Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agert

mam kochankę

Polecane posty

Gość agert

wiem ze zaraz zostanę zgnębiony ale mam kochankę( jeżeli patrzeć na sprawy intymne to raczej przyjaciólkę). Kocham żone na swój sposób ale ja znacznie mocniej. Nie mówcie mi ze to przejdzie bo spotykamy się ponad rok... Nie chce zostawic żony(sprawy finansów) nie chce jej robić krzywdy ale nie umiem z niej zrezygnować.Jest taka mloda(20) lat, ja 33...

Gość pipmpara
I wsypa na samym poczatku tej prowokacji. Dupa z ciebie nie prowokator.

Gość agert
nie wiem czemu myslisz ze to prowokacja, Twoja sprawa, zawsze mialem skonnosci do poligamii ale nigdy nie kochalem tych z którymi zdradzalem zone

Gość pipmpara
Ostatnie zdanie...tak nie gada facet zakochany z problemem...chcesz wzbudzić sensację...kolejną na forum.

Gość jenifer bez lopez
co cie tu sprowadza, w czym problem?

Gość agert
jaki w tym problem? ze ona mnie może zostawic, pozna na studiach jakiegoś modszego a z żona mam woje podjazdową o noce które spędza sama..

Gość pipmpara
Przestań pierniczyć te głupoty.

Gość Jejku ...
a żona wie czy raczej domyśla sie że masz kochankę??? Macie dzieci??? Czemu nie chcesz jej zostawić ze względu na finanse???

Gość dekorami
Nie rozumiem cię masz kogoś ale i kochasz zonę, obudź się jesteś z żoną z wygodnictwa i tyle, nie jestem żłośliwa nigdy nikomu źle nie życzę ale w tym przypadku zyczę ci aby ta Twoja Lolitka zostawiła cie i abys poczuł co to zanczy cierpieć , pamietaj że dobro powraca ale zło także....

Gość agert
Nie mamy dzieci, żona sie domyślla. "Lolitka" , ciezko by jej mnie byo zostawic bo pierwszy raz w zyciu sie zakochala i mimo ze ma wianuszek wiebicieli chce tylko mnie. Nie mowcie mi tylko jaki ze mnie skur... bo ja jej nie oszukuje i tez ja kocham...bardzo

Gość dekorami
ale oszukujesz siebie i żone to mało??? Faceci w Twoim wieku przezywaja tzw bunt, tak tak nie tylko dzieci w wieku dorastania przeżywaja coś takiego, a dlaczego znalazłes sobie kochanke skoro mówisz że kochasz zonę czy coś między wami sie pogorszyło????

Gość dekorami
boisz się podziału majątku a może jesteś na utrzymaniu zony???? Bo ja juz nic z tego nie rozumiem, rozwiedź sie i po bólu, ale ja chyba wiem czemu tego nie zrobisz, jak sam wspomniałes Lolitka moze odejsc bo pewnie jest z Toba dla kasy, a ty jesli sie rozejdziesz z żona zostaniesz sam biedaku....

Gość agert
wiesz jak jz mowiem zaszwsze ubiem "zabawic" sie z kobitkami ae to byy jednonocne przygody. Kochanki nie szukaem , poznalem ja przypadkowa i myślalem ze spedze koejna upojną noc... tak sie nie stao a jak jak glupek straciem głowe

Gość agert
Lolitka nie pozwala za siebie nawet w restauracji placić, prowadzimy o to boje...poniekad jestem na utzymaniu wife

Gość dekorami
No to masz niezły orzech do zgryzienia, szczwany lisek z Ciebie uwierz mi, ona cie na mur beton zostawi znam takie historie, jestes jej pierwsza miłością a ona jest b mołoda, zdązy skosztowac zycia chocby na studiach, 13 lat róznicy w jej przypadku to b duzo, ona zaczyna życie a życie studenckie imprezy itp wciągna ja pozna kogos innego i zostaniesz z ręka w nocniku, no ale z Twoim podejsciem do życia znajdziesz następna pocieszankę.

Gość agert
Następną to moge potraktować jako pocieszacz na noc a tą kocham... co taki sczeniak ze studiów jej może dać, widze jak zachowuje sie przy innych facetach i ze nie robia na niej wrazenia

Gość dekorami
Nigdy nie mów nigdy a ty co mozesz jej podarować, skoro twierdzisz że taki szczeniak ze studiów nie ejst w stanie jej nic ofiarować, w czym jestes az tak fantastyczny??? Nie znasz kobiet ani trochę zapewniam cie że wogóle się na tym nie znasz , potrafimy grac tak realnie że wy jesteście w stanie łykac wszytsko jak indor kluski;)

Gość doskonała riposta
i też umiemy mówic jak to bardzo was kochamy...

hehehehe...temat rzeka.. a ja się będę upierała przy swoim..nie można kochać dwóch kobiet jednocześnie.. ..ta małolata jest Ci wygodna i tyle.. ..wiesz co ja Ci proponuję? powiedz o niej żonie i ją zaadoptujcie..będzie wesoło:D

Gość Anielcia
To po jaką Anielę piszesz jeśli wiesz, że będziesz zgnębiony, opluty, przeciągnięty po podłodze jak szmatka ? Lubisz masochizm psychiczny ? Nawet problemu zbyt dokładnie nie podałeś. Kocham dwie. I koniec.

Gość Anielcia
Nie można kochać dwóch kobiet / dwóch facetów jednocześnie. Jeśli ktoś tak pisze znaczy, że kocha przede wszystkim i głównie SIEBIE.