Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huragannnnnnn

Faceci czy przeszkadza Wam celilittis u kobiet .......

Polecane posty

Gość huragannnnnnn

w czasie seksu i nie tylko...???Czy jest to dla Was coś ohydnego..??

Gość prawdziwym facetom nie
przeszkadza, ale na tym forum napewno znajdzie sie pare zakompleksionych kobiet i facetów którym to przeszkadza

Gość Hurricane
nie przeszkadza... moze to byc wrecz bardzo kobiece...

Gość przecież facet nie ma
pojęcia, co to cellulit! Po co im pokazujecie i mówicie co to jest? :D

Gość przecież facet nie ma
o mamo! Cellitis? A, to co innego! Prawdziwemu facetowi nie przeszkadza. Poradzi sobie.

Gość a lekkie
rozstepy na tyluku ukobiety????

Gość mi osobiście to nie
przeszkadza, nikt nie jest idealny :) znam takich którym to przeszkadza, ale to zazwyczaj ludzie poniżej poziomu :)

Gość kobieta 27
ja znam wielu facetów- co to wiedza co to celulit i dlaczego sie go ma...i odrazu ten celulit jest wyznacznikiem ZANIEDBANIA ..jesli Cie to pocieszy

Gość kobieta 27
w seksie raczej nie przeszkadza-bo i w czym? gorzej wygląda zanim sie ten seks uprawia..chyab ze sie po bozemu po dkołderką przy zgaszonym świetle..ale to nie sex- to kopulacja w celach czysto prokreacyjnych

Gość Malutka_dziewczynka_4
jesli facet Cie kocha to mu nie przeszkadza, ale jesli chce sie tylko toba pochwalic przed kumplami i tylko i wylacznie ma cie od bzykania to moze takiemu przyglupowi to przeszkadzac, ale przeciez na takich nam nie zalezy. Oczywiscie nie mam na mysli jakiegos patologicznie wielkiego ceuilitisu.

Gość kobieta 27
ale jak masz celulit-to sie zle odzywaisz i nie dbasz o siebie jak Cie kocha to chce miec zTobą dzieci jaka ma gwarancje ze dzieci bedziesz dobrze karmic

Gość kobieta 27
zartuje..nie ma do czego sie czepiac... fakt faktem ze dla mnie celulit-jest znakiem ze coś nie tak- źle sie dzieje w twoim zyciu-i sobie nie radzisz bo albo od stresów- i jedzenia niewłąsciwego-łakomstwa albo z zycia w bezruchu... generalnie dla mnie to niedbalstwo o siebie NA ZEWNĄTRZ I WEWNĄTRZ

kobieta 27, pisalam ze nie mowie o jakichs patologicznych formach celulitu ale w takim razie co? ponad 80% nie nadaje sie na matki?

kobieta 27 , na wszystkich plaszczyznach tak o siebie dbasz? :)

Gość kobieta 27
dlatego napisałam ponizej- ze zartuje-nie jest to wyznacznik bo to paranoka SA WAZNIEJSZE PROBLEMY a taki mały...mysle ze niestanowi problmu głupie odpowiedzi bo i głupie pytanie

Gość kobieta 27
jak sie kgos kocha i bierze to z całym inwentarzem faceci mają rozstępy- sama widziałam

Gość gbvcer
przeszkadza i to bardzo

faceci maja rozstepy tak samo jak celulit (ci grubsi) u kobiet to tak bywa ze nawet te chudziny to maja poza tym jesli facet jest normalny to nie zwraca na to uwagi, jezeli jest madry oczywisicie

Gość ale dlaczego na ten temat
wypowiadają się kobiety???:P pocieszacie się czy co?

Gość gvbcer
szczerze mowiac wole male piersi niz celilit.NIewielki celulit nie przeszkadza, ale duzy jest odrazajacy.CO do rozstepow facetow.JEli kobieta mialaby miec taskie rozstepy to jestem za.Poniewaz mezczyni nawet jesli maja cos takiego to jest prawie zupelnie niewidoczne.Celulit jest przypadloscia kobieca zwiazana z hormonami.

Gość Zła kasia
No pewnie cellulit to nic złego jak i zwisy do pępka ocierające się uda są cool podwójna broda apetyczna zarośnięte łono estetyczne .No kobieta hela nam pokaże taniec balerona z szynką.

Gość gvcber
wole ten wiekszy brzuch niz cellulit.Celulit by nie przeszkadzal gdyby byl na plecach na przyklad, ale jest w bardzo waznym miejscu .Tylek musi byc piekny, a nie pomarszony.

Gość gfdgfd
a co do brzucha.To zwykle faceci go maja .KObietom ktore maja nadmiar kg idzie w biodra, a facetom w brzuch.

Gość mam pomysl..
cellullit ma az 90 % kobiet, trudno nie trafic na taka kobiete ktora nie ma cellulitu. i to nie jest tylko kwestia siedzacego trybu zycia czy zlego odzywiania. Ja uprawiam duzo sportu, biegam, plywam a cellulit i tak na tylku mam :/

Gość gvcber
mowimy o zawansowanym celulicie.Niewielki nie jest przeszkoda