Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznanianka lat 22

będe głosować na PiS a Wy?

Polecane posty

Gość poznanianka lat 22

Gość kaaaaaaaaaa
NIGDY!!!!

Gość ja tez na PiS wygraja na 100

Gość za zadne skarby
juz dosyc burdelu w tym kraju zrobili:O

tak każdy że nie a potem i tak PIS wygra :O :O :O sie chyba z kosmosu te głosy wzięły na nich 2 lata temu :O

Gość Pomorzanka_
Poznanianka ---> przedstaw nam swe argumenty, dlaczego tak a nie inaczej będziesz głosować ??

Gość poznanianka lat 22
duzo zrobili dal Polski wzieli sie za korupcje. dzieki nim mozna wykopowac mieszkania za grosze i wiele innych rzeczy.Musza wygrac.

zdecydowanie NIE matko ale ciemnota..... ze tez musiałam sie urodzic w tym kraju...

jasne, że będę głosował na PiS, nawet gdy głosowanie będzie płatne, kupię lotka, wygram i dalej będę głosować. Po prostu nie ma opcji by ktoś tak nienawidzący lewicy jak ja mógł głosować na kogoś innego.

Gość poznanianka lat 22
nie chcialam isc na wybory ale od czasu kiedy zaczelam studia interesuja mnie losy panstwa. wiekszosc ludzie bedzie glosoowac na PiS nawet moich znajomych ze studiow pytalam kazdy mowi PiS.

taaa wzięli sie za korupcje jak jasny chuj :O najpierw kogos aresztuja, oskarżają a dopiero potem szukają dowodów :O :O a ten oszołom Ziobro sie do psychaitryka nadaje z tymi swoimi maniami prześladowczymi :O co do wykupu mieszkań za grosze : niech Ci co wykupili modlą sie teraz żarliwie, zeby podatku katastralnego rząd nie wprowadził :O :O :O

Gość poznanianka lat 22
ciemnota jest nie glosowac! mi jest dobrze w kraju.

Gość poznanianka lat 22
nie wiem dlaczego piszecie ze nie na PiS jak zob jak duzo oni beda mieli procent poparcia.Chyba nie z kosmosu? wiem ze ludzie mlodzi beda na nich glosowac.

Gość ffff
poznanianko - czy ty wiesz co piszesz ? Mieszkanie za grosze- łatwo się rozdaje czyjeś - porozmawiaj ze wspólnotami mieszkaniowymi co o tym sądzą . Podobny problem jak z ogródkami dzialkowymi , jak z ulgą na dzieci i takie tam jeszcze inne socjalistyczne wygłupy pod publiczkę Ale ktoś za to wszystko będzie musiał zapłacić ! Jak myślisz kto ?????????

Gość poznanianka lat 22
kazdy ma swoje zdanie ja jak pewnie 50% a moze nawet wiecej wyborcow bede glosowac na PiS

Gość wtajemnicz_5ona
nie ważne, kto bedzie rzadzil i tak to co naobiecują nie bedą w stanie zrealizować, bo Polska tonie w długach...i pieniędzorów nie ma na to.... Za rządow PISu w kraju zaczeło się dzaic gorzej i poki Kaczorki rzadzić będą bedzie jeszcze tragiczniej !!!

Gość antekkk
idź i sobie kup mieszkanie za grosze a potem pogadamy :(

Gość piiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssss
Premier Kaczyński: zasady zobowiązują" NO TO PRZYPOMNIJMY KŁAMCZUCHOWI TE JEGO ZASADY!! 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobrona 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006)

Gość poznanianka lat 22
narazie nie potrzebuje kupowac mieszkania.Moze jak skoncze studia.

Gość heinrych
z poznanianka 22 nie gadam, calkiem mozliwe ze jest dawnem

Gość jestem Żydem
więc zagłosuje na PO, Kaczki na taczki :o

Gość anty-wszystko
ja nie bede głosować wcale