Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropelka porannej rosy

czy mozna tesknic za kims ??????????????????????

Polecane posty

odwolalam bo naprawde nie moglam wiem ze to lupie usprawiedliwienie ale naprawde tak bylo. tego dnia bylam w pracy bardzo zajeta i nie moglam poswiecic mu dnia:( nastepnego dnia moglismy sie spotkac ale on juz nie chcial;(:(:(

to nie trzeba było sie tak umówić zebyś Ty miała czas o On.?

ja kiedys mialam podobnie,,ale nie internetowa milosc tylko sms-owa,,:) Wysylalam do kolezanki sms-a i pomylilam numer,,niechcacy trafil do innej osoby,,Okazalo sie,ze to byl pewnien chlpka mieszkajacy jakies 400 km ode mnie,,Najpierw byly tylko sms-y pozniej rozmowy,,rozmawialismy po 2-3 godz na komorkach ,zawsze po 22 (bo najtansza taryfa :P ) Pozniej byly wymiany zdjec,,,i jeszcze bardziej cos sie zrodzilo,,,,,,a po jakms czasie dowiedzialam sie ze ma zone i dziecko,,i przeszlo mi w 5 minut :) Do dzis sms-ujemy ale tylko zyczenia na swieta ,urodziny itp. :)

Gość a ktore z Was
jest jeszcze w jakimś związku ?

Gość 3456789
Ja jestem :) a też nic nie wskazywało, że będę :)

Gość a ktore z Was
po ostatnim niespotkaniu powiedział, że nie chce się spotkać tego kolejnego dnia, czy nie chce się już spotykać w ogole?

Gość 3456789
kropelka porannej rosy poznasz jeszcze kogos wartościowego :) Mój po pierwszym spotkaniu się wykręcał przed kolejnym, kombinował.

Gość a jak..czemu nie
potrafisz, skoro on tez potrafi.........pomysl sobie ze jest tlustym pasztetem , ktory nie jest w stanie odejsc od kompa:)