Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczery do bólu

Blond jest nudny!

Polecane posty

Gość Szczery do bólu

Moje drogie panny i kobiety. Niedobrze mi się robi, jak widzę panny, które mają włosy zafarbowane na blond... Ten kolor był modny ładnych pare lat temu. Nie rozumiem, co w nim takiego jest... Nie ma innych farb? Białe głowy niezaciekawie się prezentują. Czy wy musicie koniecznie tym blond sie malowac? Są teraz fajne odcienie brązu, czerni i innych, które prezentują się lepiej, bardziej naturalnie...

Gość VVitaminka
Uważaj, zaraz na ciebie ostro naskoczą blondynki.

ja zawsze bylam farbowaną blondynką alle rzeczywiscie ten kolor jest nudny dlatego od jakiegos czasu robie sobie ciemny brąz i uwazam ze ten kolor jest super i dodaje oryginalnosci i nie wyglada sie tak jak wszystkie dziewki na ulicy

popieram sama kiedyś byłam blondyną :D ale teraz z ciemnymi włosami lśniącymi o wiele efektowniej aczkolwiek niektóre dziewczyny ładnie wyglądają w blondzie ale to naprawde rzadkość żeby taką spoktać wszytkie robią te okropne pasemka lub cogorsza po całości nakładają rozjaśniacze joanny :Di chodzą jak kurczaki :D

Gość Szczery do bólu
SPADAJ ZAZDROŚNICO: no ja akurat zazdrośnicą nie jestem, jeżeli już coś, to zazdrośnikiem moja droga. Ja się czepiam do tych farbowanych tylko.

ALE OCZYWISCIE NIE POWINIENES UOGOLNIAC,niektorym dziewczynom lepiej jest w farbowanym blondzie niz w brązie

Gość Szczery do bólu
I jeszcze jedno: niektórym w ogóle nie pasuje blond, ale malują się, bo tak niby modnie. Głupota... A najgorzej wygląda kolor bardzo jasny blond, taki prawie biały ma do tego ciemna opalenizna... Ech...

Gość natural
Bez przesady. Sama mam naturalny blond i akurat włosów nie farbuję bo kolor mi odpowiada taki jaki jest. Moda nie do końca jest tu na miejscu.

Gość Szczery do bólu
no do naturalnych nic nie mam. Moja dziewczyna chciała z rudych zrobic sobie blond. Zabroniłem jej. Zrobiła sobie czekoladowy brąz, wygląda ślicznie.

no ale zauwaz tez ze niektorym pasuje tylko blond ,ja np mam bardzo jasna karnacje gdybym miala czarne wlosy to wygladalabym strasznie, ale co do blondu bardzo bardzo jasnego sie zgadzam jest obrzydliwy szczegolnie jesli jakas laska jeszcze pofarbuje sie pod spodem czarne do gory jasny blond... jezuuu to okropne

Gość rereew
a mi sie podobaja tylko blondynki a nie czarne, rude, brazowe.

Gość Szczery do bólu
No dobrze, niektórym pasuje, zgadzam się. Ale ta moja uwaga jest w szczególności skierowana do tych, którym w ogole nie pasuje (pewnie same o tym nie wiedzą).

Gość moim zdaniem totalna porażka
jeśli szczery do bólu jest facetem, to mi kaktus na ręku wyrośnie. u nas w kraju jest taka dziwna tendencja, że po pewnym czasie wszystkie kobiety zaczynają wyglądać tak samo. lata temu tłumy blondynek, dziś ulicy zaległy tłumy "czarnych inesek", polskich latynosek, z grzywką prostą jak od miski. to ja już wolę te blondynki.

Gość nati 26
nie mozna uogolniac ja jestem naturalna blondynka i kolo 20 lat zaczelam sobie rozjasniac gdyz kolor zrobil sie nijaki teraz juz musze robic pasemka bo mam odrosty kiedys zrobilam sobie brazowe ale wygladalm okropnie -mam jasna cere i niebieskie oczy oczywiscie sa jakies okropne blondy i nie podoba mi sie to ale naturalne blondynki najlepiej w blondzie wygladaja nie podobaja mi sie czarne pasemka do blondu albo skunks na glowie-tragedia

Gość moim skormnym zdaniem
blondynki farbowane a'la lale Barbie są feeeeeeeeeeeeeeee ;) podobają mi sie blondynki naturalne,ale gdy są skromne..bronią się naturalnym pięknem :) A sama jestem brunetka :) Mój facet pytany,czy pdoba sie jej jakaś przechodząca ulicą blondi mówi: "eee tam...blondynka...nic ciekawego" On lubi tylko brunetki

Gość milenka 30
a co ci ma powiedziec??? Taki glupi to on nie bedzie by sie przyznac

Gość dooooooodka
he farbujcie sie na taki w jakim jest wam dobrze a nie na taki jaki jest modny

Gość oli1978
Mam naturalne blond włosy, latem robią mi sie dodatkowo "pasemka" od dzieciństwa sie pytano nie raz :"jaka farbą " farbowałam..Teraz od 2 lat farbuje na ciemny brąz ;) i bardzo mi w tym dobrze;) nie wiem kiedy sie mi znudzi i wrócę do swoich blond..ale lubię zmiany !!

Gość Coflf
a ja lubie blondyny, wiec nie pitol :o

Gość a ja mam blond włosy
ale zafarbowane profesjonalnie a nie joanna, lekka opalenizne i sorry ale kazdy facet slini sie na mój widok i sram na to ze tobie autorze sie nie podoba. zajmij sie tym swoim rudzielcem i odwal sie od blondynek

Gość mysle ze autor
topicu , to stary i łysy h , u , j

Przez 4 lata farbowałam włosy na jaśniutki blond. Jakiś czas temu zaczął mi się nudzić mój kolor włosów... Potrzebowałam zmiany. No i od tygodnia jestem brunetką :) Uważam że w obu kolorach mi dobrze. Na pewno kiedyś wrócę do blondu ale na razie chcę pochodzić w czekoladowych włoskach :)

Gość DAGNA
KOBIETY FARBUJĄ NA BLOND BO ODCIEŃ BLOND JEST ŁADNY. A ZRESZTĄ PONOĆ FACETÓW KRĘCĄ BLONDYNKI.OD WIEKÓW KOBIETY NAJBARDZIEJ LUBIŁY TEN KOLOR.