Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szronnaduszy

czy jest wam bliski ktos kto o tym nie ma pojecia?

Polecane posty

Gość szronnaduszy

mam na mysli nie tylko potajemne uczucia ale takze fascynacje nieerotyczne czy ukrywane uczucia przyjazni z jakichs wzgledow

Gość szronnaduszy
mnie kreci Roman.G

Gość rg
to sie nie liczy - ja o tym wiem

Gość gapiszon
ja musialam zerwac kontakty z moja przyjaciolka dla jej dobra - nie moge pisac jakiego. udawac ze zrobilam jej swinstwo tak zeby juz nie chciala sie ze mna kontaktowac . teraz obserwuje ja tylko "z ukrycia" od 3 lat ale kazdego dnia mysle o tym jakby bylo dobrze znowu sie przyjaznic. niestey to niemozliwe

Gość a jak..czemu nie
kazdy ak ma

Gość szronnaduszy
ale tak, że bardzo bliski już od lat?

Gość szronnaduszy
od dawna podkochuje sie w Romanie.G

Gość rg
ja o was wszystkich wiem - to sie nie liczy jako brak pojecia

Gość ja -facet
ja- moja byla dziewczyna -dla dobra mojej obecnej dziewczyny

Gość gapiszon
najgorsze ze ta znajoma myśli o mnie tak źle :(

ja. w gronie paczki przyjaciol w kims. Trzeba sie troche demaskowac nie? Bo po co niszczyc przyjazn,,

Gość szronnaduszy
dlugo? madchen

wlasciwie to niedawno to odkrylam, powoli od paru miesiecy poddalam analizie a ostatnio sie upewnilam . Nieciekawa swiadomosc ze masz pod nosem wlasciwie kogos kogo szukasz od lat.. a ten ktos jednak lepiej jak zostanie nieosiagalny.. ma ktos podobna sytuacje?

Gość gapiszon
a z kolezanka ktos tak ma?

szronnaduszy, a jak u Ciebie? pewnie tez cos zblizonego sadzac po topicu. opowiadaj prosze

Gość szronnaduszy
wlasnie sie o czyms takim dowiedzilam w stosunku do siebie i jestem w szoku. ale detale by byly nie fair wobec tej osoby. wiec dlatego pytam na ile powszechne to zjawisko.

Gość szronnaduszy
tylko ty madchen tak masz :( albo :)

chyba powszechne. tez znam wiele takich przypadkow. dlatego.. nie mam zamiaru sie ujawniac ani nic z tym fantem robic. Jeszcze Twój przypadek mnie upewnil . Jak moj przyjaciel bedzie chcial to mysle ze da mi znac. Bywa bezposrednim czlowiekiem . niemam tez zamiaru czekac na taki moment. zyc dalej i tyle... gapiszon? moze pogadaj z nia.. powiedz jej jak Ci zle z tym!

Gość Jeśli utrzymujesz
kontakty z osobą, wobec której żywisz jakieś uczucia, bez względu na to, jakie one są, pozytywne czy negatywne, to ta osoba to wyczuwa, bardzo trudno ukryć takie emocje, no chyba, że jesteś świetnym aktorem.

Gość szronnaduszy
ja nie wiedzialam. nie zwracalam na te osobe uwagi

Gość szronnaduszy
u mnie to sie okazalo przez przypadek bez intencji tej osoby ktora bylaby gotowa jeszcze to ukrywac

Gość szronnaduszy
ja tylko napisze jeszcze choc widze ze tamat nikogo nie interesuje, ze teraz po tym comming oucie czuje sie dziwnie. caly czas jak pod obserwacja moze jest ktos kto jak ja sie o cyzms takim dowiedzial?

Gość szronnaduszy
czy to uczucie obserwacji przechodzi?

Gość rosa na pępku
Szronie, jak będziesz plotła takie trelemorele bez konkretów, to czysto teoretycznie nikt ci nie odpowie. Albo sie pisze co i jak, prosto, nakreslając problem, albo sie dywaguje sobie a Muzom, ale nikt tego z tobą nie chce robić, jak NIE WIE tak do końca o co ci chodzi. Paniałaś?

Gość szronnaduszy
co? czego tu nie rozumiec dowiadzialam sie dzisiaj ze ktos o mnie myslal od wielu lat, analizowal moje kroki itp. przez przypadek ta osoba sama sie wydala. nie moge opowiedziec historii bo nie chce jej ranic. to chyba jasne. pytam o wasze doswiadczenia. czego nie rozumiesz? sa ludzie, ktorzy oddali dzieci i o nich mysla, tacy ktorzy mysla np o mezu swojej przyjaciolki, etc moze sa tacy, ktorzy zachowali sie zle i nie maja odwagi od lat przeprosic? mi sie wydaje ze temat jest interesujacy z obu stron

Gość jaTak Mialam
jezeli wiesz ze nic z tego nie bedzie to lepiej sie nie ujawniac..szczegolnie w gronie przyjaciol.To tylko komplikuje sprawy i prowokuje niepotrzebne konflikty.Czasami lepiej jest cos przemilczec..Mozna lekko zasugerowac ale nie mowic na glos a druga osoba juz bedzie wiedziec co z ty zrobic.Ja przyjaznilam sie z chlopakiem i potym jak mi wyznal co czuje wszystko sie skonczylo..

Gość szronnaduszy
no jednak da sie zrozumiec o czym jest topik ;)