Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luksja

Szukam dziewczyny z Olsztyna-która pomoze mi sprawdzić faceta..

Polecane posty

Gość Luksja

Od kilku lat jestem z facetem,w międzyczasie ranił mnie wielokrotnie..teraz niby jest wierny i kochany-lecz ciężko jest mi w to uwierzyć.Czy jest tu kobieta,która pomoże mi-będzie próbowała uwieść go w jakiejś knajpie-kiedy będzie wychodził sam?Wszystko do obgadania.Za krytykę i teksty w stylu-jak mu nie ufasz to po co z nim jesteś-podziękuję..Nie będę się tłumaczyć.Szczera mogę być z dziewczyną,która będzie zdecydowana mi pomóc.

Gość a ile on ma lat
Hej, jestem z Lidzbarka. Może mogę pomóc. Jak będzie do mnie jeździł to znaczy ze cię nie kocha :) a ile on ma lat?

Gość Luksja
hmm... z Lidzbarka?A czy bywasz czasem w Olsztynie??Bo on w Lidzbardku raczej nie...musiałabyś go ,,wychaczyć ,, w moim mieście...Ma 27 lat

Gość a ile on ma lat
no mogłabym go wyhaczyć w olsztynie, ale potem to on musiałby przyjeżdzać, sorry. a jeszcze ile ty masz lat? bo ja 19 - nie wiem czy to wypali?

Gość kobietakwiatek
Luksja rzuc faceta szkoda czasu,skoro ranil Cie wilokrotnie to co chcesz jeszcze sprawdac?Poza tym nie ufasz mu,a wiec wszysko jasne,robil cos ze stracilas zaufanie dodatkowo ...takie sprawdzanie kogos nie ma sensu,bedziesz tylko zle sie z tym czula dodatkowo...widocznie ten facet to nie "ten"...szkoda na niego czasu

Gość a ile on ma lat
małolata została olana... skąd ja to znam :(

Gość Luksja
Przepraszam-jeśli odpisuję po czasie-ale siedze tu wyrywkowo.Wiek nie ma chyba znaczenia..mozesz mieć 19..dobrze by było jakbyś była w miarę wysoka i była blondynką...choć może to nie reguła.On lubi ładne kobiety.. Nie zostawię go póki nie przekonam się ze nadal jest nie fair..Bo może zdarzyc sie ze jest względem mnie uczciwy.Nie wymagam żeby dziewczyna szła z nim do łóżka-bo nie przeżyłabym....Chce tylko zobaczyc czy da się złapac.. Mamy dziecko i w planach ślub.Wolę sprawdzić teraz niz się rozwodzić.Wiem że taka postawa się nie spodoba-ale cóż..nie musi

Gość a ja nadal
luksja a czy TY wziełas pod uwagę fakt- ze teraz on jest wporządku i OKA BO: wyrobił sobie juz w swoim towarzystwie pozycje taką ze zadne blondynasie go nie atakują bo wiedza ze ma ciebie czesc ludzi-lasek szanuje ciebie i nie nawija sie mu..a czesc szanuje Go mozesz zrobic krzywde jednej..dwum..trzem..albo czterem oosobom Twój koles o zgrozo moze faktycznie zakochac sie w tej lasce- wszytsko co nowe kusi...moze sie okazac ze lasce sie spodoba koles.. i wtedy i ty i dziecko jestescie w dupie

Gość a ja nadal
lepiej wyslij kogos :jakamś:kóleszpiegule: ;) czy coś:) nie nasyłaj na niego lasek- i to takich których nie znasz laska Ci moze taki numer wykręcić ze sie niepozbierasz

Gość a ja nadal
chyab ze to prowokacja...:> albo sama jestes tym 27-letnim facetm:P

Gość do Luksji
masz z nim dziecko? to bierz ten ślub i nic juz nie sprawdzaj!

Gość a ja nadal
no własnie

Gość Luksja
To nie jest prowokacja.. Podoba mi się wasze podejscie...

Gość Luksja
a ja nadal-jak ja bym chciała żeby było tak jak napisałas...moze faktycznie lepiej to przemyśleć...ale jak mam sie pozbyc z głowy tych myśli????

Gość gość
Jestem chetna jesli zrobisz to samo z moim pasztalencem,mam 28 lat jestemz olsztyna

Gość gość
A myślałam że w Olsztynie mieszkają normalni ludzie