Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szronnaduszy

czy jest wam bliski ktos kto o tym nie ma pojecia?

Polecane posty

Gość szronnaduszy
tez sie czulas jakby cie okradl z prywatnosci i w pewnym sensie oszukal?

Gość jaTak Mialam
aa i zapomnialam dodac ze mnie tez kreci Roman G.

Gość szronnaduszy
tak i nie mozemy na niego glosowac zeby to sie nie wydalo;)

szronnaduszy, uzywasz mocnych slow np z tym okradaniem z prywatnosci i oszustwach. nie zawsze tak jest. W moim na przyklad przypadku nie uwazam bym robila cos zlego . Wiem ze jest ok , i bede sie przyjaznic, no a jesli mi sie wzmocni to co czuje to odsune sie na bok . Nikogo nie oszukuje i a prywatnosc czlowiek oddaje sam poprzez przyjazn... pozatym porownanie o mysleniu jak o dzieciach ktore sie oddalo jest mocne- bo to ciazy przez cale zycie.a myslenie o kims , jakiejs np niespelnionej milosci jak tu niekoniecznie trwa na wieki wiekow.. Rozni bywaja ludzie, mniej kochliwi bardziej. ALe nie rozumiem czemu jestes teraz zla na tego czlowieka?

Gość szronnaduszy
nie nie -zle sie wyrazilam nie jestem zla. tylko wiesz zwykle nie liczysz sie z tym, ze jestes wnikliwie obserwowana, ktos sie zastanawia gdzie wyjezdzasz jak cie nie ma itp. np teraz niedziela a ja mysle czy ten czlowiek ma swoje zycie czy mysli co ja robie lubie go ale to dziwne uczucie. milo ze ktos o tobie mysli ale przykre jezeli nie umiesz nic za to dac

a skad wiesz ze on napastliwie mysli wrecz sledzi kazdy krok? mysle ze taki sposob myslenia charakterystyczny jest dla osob kochajacych platonicznie. w obcych ludziach. wtedy musza sie domyslac jacy sa obiekty ich westchnien , co robia itp...

Gość szronnaduszy
raczej to byla dawna znajomosc dla mnie juz nieznaczaca teraz -kiedys razem w jednej grupie (praca, studia -cos takiego -nie chce szczegolow) a taeraz sporadyczny kontakt z daleka. skad wiem? od zrodla. pekla tama i rzeka wylala

Gość szronnaduszy
ale mi przyszlo do glowy poszerzyc zagadneinie bo moim zdaniem to fenomen takie cos ze dla jednej ososby mozesz byc calym swiatem i nic nie wiedziec wiec przyklad oddania dzieci jest b dobry

szronnaduszy - teraz w efekcie tego, że się dowiedziałaś, to Ty zaczęłaś myśleć może nawet więcej o tym wszystkim, o nim, niż on o Tobie ;) Zakładam tak czysto teoretycznie tylko... ;) Może przestań tyle myśleć bo to niezdrowe... Postaraj się wyluzować ;)

Gość szronnaduszy
to bylo wczoraj wiec zrozum tak teraz nie moge przestac o tym myslec czuje sie jak w piatej edycji bb ;);) moze ktos mnie "rozerwie" swoja historia? licze na obie strony

Gość szronnaduszy
konkretnie bylo to w nocy wiec zrozumcie czyli nawet nie dokladnie wczoraj. jeszcze sie z tym nie przespalam

Gość szronnaduszy
macie tam w domu bb laptopy i internet ? ;)

Gość szronnaduszy
ale powiedzcie czy temat nie jest SUPER? dlaczego nikt nie pisze- nie obrazajac tych co pisza dla nich 🌼

No i chętnie bym opowiedziała co nieco, ale powstrzymam się, nigdy nie wiadomo kiedy wielki brat patrzy... ;)

mam dwie bliskie osoby, które nie wiedza o sobie nawzajem, ale pewnie to się nie liczy...

Gość szronnaduszy
no raczej ty do topiku -przedsiebiorczy

aha no w ten sposob. fakt nie przejmuj sie nim . i fajnie ze dbasz o jego anonimowosc. A po ludziach rozne przypadki chodza..

Gość ale przykro jest
chybam zaczynam sie zakochiwac w koledze:( on nigdy sie o tym nie dowie

Gość szronnaduszy
a czy kochacie kogos kto nie wie ale nie erotycznie tylko inaczej?