Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

mam problem damsko meski

Polecane posty

Gość o jezu..

od 2 tygodni chodze z fajnym facetem, juz tak oficjalnie, za reke, pocalunki itd. ale czuje sie troche glupio, bo jestesmy razem tak krotko i wstydze sie go nawet pierwsza pocalowac a co dopiero jakies akcje z przytulaniem rozbieraniem, obmacywaniem ( o seksie jeszcze nie ma mowy) jest nam razem dobrze, jestesmy zakochani i obydwoje wiemy ze predzej czy pozniej wyladujemy w lozku ale jeszcze o tym nie rozmawialismy, i czuje sie tym skrepowana. Czy to nie smieszne ze wiemy o tym oboje, myslimy oboje, bo przeciez to czuje, ze on mysli o tym...to czy nie jest to dziwne ze czeka sie z seksem nie wiem na co?ja bym chciala to zrobic, ale czy dziewczynie wypada zainicjowac pierwszy sex? Zwlaszcza ze tak krotko jestesmy razem? Czy mam czekac nie wiadomo na co...

Gość o jezu..
ale szczerze sie was pytam, czy wypada mi zainicjowac pierwszy sex...nawet nie rozmawialismy o seksie ale przeciez czuje ze on ma na to ochote tylko nie wiem chyba wstydzi sie powiedziec...albo sadzi ze to za wczesnie...jak go wybadac...

Gość zawsze mnie smieszyl
taki zwrot obmacywanie, i przypomina mi stara wiejska babe co mowila ze maca kury

Gość o jezu..
nie w seksie tylko w zwiazku kobiety z mezczyzna...moim zdaniem ma znaczenie, jakby nie mialo to ludzie szli by ze soba do lozka zaraz jak zostali para

Gość heinrich
no jasne na cholere dupe sobie zawrac jak sie moze okazac ze facet w kochaniu jest dupa wolowa i mysli ze to co ma miedzy nogami to siusiak...

Gość a skad my to mamy wiedziec

Czekacie nie wiadomo na co powiadasz? A może na to by się lepiej poznać i przekonać czy wasz związek ma szansę przetrwać ? Jeśli zrobicie to hop siup, a potem się okaże że nic z tego nie będzie to pozostanie żal i niesmak. Jeśli wiążesz z daną osobą nadzieje na przyszłość, to normalne, że nie idziesz do łóżka na pierwszej randce.

Gość błahaha
wielbiciel-co ty na ten temat możesz wiedzieć?

Gość a ile Ty masz lat

Gość o co tu chodzi
sprawa jest prosta chcesz sie wpraszach facetowi do lozka-na pewno nie zaprotestuje ale nie zakladaj za miesiac czy dwa tyg topika dlaczego cie olewa bo my tez mamy swoja wytrzymalosc psychiczna i psychiatryczna

Gość aha....777...
powiedz jeszcze ze chodzisz do gimnazjum :o 2 tygodnie ... :o

Gość fajnie by to było
gdyby każdy bzykał sie za każdym razem z tym na kogo akurat ma ochotę... zalałaby nas fala zrozpaczonych osiemnastolatek płaczących, że On mówił, że mnie kocha....aaaaaaaa

Gość prawda jest takaa
że kobieta która sie szanuje zastanowi się nad taką decyzja, bo póxniej w wieku 25 lat okaze się, że się zużyła delikatnie mówiąc, bo była kochana przez 30 kolesi...każdy kochał ja baaardzo:P