Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

nie lubie dzieci

Polecane posty

Gość o jezu..

bo najgorsza prawde ci w oczy powiedza i mysle ze nie ma w tym nic zlego np. uslyszalam ze jestem gruba przy ludziach albo pytanie co to jest to czerwona kropka na twojej twarzy?to jest obrzydliwe- tez przy ludziach, bo zawracaja ci caly czas dupe i przeszkadzaja w tym co robisz, bo wrzeszcza i placza bez powodu, bo nie sluchaja co sie do nich mowi, bo niszcza wszystko co spotkaja na swojej drodze-np moj telefon. Nie cierpie dzieci!

Na dziwne dzieci trafiasz w takim razie ;) Nie wszystkie są takie jak piszesz. Ja nawet jako dziecko wiedziałam jak się zachować i znałam podstawowe zasady dyplomacji ;)

Gość powiem tyle ze
i ja tez nie lubie jak urodze swoje to je chyba zabije :(

Gość oooooooooooooooo
Nie wszystkie dzieci takie sa, tylko te wychowywane bezstresowo...

Gość też nie lubię

Gość no i słusznie że nie lubicie
dzieci- bo tym samym będąc jeszcze dziecmi nie spłodzicie następnych dzieci :O

Gość fdfsd
Nie wszystkie dzieci takie są, ale tych dobrze wychowanych jest naprawdę bardzo mało. Poza tym cały czas mówisz o cudzych dzieciach, Twoje własne dziecko raczej nie powiedziałoby Ci, że jesteś gruba, że masz pryszcze. Nie musisz lubić cudzych dzieci. Tak jak nie trzeba lubić psów i kotów.

Gość buehehehehehehehh
dzieci sa szczere - skoro ci tak powiedzialo, na pewno jestes brzydka. i dobrze ci tak ruro.

buehehehehehehehh----> Szczerość, a kultura osobista, to dwie różne sprawy. Ty obcym ludziom na ulicy też mówisz: \"Jakaś Ty gruba\"?? Dobrze wychowane dziecko, które ma wpojone pewne wartości, w życiu nie powie obcej osobie, że jest gruba, brzydka albo głupia. Gdyby Twoje dziecko powiedziało pewnej kobiecie, że jest brzydka, to też zwaliłabyś to na szczerość? W Twoim mniemaniu to szczerość, a w moim chamstwo.

Gość buehehehehehehehh
katis ty tez jestes rura wiec cicho:o

Gość Monikac12
Ja kompletnie nie rozumiemtakich kobiet jak Ty. Nie wiem jak można nie lubić dzieci. Ja uważam, że są cudo wne i kochane. I zgadzam się z wypowiedzią,że skoro dziecko powiedziało Ci, że jesteś gruba to widocznie jesteś.

Gość a kto lubi wszystkie
dzieci? Lubi sie SWOJE dzieci. Czy lubisz "całą ludzkość"? Lubi się określonych ludzi. Nie histeryzujcie dziewczyny, jesteście młode, jak się wybawicie, wyszalejecie przyjdzie czas na dzieci.

Gość kukurysza hahahah
nic nie zrzumiecie bo tepe krowy jestescie i tyle