Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśka

Pomóżcie kobiety, bo oszaleję!

Polecane posty

Gość myśka

Ostatnio zauważyłam, że dość mocno wypadają mi włosy, kupiłam więc Silicę, szampon i odżywkę Radical oraz Wax i postanowiłam czekać n efekty. Obciełam też moje długie włoski.. i czarna rozpacz.. odkąd zaczełam swój program dla poprawy stanu włosów wypadają jeszcze bardziej, boję się, ze za chwilę będę łysa, serio - jestem przerażona.. poradzcie coś kochane, bo płakać mi się chce.. moze jakiś szampon, myślałam o dermenie.. ale juz samam nie wiem..

Gość dupa blada..............
na efekty niestety trzeba długo czekać. mnie silica nic nie pomogła, osobiście polecam merc specjal, z szamponow tylko i wyłacznie Vichy ( czerwony ), oprócz tego piłam pokrzywę, dużo warzyw, i włosy wypadać przestały ( po roku). dużo cierpliwości Ci życzę.

Gość echh..
to normalne, że na początku takiej kuracji wypadają mocniej. wszyskie słabe włosy muszą wypaść i na to nie ma rady. na ich miejsce wyrosną nowe, nie martw się. tylko, że niestety ten proces musi potrwać, efekty zobaczysz pewnie najwcześniej po 3 miesiącach. powodzenia.

Gość dupa blada..............
poszukaj na kafe, tutaj jest mnóstwo tapików o wypadaniu włosów. tak na marginesie do dermatologa też warto sie wybrać.

Gość myśka
no właśnie zastanawiałam się nad dermeną i vichy.. są różne opinie, po prostu dziwne mi się zdawało to, że jak myłam włosy zwykłym szamponem-dove to mniej wypadały a ten radical niby jest dobry na słabe, wypadające włosy a tu taka utrata, że szok.. :-O

Mi Dermena pomogła, już po miesiącu używania mniej włosów wypadało:) Tabletki H-Pantoten też dają efekty po jakichś 3 miesiącach:)

Gość myśka
no własnie, jest na rynku tyle preparatów podobno skutecznych, że nie wiadomo, który wybrać.. chyba kupie tę dermenę,bo mam też problemy ze skórą głowy,wiem, ze tableki trzeba brać długo :-( nie wiem, czy starczy mi cierpliwości..a miałm kupić merz special.. kurczę..

Gość asdda
polecam płukanki z moczu...wejz na forum urynoterapia...warto

Gość myśka
no tak.. mocz jest dobry na wszystko.. ;-) nie, to nie dla mnie :-O chodzi mi o bardziej higieniczne sposoby

Gość wlosy wypadaja
bardzo intensywnie 3razy w roku,wiec sie nie martw, tylko duzo witamin itd,nie wylysiejesz

Gość myśka
dzięki za słowa otuchy, niestety, wmoim przypadku wypadanie włosów ma konkretne przyczyny - odstawienie hormonów, antybiotyki, odchudzanie