Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blizniaczek22

prawo jazdy Katowice- instruktor

Polecane posty

jestem juz prawie po kursie na prawko, egzamin chce zdawac w Katowicach a wiec chce wykupic pare jazd w tym miescie. mozecie mi polecic w miary dobry osrodek i oczywiscie dobrego instruktora?

o rany przerazilam sie:( wlasnie czytalam na innym forum ze w katowicach jest taki beznadziejny luk ze 90% ludzi wlasnie na nim oblewa. ponoc koniec jest troche pod gorke, i luki sa tak blisko siebie ze mozna sie z pacholkami pomylic:(

Gość sorry ale jak luk
moze byc inny ? Przeciez sa ogolnopolskie zasady co do wymiarow i ustawienia luku ;/

Gość sorry ale jak luk
... ustawienia pacholkow - mialo byc :P

a moze ktos wie ile tak mniej wiecej w Katowicach czeka sie na egzamin? rany, a z tym lukiem to jestem co raz bardziej przerazona:(

Gość u78
w katowicach czeka się 2 miesiące na egzamin a z tymi pachołkami to niestety prawda:(

Gość gość
polecam ośrodek szkolenia kierowców na Warszawskiej. już nie wierzyłam, że kiedyś zostanę kierowcą, na szczęście kuzyn polecił mi tę oto szkołę i tteraz mogę pochwalić się świerzym prawkiem!

Gość gość
zgadzam się z komentarzem powyżej! nie ma lepszego Ośrodka Szkolenia Kierowców od Centrum. Super podejście, potrafią naucyzć kierowania samochodem każdego, bez wyjątku.

Gość gość
najlepsi instruktorzy są w Centrum, mają ogromną wiedzę i podejście i do tego mega sympatyczni.

Gość Pawęł

jak najbardziej mogę polecić Centrum Szkolenia Kierowców Centrum, mają ogromnną wiedzę i dodatkowo, albo przede wszystkim potrafią ją łatwo i szybko przekazać!

Też polecam OSK Izi, a szczególnie jazdy z Panem Andrzejem, naprawdę fajnie tłumaczy