Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewston

dieta z czerwona herbatka

Polecane posty

Gość Bibuła
Latami pijam czerwoną herbatę, a ubutków na wadze nie widzę :D nie wiem jak na was działa, na mnie wcale!

Ja osobiście lubię zastąpić wodę gorącą, zieloną herbatką :D Ale już mi się skończyla i strasznie przeżywam bo jestem cholernie glodna...ale wytrzymam. Pomińmy fakt, iż mamusia piecze ciasto...Umieram, ale bede silna, bo dzisiaj zjadlam naprawdę malo :D Jak sadzicie, lepsza jest czerwona czy zielona herbatka?

Gość Ewston
dzieki wielkie dziewczyny ze sie przylaczylyscie:) ja jakos poki co daje rade:) co do picia to wystarczy 2 razy dzienni, gdyz jak zalecaja dietetycy, nie ma potrzeby pic wiecej. organizm nie przyjmnie wiecej wiec nie ma potrzeby sie meczyc;p dodam ze ja pije 2 raz w raczej duzych kubkach:) niestety tryb zycia nie pozwala mi jesc do 18:( pozatym pamietajcie zeby jesc normalnie, ale w mniejszych ilosciach. nie rezygnujcie np z bialego pieczywa. proces chudniecia bedzie dluzszy, ale za to na stale, bez efektu jo - jo. bo nie chcecie chyba rezygnowac z chleba na cale zycie?? pozdrawiam i dziekuje ze jestescie ze mna:*

Gość Ewston
a zielona herbata jest moczopedna, natomiast czerwona spala tluszczyk:) a znacie moze jakies fajniutkie cwiczenia??

Gość hihihaha hehe huhu
pompeczki,brzuszeczki, na biodra i udka rozciaganko:)

Gość Ewston
ej Justa jestes po prostu niesamowita!!! jak Ty to robisz - chcialabym miec tyle samo zaparcia a nie mam:( a juz 2 tydz na diecie i zeeeeeeeeeero efektow:(:(:( zalamka:(

Gość do justy
dobrze napisalas 81 cm w tali ? jak to ...

Tfu! Co ja piszę! 90 - 81 - 91, czyli biust - pas - biodra. W talii mam 76 (b. dużo :()

Gość no ale moze
masz tam miesnie albo taka budowe poprostu .. wazne zeby tluszcz sie ze spodni nie wylewal

no i jak tam wam idzie dziewczynki?pije 3 szklanki herbatki na dzien. pilabym wiecej ale przez to ze zawiera kofeine mam trudnpsci w zasnieciu. tez tak macie?

Gość Ewston
nie ja tak nie mam - pije herbatke zawsze przed snem i jakos zasypiam. a pozatym sie uzaleznilam^^ Justa napisz jak to zrobilas ze tyle schudlas?? w ogole nie jadlas slodyczy nic a nic przez ten czas??

Gość Ewston
nie ja tak nie mam - pije herbatke zawsze przed snem i jakos zasypiam. a pozatym sie uzaleznilam^^ Justa napisz jak to zrobilas ze tyle schudlas?? w ogole nie jadlas slodyczy nic a nic przez ten czas??

Jadłam, jem i będę jeść tylko po prostu w małych ilościach. Organizm czasem nawet i tego potrzebuje a ja chcę mu dostarczyć wszystkiego.

Gość Ewston
bo ja juz nie wiem co mam zrobic zeby schudnac;( a inaczej nigdy nie bede naprawde szczesliwa....;(

Gość to chyba ten brak
samozaparcia grupy.

hej,jestem tu nowa ale właśnie dziś zaczęłam dietkę i kupiłam sobie czerwoną herbatkę Pu-erh,zobaczymy czy podziała:)Pozdrawiam.

Gość Ewston
no i jak tam z dieta dziewczynki??:) Justa przepraszam ale nie miałam czasu...

Nic się nie dzieje :) Jak tam ci idzie picie herbatki? A może ktoś jeszcze się przyłączy?

Gość Ewston
a Justa jak u Ciebie z efektami?? bo u mnie zero:(

Ja dzisiaj rano weszłam na wagę i pokazała -1 kg, czyli 58 kg :) Będzie dobrze, zobaczysz :) Może ktoś się jeszcze przyłączy?

Gość Ewston
eh ja nie wierze juz:( tak ci zazdroszcze tych 58 kilo mi by tyle wystarczylo:( juz nie mam sily... zna ktos jakas diete moze Ty Justa co w 2 tyg mozna ze 2 kg zrzucic??

Mam propozycję. Uczęszczam się na topicu, w którym dziewczyny świetnie się wspierają. Może dołączysz do nas?

Gość Ewston
dzięki Justa jestes kochana:) jak tylko bede miala czas to tam zajrze:)