Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość je łop

podobaja mi sie puszyste

Polecane posty

Gość je łop

Takie dziewczyny są bardzo inteligetne i wartościowe.

Gość je łop
mam 162,waze 92 kg i jak stoje to sie poce.

Gość katarszyna ze szczecina
jesli kreci cie celluit i rozstepy i zadyszka po wejsciu na 1 pietro to gratuluje dobrego smaku! oprocz tego zwisajacy biust i ocierajace sie o siebie uda-rzeczywiscie niezwykle apetyczne...PS.oczywiscie mini spodniczki i dekolty odpadaja u takich okazow bo to dopiero bylby widok chyba zawsze powodujacy odruch wymiotny..Tak wiec gratuluje dobrego smaku hehe PS.cos czuje ze to napisala jakas hipopotamica co najbardziej mnie smieszy!buuhahahahaahahahahah A TO DOBRE!!!!

"jak stoje to sie poce" a to dobre!! no widzisz,a ja musze sie naprawde napracowac zeby sie choc odrobine spocic,ale widzisz-ja waze 46 kilo :)

"jak stoje to sie poce"-hehe,a widzisz,a ja musze naprawde sie nameczyc zeby sie spocic,ale coz-ja mam 46 kilo i nie wpieprzam batonow i czipsow jak niektore spaslaki

Gość katarszyno
gratuluję tolerancji. jedni lubią kolor czarny a inni żółty i czy należy ich za to rozstrzelać? jeszcze raz gratuluję "tolerancji"

puszysta kobieta nie oznacza od razu kobiety otyłej. puszysta moze być dziewczyna z 10, 15 kilogramowa nadwaga która ma poprostu więcej ciała. Uwierz mi jak masz 10 a nawet 15 kg nadwagi to nie pocisz się jak dzika świnia. i uda niekoniecznie się o siebie ocierają. on nie napisał że lubi kobiety otyłe przecież. jakby napisał że lubi wieszaki wszyscy by mowili że jest ok.

nie znam faceta ktory lubilby puszyste (czyli z nadwaga rozumiem).taka prawda,kazdy facet oglada sie za pieknymi laskami bo taka jest meska natura-proste.I takiekobiety zawsze beda sie podobac,a kobieta z nadwaga piekna naprawde nie jest,to jest cos oblesnego ten celluit i wiszacy biust!fuuuuuu

Gość adam k
mam wągry

jesteś ze szczecina? o w dupe chyba wyjeżdżam z miasta ;)

\"nie znam faceta ktory lubilby puszyste (czyli z nadwaga rozumiem).\" Lubić to może lubią (np kumpele), ale niekoniecznie pożadają... ps. jest róznica między nadwaga a otyłościa

nadwaga to BMI powyzej 25,a otylosc od 30 BMI

ja mam bmi 22,3 ;) i mam tego samego chłopaka z którym byłam jak miałam 25,5. podobałam mu się i wtedy i teraz.

Katarszyna.. jak taka chuda jesteś i w ogóle.. to co Ci grube przeszkadzają, ze atakujesz z taką złości a i jadem??? Acha.. znam cale stada młodych szczupłych i z celluitem...:(

mnie grube nie przeszkadzaja,mnie one smiesza po prostu! bo sa zenujace! apoza tym ja anorektyczka nie jestem,mam wszystko na swoim miejscu

a co cię takiego śmieszy w grubych dziewczynach? -.- byłam gruba i co>? schudłam to już nie jestem żałosna?

a wtedy oczywiście byłam, bo byłam gruba ;) a przecież wszstkie grube dzieczyny są śmieszne i żałosne.

smieszy mnie to ze sie obzeraja,ze nic ze soba nie robia,ze wypisuja takie dyrdymaly ze faceci lubia dziewczyny z cialkiem(w ich przypadku to raczej cielsko).To jest dla mnie zenujace! siedzialyby cicho i sie odchudzaly a nie szklalowaly szczuple dziewczyny!!1

jakoś na tym forum zauważam że jak ktoś jest gruby to jest atakowany, a nie na odwrót. jak dziewczyna pisze że nosi spodnie rozmiaru 40 to jest wyzywana od wiepszy itp.

Gość ilonka.
wszyscy faceci to onanisci.

Gość dostalam
no to naprawde jelop z ciebie :P

hipopotamowy jest 46 :P 40 to rozmiar dziewczyny która jest lekko pulchna.

Gość violence
arya,jakby napisal,ze lubi wieszaki,to by sie tlum rzucil,ze jest nienormalny,bo wieszak jest przeciez czyms gorszym od "pan z kobiecymi ksztaltami".obrazacie tak samo,a udajecie,ze to dziala tylko w jedna strone

no przestancie sie pasztety oszukiwac! 40 to juz rozmiar dla hipopotama,no bez przesady!! dla normalnej laski to jest 34 gora 36 taka prawda!!!wiktor ma racje!!!

ahh oczywiście ja nosze w tym momencie 38 czyli jestem wieprzem ;) nie napisałam nigdy że 34, albo 36 to kościotrup i nigdy kogoś takiego nie wyzwałam i nie oszukiwałam sama siebie. pozdro ;)

Gość a ja mam dość grubą koleżankę
i jest super babka:D Ponadto, tutaj uwaga, skupcie się: ona MA FACETA!!!! Zdziwieni??? Oj pewnie jak cholera:d Wiem, wiem, nie uwierzycie ale tak jest:D Mnie też bardziej podoba się to co szczupłe ale nie mam zamiaru obrażać kogoś kto taki nie jest, nie zniżam się do takiego poziomu:D Uważam też, że ktoś musi być bardzo ograniczony aby wypowiadać się w imieniu WSZYSTKICH:D

Gość a ja mam dość grubą koleżankę
hehe, więc jak kobieta ma powiedzmy 176cm wzrostu to też powinna nosić rozmiar 34-36?? Buahahahahahha:D:D:D:D

A ja znam kilku facetow ktorzy nie lubia szczuplych kobiet ... i co? to znaczy ze jestem gruba albo ze musze sie dowartosciowac piszac tego posta? Dziwne,ze skoro grubaski sa takie beznadziejne i zalosne na ulicach czesto widze gruba dziewczyne z facetem i to nawet przystojnym i calkiem normalnym. Musicie nauczyc sie odrozniac pojecia : pulchna i gruba:O Pulchna jest np Anna Mucha albo Liszowska, a gruba Pani Stenia z Na dobre i na zle, chociaz niewiem czy ciagle tam wystepuje bo tego nie ogladam:P Kazda z Was mowi ze nei jest zaborcza,ze nei krytykuje ... gowno prawda! Katarszyna od razu musiala pochwalic sie swoja niedowaga i stwierdzic ze jej jest z tym dobrze i ze grube sa ogolnie bleeee. Co Ci to dalo?Skoro jestes piekna i zgrabna to po co chwalic sie tym na forum, potrzebujesz dowartosciowania?Musisz to sobie wmawiac? ... :O Kolejna sprawa jest cellulit i rozstepy.NAwet szczuple dziewczyny skarza sie na to. Cellulit towarzyszy niemal kazdej dziewczynie/kobiecie, podobnie rozstepy ... sa od szybkiego tycia i od naglego spadku wagi. Zadyszka po wejsciu na 1 pietro? MAsz chyba mylne pojecie.Myslisz ze pulchna/puszysta to jakies monstrum nie majace sily wejsc po schodach ... wybacz ale rozbrajasz mnie :O Odruch wymiotny? PRzepraszam ze spytam ale ile ty masz lat?? Skad w tobie tyle nienawisci do takich osob co? Jakies przykre doswiadczenia? A moze poprostu jestes niedojrzala bo ja jako dziecko tez tak traktowalam innych .. Rozumiem ze nigdy nie zajdziesz w ciaze, bo bedziesz miala obwisly biust. A moze poprostu go nie masz i nie Ci co obwisac?? Zal mi takich dziewczat jak ty, wybacz :O wiecej tolerancji, kobiety.Myslicie ze znacie facetow na wylot, myslicie ze leca tylko na wyglag ... a kiedy ktorys sie wypowie (nie odrzucam ze napisala to jakas kobieta) ze lubi pulchne, albo z cialkiem to od razu jedziecie po calej linii! Kazdy ma prawo do wyboru i do wlasnego gustu Acha i ja nie jestem gruba zakompleksiona kobieta, nie branie pulchnych dlatego ze sdama jestem \"jak krowa\" (cyt inteligentej pani szczuplej)