Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopee

seks + przyjazn= droga do zwiazku??

Polecane posty

Gość hopee

doradzcie kochani... jestem kobieta z "doswiadczenie" moj przyjaciel jest prawiczkiem. Spotykamy sie czesto tak zeby pogadać, czasami dochodzi do czegoś wiecej, ja go kocham on mnie nie.... ale mimo to trwam w tym od dwoch lat. Niedawno zaczeliśmy rozmawiać na temat seksu, doszlo do tego ze chcemy tego oboje, ale on bez zobowiazań. Paweł dowiedzaił się wtedy że nie jestem dziewicą, zabolało go to , bo wolalby być moim pierwszym. Pragne go bardzo, myślicie że powinnam się zgodizć na seks?? czy moge liczyc na to że kiedyś bedziemy razem, ze zbliży nas to do siebie? dodam że mam 20 lat, on 19.. i jak on twierdzi jest za młody na zwiazki...dodam że moge na niego czekac, ale nie wiem czy to ma sens, czy nie jestem tylko taka kobieta na chwile..

Gość prowda
przyjazn wyklucza erotyka to jets nic innego jak sex z kumpelą to droga do zabicia samotnosci. Ona nie sama, ma z kim wyjsc, za co pojechac do Egiptu, itp

Gość gfdgfd
zwykle jest tak ze osoba ktora jest dziewica/prawiczkiem w zwiazku obawia sie zdrazdy tej drugiej ktora jest doswiadczoa a nie na odwrot.Slowem ciekawego prawiczka masz

seks +przyjaźń a zwiazek to 2 zuupełnie rozne rzeczy chociaz tym ktorzy tego nie przeszli wydaje sie naiwnie ze to jest tozsame o nie:D mialam taki uklad i byl doklanie tym ...sypianiem z przyjacielem bez planow na przyszlosc, gadania a slubie oczekiwania emocjonalnej i zyciowej wylacznosci ale oczywiscie chlopak moze sie wkrecic...chociaz bardziej mozliwe jest ze spodoba mu sie taki wygodny uklad i bedzie z toba dla prostych przyjemnosci pozwalajac Ci wierzyc ze to jest jakis tam zwiazek....wybor jest twoj ps. a co to wlasciwie znaczy BEZ ZOBOWIAZAN dla niego?? sypianie z innymi?? wlasciwie to sorry ale to dziecko...19 lat....nie za duzo oczekujesz?

Gość hopee
bardzo dziwnego.... ale mimo to chyba zgodze sie na ten seks.. wkońcu naprawde go kocham, boje sie ze jestem własnie tylko takim "plastrem" na samotność" i że zostawi mnie dla innej, ale jestem naiwna i mam nadzieje na uczucie;|

Gość hopee
on twierdzi że chce korzystać z zycia i nie chce mieć kobiety, dodam ze bez zobowiązań to znaczy że bez planow, mowienia sobie kocham itp.... dodam tez że dla niego dużą wartość ma cnota.. czy facet dla ktorego partnerka powinna być dziewicą pakowałby sie w taki zwiazek tlyko przyajcielski??

duze znaczenie ma dla niego cnota ale chce sypiac z toba bez zobowiazań? :o :o no sorry bardzo...przepraszam ale napisze brutalnie... cos mi sie widzi ze mialabys sluzyc za \"materac\" podczas jego oczekiwania na ukochana dziewice... :o

Gość hopee
nie musisz przepraszac Tranqil bo pise ten post po to żeby otrzymać szczere odpowiedzi, wiesz moge sie nawet godizć na to żeby być tylko jego materacem, bo tak jakjuż wspomniałam dwoch lat za nim szaleje, i nie ukrywam że mam cichoą nadzieje na to ze kiedys dorosnie, doceni moja prrzyjażn.. i bedziemy dla siebie kimś wiecej

Gość hopee
do Tanqil _>a jeśli moge zapytać, jak u was wyglądał ten związek?? spotykaliście sie tlyko na seks i koniec?? czy rozmawialiście tez, wspieraliście sie itp...??? wyskakiwaliście tez czasam tylko na piwko bez żadnych podtekstow tak tlyko zeby spedzić razem czas?

Gość nie bedzie z tego zwiazku
faceci nie szanuja kobiet, ktore uprawialy seks bez zobowiazan. nie wymagaja koniecznie dziewictwa, ale nie chca miec kobiety co juz zna smak seksu bez milosci. do zwiazku chca miec porzadna dziewczyne co nie miala wielu partnerow, najlepiej gora 2, no moze 3, nie wiecej i nie zna jeszcze smaku seksu bez milosci. oni chca miec dziewczyne z zasadami co odda im sie z milosci nie wczesniej niz po pol roku, bo skoro to ma byc ich zona to musi byc porzadna i nie moze byc latwa, ma spelniac warunki dobrego prowadzenia sie

Gość nie bedzie z tego zwiazku
tymbardziej jesli on czeka na dziewice. jesli mialas tylko jednego partnera to moze bylby to wstanie zaakceptowac, ale nie jesli dasz mu bez zobowiazan. musisz najpierw z nim chodzic dluzszy czas i oddac mu sie z milosci. wtedy bedzie cie szanowal. nie bedzie cie mial za latwa. ale jak mu dasz bez zobowiazan to cie nie bedzie szanowal, bo faceci maja kobiety uprawiajace seks bez zobowiazan za dziwki

Gość hopee
ale chdozi o to ze kocham go do szaleństwa, juz od dwoch lat.. on wie o tym ze cos do nigo czuje i ze mu ufam i ze seks dla mnie nie istnieje, moge sie znim jedynie kochać... z mojej strony wszystko jest tylko z miłosci, chcoidzi mi o to czy stosunek w tym wypadku moze go do mnie zbliżyc..

u mnie bylo tak studiowalismy razem 3 lata i przez ten czas mielismy ciagly mniej lub bardziej intensywny kontakt...i jak to z reguly bywa....w pewnym momencie kilka imprez pod rzad przegadanych nocy , troche alkoholi...i lozko nastepnego dnia mozna bylo sobie powiedziec:\" mila pomylka\" i wrocic do normy ( daloby sie) albo pojs w to ...poszlismy, samotni a tu masz kogos atrakcyjnego, nie ukrywajac bliskiego i dobry seks wiec byl seks i cala ta przyjacielska reszta, wypady, wyjazdy, kawka, imprezy, uczenie sie ble ble tylko atmosfera takiej totalnej chwilowosci tu i teraz ale wlasnie z regoly ktos chce to przekroczyc...On chcial....a ja juz mialam troche doswiadczenia i wiedziala ze na pewno nie chce z ta osoba budowac powaznego zwiazku poza tym byl i nadal jest gdzis w moim mentalnym obrazie swiata ktos z kim nie bede ale kto matakiego typu uczucia na wylacznosc...pomijajc to powiedzialm dosc bylo ciezko...bo wlasnie...wygoda, bylo milo fajnie i bezproblemowo, czulosci i takie tam tez byly :D ale on chcial zwiazku izaczal sie platac i naciskac,,, wlads iwe atmosfera sie zmienila bylo ciezko ale skonczylam to i mam jednego przyjaciela mniej i pol roku dobrych wspomnien i chyba zaluje.... tyle o mnie:D

nie rob tego tak...tez sie zgodze ze stwierdzi ze jestes latwa a w najlepszym razie jestes kiepskim materialem na staly zwiazek on wie ze cos czujesz? co to znaczy cos? jezeli juz masz to zrobic to w sytuacji gdy on jest swiadomy twoich motywow....tzn. ze go kochasz...ale wtedy jakim by sie okazal czlowiekiem gdyby to wykorzystal ? :o

Gość hopee
wie ze cos czuje, czyli ze jest mi bliski, nie wiem czy sie domysla ze moge go kochac.... ale powiedzeć mu tego wprost tez nie moge, wiem że on nie chce mnie skrzywdzic bo mi to kiedyś powiedzaił, i gdybym mu powiedzała jak jest, mogłby stwierdzić ze lepiej bedzie dla mnie jeśli sie juz nie zobaczymy... a co do tego ze stierdzi ze jestem łatwa, zapytałam go kiedys o to wprost, powiedzaił ze nigdy tak nie mysłał i nie pomysli o mnie.... no ale może macie racje... ale nie umie tak być blisko niego, i nie zrobić tego kroku dalej

Gość Zwykły Chłop
Nie rób, bo wezmie to za seks bez związku, czyli puszczanie się. Nie jesteście w pełnym związku z miłości, nie chcecie być obydwoje na stałe, razem do końca. Dziewczyna, która oddaje się w takiej sytuacji jest łatwa, bo godzi się na seks bez zobowiązań

Gość hopee
dlaczego łatwa?? bo kocha faceta i chce być z nim blisko... łatwe są panienki które wskakuja nieznajomym do łóżka, ale dlaczego kobiety które oddaja sie mężczyznie ktorego kochaja?