Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tamron

malowac sie czy nie?

Polecane posty

jak wyzej;)chodzi mi o to ze ja np maluje oczka bardzo mocno-kredka i duzo tuszu;)fakt wygladam fajnie ale jak wstaje rano albo w oogole sie nie pomaluje to brakuje mi czegos i czuje sie jak bez ubrania nie wiem;d no i mam takie male oczy wtedy;/no ale moim zdaniem kobiety powinny sie malowac to znaczy wtedy ze dbaja o siebie...slyszymy o ZDRADACH ..po slubie kobieta powoli przestaje tak bardzo dbac o makijaz(jesli robila to wczesniej) i facet spotyka nagle sliczna wymalowana kobitke od ktorej slicznie pachnie i co wtedy?;)hormony szaleja nie?;)nie mowie ze zawsze i wszedzie trzeba sie malowac ale bez przesady zeby w ogole...naturalne piekno jest ok ale w pewnym momencie mezczyzna zauwaza wypielegnowane laski dookola i tak owszem kocha ta swoja ale nie mowcie ze nie wolalby zeby ta jego tez czesto sie tak odwalala;)nie mowie tylko o swoich spostrzezeniach..mowie na podstawie rozmow z mezczyznami wieloma mezczyznami!

Gość ja dlugo sie nie malowalam
teraz tez malue sie jak mi sie chce, lecz juz nie czuje sie tak dobrze bez makijazu.zwykle tuszuje rzesy i to wystarcza zeby ladnie wygladac.teraz gdy nie ma slonca nakladam roz na policzki lub uzywam bronzera. czasem sbie mysle, ze jednak fajnie kiedys, gdy wydawala sie sobie ladna bez makijazu ale z drugije strony delikatny makijaz chyba nigdy nikomu nie zaszkodzil i trzeba podkreslic atuty.jednak ciagle sie gryze troche ze soba w srodku,chcialabym super wygladac bez make up'u ale oczy juz nie te;P

hehe dokladnie to wszytsko pzryzwyczajenie..ja do mocnych oczek sie taaaaaak bardzo przyzwyczailam;/no ale coz nie tylko ja tak mam;d

Gość a ja mam 30 lat i się
nigdy nie malowałam i nie maluję :) Czyżbym nie była kobietą? :)

Gość bronek987
zdrada z powodu makijazu??:o

nie zdrada z powodu makijazu eh;/ ale nie znajdziecie niepomalowanej kobiety ktora jest piekniejsza od pomalowanej..nie mowie o 5kg tapety;/

Dbanie o siebie a mocny makijaz.. \"maluje oczka bardzo mocno-kredka i duzo tuszu fakt wygladam fajnie \"..to chyba nieporozumienie Mnie opadla szczena kilka topikow wczeniej a Tobie od tuszu opadna powieki ........

Gość ja dlugo sie nie malowalam
u mnie tez duzo zalezy od ogolneg stanu, jesli z rana stwierdze, ze dzis wlosy mi sie dobrze ulozly przez poduszke podczas snu:O i w ogole mja cera jest okej to maluje lekkie kreski na dolnych powiekach i lece, tylko zeby roche podkreslic oczy.:)

Gość o ja cie dyndam
duzo kredki? to nie lata 80 i madonna :/ kobiety nie oszpecajcie siebie! Makijaz ma pomoc, a nie zaszkodzić...

Gość takie tam tam
chyba coś przegapiłam kobieta pomalowana to kobieta zadbana a kobieta bez makijażu to co śmierdzi? :P

tzn duzo kredki hmm tzn mam makijaz oczu taki jak doda tylko ze bez cieni;)od razu mowie ze ona nie jest moja idolka!!

Gość o ja cie dyndam
czyli jednym słowem nie ładnie :/...

dlaczego nieladnie?duzo osob mowi ze fajnie sie maluje........;((( taki mam styl.....

Gość o ja cie dyndam
bo obmalowanie oka kresą jest nie ładne, nie te czasy. Teraz "gra" się cieniami, Kolor wchodzi w kolor. Podnosi się kacik oka. Owszem można podmalowac kredką ale tylko po to zeby się lepiej cien trzymał.Powinno wybierać się cienie o innym kolorze anizeli teczówka oka. To sa podstawowe zasady, nie wyższa szkoła jazdy... SAMYM KREDKOM MÓWIMY NIE!

hej tamaron niebierz tego tak do siebie poprostu dawniej pod ostrym makijazem kobiety ukrywaly zmeczenie, czasem wiek .. jesli masz taki styl poprostu maluj sie tak dalej :)