Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katia212

Co najlepsze na rozstępy? POMóżCIE

Polecane posty

Gość Karola M
Na istniejące czy zapobiegawczo??

Gość Katia212
na istniejące

Gość Karola M
Są dobre kremy np. z Musteli ale całkowicie roztępów nie pozbędziesz sie nigdy:(Moje najbardziej tuszuje opalenizna:)

Gość Karola M
Aaaaa i jeszcze czas jest dobry na rozstępy:)Pare lat temu pojawiło mi sie pare na tyłku,teraz w sumie wogóle ich nie widać.A te które pojawiły się w ciąży czyli jakieś 9miesięcy temu też są już duzo mniej widoczne

Gość Katia212
jestem w ciąży dopiero pojawiły mi się rozstępy na brzuchu,nie są bardzo widoczne,ale robią się coraz większe

jestem w 7 miesiącu i od początku urzywam Eweline dwa razy dziennie. kosztuje ok,15 zł

Gość Karola M
Mi na rozstępy nic nie pomogło,używałam różnych kremów.Moja lekarka mówiła mi że jeśli rozstępy mają sie pojawić,jeśli mam to uwarunkowane genetycznie to zadne najlepszy krem nie pomoże.I miała rację.Po ciązy używałam balsamu z Musteli, rzeczywiście są mniej widoczne,ale nie wiem czy to dzięki temu balsamowi czy po prostu tak zbladły z czasem.

Gość Katia212
serum Eveline na rozstępy? mi dopiero wychodzą,choć są mało widoczne to może pomoże...

Gość Katia212
Czy maść CEPAN jest dobra na rozstępy?

jezeli juz wychodza to ciezko bedzie, bo brzuch nadal sie powieksza i napewno ich przybedzie jeszcze a co uzywalas do tego czasu? najlepiej idz do apteki i tam ci cos doradza ja w ciazy uzywalam vichy, polecony przez moje 2 kuzynki i byl nawet ok wiem ze krem z mocznikiem jest dobry, ale nie wiem czy mozna w ciazy ja sobie taki kupilam po ciazy bo w czasie chudniecia tez mozna sie rozstepow dorobic i poki co jestem zadowolona