Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość je łop

podobaja mi sie puszyste

Polecane posty

Gość adhdtek
katarszyna zgadzam sie z toba,zaraz tu krzycza ze niektorzy sa chorzy to jest chyba jasne, ze one nic za to nie moga,ale chodzi o te wszystkie inne co wpierdalaja. Najlepsza byla ta od tipsiar i solar. Jestem szczupla,ale tak nie wygladam jak ty opisala a no i co do higieny, to jestem ciekawa gdzie ty mieszkasz ze takie eksponaty widzisz, ktore uzywaja papieru toalet podczas okresu. Podpaska jest dla mnie niehigieniczna ale co dopiero to, ale jak w takim ciemnogrodzie zyjesz to nie dziwota ze jadem ziejesz

Gość burza nocy letniej
wy chyba nie rozumiecie o co chodzi. Chodzi o to, ze ja np jak mam ochopte wpieprzam wszystko co chce i nie mysle, ze tyje! akceptuje siebie taka jaka jestem i mam faceta mimo to i zawsze mialam powodzenie! chodzi o to, ze ja sie nie musze katowac drakonskimi dietami bo czuje sie super taka jaka jestem! poczytajcie "Dlaczego facety kochaja zolzy". I nie wmawiajcie mi dyrdymalow, ze gadam glupoty bo nie umiem schudnac. Schudlam 10kg, zeby udowodnic sobie, ze potrafie. Potrafilam, zrobilam. Jakies tam kilogramy mi wrocily, nie wiem nawet ile. Dopoki nie mam ochoty sie odchudzac to nie bede! po co? skoro jestem szczesliwa i mam w zyciu prawie wszystko co chce? (prawie, bo nie mam jeszzcze dziecka ale to kwestia czasu)?

Gość violence
matko,dlaczego wszystkie laski pisza o jakiejs badziewej ksiazeczce o zenujacym tytule,czy wy nie macie czego czytac?zamiast gapic sie na grubych czy chudych i jeszcze o zgrozo czytac takie pseudoksiazki,zrobcie cos porzadnego.zamykamy topik.koniec kropka :D :D :D

Gość burza nocy letniej
co do tipsiar itp: zrozumcie: to ejst kwestia higieny a nie tuszy! zarowno ta grubsza jak i szczuplejsza moze byc fleja...pracuje w przychodni i mam stycznosc i z tymi i z tymi. Czasem mloda, szczupla laska smierdzi brudem a czasem grubsza panna. Nie ma reguly, poczucie utrzymania higieny jest uwarunkowane od zasad a nie od kilogramow :)

Gość burza nocy letniej
violence: bo ksiazka jest fajna i smieszna :) i ma w sobie troche prawdy. Jak kazda trzeba ja przyjmowac z przymruzeniem oka a wtedy jest oka :)

Gość cztery po cztery
pieprze was wszystkich buraki, macie poj,ebane w glowicach!