Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaaaaaaaaa

co ze mna jest kuźwa nie tak?

Polecane posty

moze za szybko idziesz z nimi do lozka , faceci podobno lubia zdobywac :P:P

a mnie się wydaje że wcale nie chodzi o sex:( wiesz ja mam podobnie... to chodzi o coś innego... fakt że samiec czuje że zdobył ofiarę i łajtwiej mu Cie rzucić po seksie bo wie, że już nic nie traci bo miał wszystko... a w tym problem że może mu uswiadomić, że nie miał wszystkiego nie miał Twojej duszy... duszy za którą by tęsknił Dobra koniec porad bo sama mam z tym problem:/

Gość Aniaaaaaaaa-ta prawdziwa
eh, chyba pora na zmianę nicku bo ktoś tu pode mnie podszył :/. tak dla sprostowania żaden pies mnie nie zaliczył a poziom wypowiedzi tej osoby ktora to napisała i wszystkich innych wpisów oznaczonych moim nickiem jest conajmniej żałosny, no ale dobra mniejsza z tym, wrócmy do tematu... Czy za wcześnie? eh no nie wiem. dla jednych za wczesnie dla innych za poźno. raczej nie ma chyba ustalonego przedziału. Kiedy chłopak na drugiej randce nie wykaże żadnej inicjatywy by przynajmniej dać mi buzi, to też zaczynam się martwić! co do ilości tych partnerów to też nie było ich za wielu, nikomu się do łóżka nie pcham i nie wyskakiwałam z majtek na kiwnięcie palcem, chłopak raczej musiał się o to dobrze postarać. i dlatego mnie to tak dziwi. że facet ciężko pracuje na moje zaufanie, po czym dostanie to co chce a pozniej przez tydzien nie daje znaku zycia a kiedy sie spotykamy sprawia wrazenie jakby nic sie nie stało, albo po spędzonej nocy budzę sie obok niego a on mi opowiada jak na wczorajszej imprezie klientka w różowej kiecce mu sie podobała... Aż żal!!!!!!!!! :/ :/ po czyms takim nabieram obrzydzenia sama do siebie....

Widocznie koleś nie ma Ci czym zaimponować i chce pokazać jaki to z niego kozak i ile to już się nie na pukał. :O Kopnij go w dupę bo takich śmieci dobrych w gębie jest na pęki.

Gość ciocia jozia
a mzoe rozsiewasz jakas chorobe i stad zaiteresowanie Twja osoba po seksie drastycznie maleje?? sprawdz czy Twoim partnerom nie wyrastaja przypadkiem pieczarki na jajcach,to sie nazywa grzybica:classic_cool: pozdrawiam ciocia Jozia

Gość Aniaaaaaaaa-ta prawdziwa
nowy w miesie eh mam nadzieje ze jest tak jak piszesz i że chyba jeszcze nie trafiłam na odpowiedzialnego faceta. ale kurczę, boli fakt że goście 25 czy iluś tam letni zachowują sie jak tacy gówniarze!!!:(((((( ciociu juzio z tego co wiem to grzybica tak szybko się nie rozwija heh...pozdrawiam i thx za odpowiedzi