziecko. Wcześniej nigdy. Więc takich błędów, które mogą rzutować na całe moje życie- nie popłeniam.

Gość karolinkaaaaaaaa
noo i ?

Gość cudowny smaczek
moja rada taka albo tabletka po stosunku albo zastanawianie sie czy jestem w ciąży czy tez nie... jesli nie masz pieniędzy to powinnas porozmawiac ze swoim facetem przeciez on tez jest odpowiedzialny za to co sie stało

Gość karolinkaaaaaaaa
kupie ta tabletke na pewno nie ma mowy zebym tego nie wzieła:/ jesrem za młoda na dziecko i na seks rowniez

tylko wiesz... im szybciej weźmiesz tą tabletke tym większa skuteczność, i niby mozna ją wziąć do 72 h po stosunku, ale juz po 24 h skuteczność spada.

No cóż, musisz iść jak najszybciej - kombinuj kasę, bo jak nie zareagujesz w porę, możesz mieć większe wydatki niż 70 zl (dziecko kosztuje) Zgadzam się z przedmówczynią - porozmawiaj z facetem - liczę, że wiesz kim jest. Swoją drogą, jestem starsza nieco od Ciebie, ale wytłumacz mi - jak to się stało, że najpierw kochałaś się z zabezpieczeniem, a potem bez - trzeba było iść na całoć. Nie mniej bardzo Ci współczuję, to na pewno nie jest miła sprawa, liczę, że będziesz miała szczęście i nie będziesz w ciąży, a na przyszłość najpierw będziesz myśleć, a potem robić. Trzymam kciuki!

Gość karolinkaaaaaaaa
eh:O kochalam sie tak o 24.. i zamierzam pojsc po recepte jakos o 14-15

Gość karolinkaaaaaaaa
crayzolka dziekuje CI za te slowa :( oczywiscie jestem z moim chłopakiem juz rok. hm czemu najpierw z zabezpieczniem.. wiesz była impreza i jak impreza to i alkochol. Poprostu wypiłam za duzo i nie pamietam za bardzo.. najpierw mielismy prezerwatywe ale zdjelismy bo miał być koniec i po jakies chwili znowi to zrobilismy.. ale juz bez .. BOŻE JAK JA SIE MARTWIE;((

ale to bylo wczoraj... wiec juz dzis o północy minie 24 h eh... to cytat z ulotki: \"Ocenia się, że skuteczność preparatu zmniejsza się z upływem czasu od stosunku (95% po przyjęciu w ciągu 24 h, 85% po przyjęciu w ciągu 24-48 h a 58% po przyjęciu w ciągu 48-72 h)\" Powinnaś juz dzis biegać za receptą na tabletke "po", w niedziele tez duzo aptek jest nieczynnych a czas ucieka

ehhh no tak 16 lat+sex+alkohol to tragiczna mieszanka. Pogadaj z chłopakiem, to też jego problem

Gość karolinkaaaaaaaa
wiem zle zrobiłam! ;(( mam nadzieje że wszystko bedzie OK 85 %...

Gość fgjjjj
dziewczyny jak to jest ..ostatni okres mialam 6 wrzesnia... moje cykle przypadaja co 29-30 dni..czy dzis wypada dzien plodny czy nie? mi wychodzi ze nielodny..a dzis mialam bialy sluz..ktory wskazuje na to ze to dzien plodny...:O

:( smutne to... jestes taka młoda, nie powinnas tyle pić, a jak juz wziełaś sie za seks to chociaż podchodź do tego z głową. 85% ... skoro masz nadzieje, że wszystko bedzie ok to dużo, ale pomyśl, że wystarczyło zapanować nad sobą i nie lać w siebie alkoholu a miałabys 100%

Gość karolinkaaaaaaaa
no mogłam.. ale cóż stało się

Gość petti
Wiesz co? Martwi mnie trochę Twoje podejście. Istnieje ogromne niebezpieczeństwo, że za 9 miesięcy otrzymasz becikowe, a Ty cieszysz się z 85 % - jutro to bedzie 58 %, własciwie pół na pół. Zamiast wziąć tyłek w troki, ruszyć do szpitala siedziesz na forum i żałujesz za swe grzechy. To, że się tu pożalisz czasu nie cofnie. Poza tym super zaczynasz - 16 lat i tyle alkoholu, że nawet nie wiesz jak to się stalo?! Jak znam życie i takie dziewczyny jak Ty, niczego się nie nauczysz, będziesz mieć szczęście, ta akcja skończy się dobrze, to będziesz fikać dalej, aż do czasu jak w końcu szczęścia braknie i faktycznie chcąc, nie chcąc zostaniesz młodą Mamą, co będzie ogromnym nieszczęściem dla tego dziecka.

Gość ksdfnsdimedigmdf
cudowny smaczek, co ty w ogóle za teksty walisz?! "a ty sienia nigdy nie popełniesz błędow? zawsze jestes taka idealna i zawsze wiesz co robisz?" ty no, nie chcę ci nic mówić, ale jeżeli chodzi o seks to chyba każdy człowiek ma głowę, chociaż odrobinę mózgu i powinien umieć myśleć??? jak w ogóle mozesz nazywać pieprzenie się bez zabezpieczenia "błędem"? dla mnie to nie jest błąd, to jest bezmyślność i głupota do kwadratu - jak gówniara nie wie, że z seksu biorą się dzieci, to niech się nie zabiera za coś, o czym nie ma pojecia, ciekawe, czy też byłabyś taka wyrozumiała jakby twoja córka wpadła w tak idiotyczny sposób. Kuźwa no nie mogę, uwielbiam takie tematy, można się ponaśmiewać z głupoty innych :D

Gość karolinkaaaaaaaa
ksdfnsdimedigmdf i petti odpierdolcie sie ode mnie! :O moja sprawa co robilam nie prosilam zebyscie mnie oceniały ;] ksdfnsdimedigmdf nie wiem czy by było CI do smiechu gdybys znalazła sie w mojej sytuacji ja osobiscie nikomu tego nie zyczę. a od cudownego smaczka sie odwal ona jako jedna z nielicznych probuje mi pomoc, pocieszyć. aha dzisiaj nie moge isc do szpitala juz pisalam czemu!! dla mnie te 58 czy 85 % to dużo.. w tym moja nadzieja a jak to nie podziała to można nad czyms pomyslec

petti w sumie dobrze gada. moja znajoma mimo tłumaczenia najbliższych przyjaciółek stosowała stosunek przerywany... cieszyla sie bo szczęście dopisywało jej 1,5 roku... cóż w listopadzie rodzi, a ma 18 lat.

Gość karolinkaaaaaaaa
18 lat..mało.. ale kurde ja mam TYLKO 16 :| to byl moj osttani raz !!!! obiecuje to sobie

Twoje ostatnie zdanie mnie rozwaliło :| \"jak to nie podziała to można nad czymś pomyślec\" ze niby nad czym?

Gość karolinkaaaaaaaa
aborcja?

Gość karolinkaaaaaaaa
chyba nie myślicie ze w wieku 16 lat zostane mama?! NIGDY! :)

no tak pewnie wyskrob sie, a potem płacz, że nie mozesz miec juz dzieci... najebałaś jak dzik i bezmyślnie dałaś dupy i oczywiście nie poniesiesz konsekwencji tylko ukatrupisz dzieciaka którego pechem jest mieć głupią matke. jak sama powiedziałaś masz TYLKO 16 lat.

Gość gghhh
matko...ty chyba nie wiesz jak wyglada taki zabieg :O

Gość karolinkaaaaaaaa
ee to moje zycie? i moge robic co mi sie podoba a dzieci nie musze miec

Gość karolinkaaaaaaaa
ale mi chodzi o tabletki!!!!! mozna nawet samemu w domu to zrobic. Czytałam juz o tym wole to niż pozniej cale zycie zalowac jednego wieczoru

rób co chcesz. ale dla mnie i tak pozostaniesz pustakiem. lepiej zeby tabletka \"po\" zadziałała.

Gość karolinkaaaaaaaa
sama jestes pustakiem ;] no tez mam taka nadzieje