Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

córa ogrodniczki

Co rośnie w Waszych ogródkach ?? zapraszam

Polecane posty

Gość w moim
marchew,rzodkiew,pomidory,szpinak,ogórki,zioła,truskawki,szparagi,cukinie i patisony.Lubie uprawiać ogródek :d

Moja mama jest poprostu maniaczką ogrodową...no i mnie też troszkę zaraziła... U mnie rosną : jabłonie, truskawy, śliwki, czereśnie, wiśnie, maliny rosły ( ale zaraza przyszła i po malinkach :( :( ), cukinie, ogóry, fasola szparagowa, orzech włoski, zioła także ( w tym mięta, pietrucha, koperek, maggi ).... Oprócz tego w koło pełno kwiatów : róze, tulipany, chryzantemy. nie brakuje tez dziwacznych roślin a zarazem przepięknych i cudwonie pachnących :) A ogródek taki niepozorny a tyle aż sie w nim mieści :) :)

owoce : wiśnie, brzoskwinie, gruszki, truskawki, maliny, jabłka, porzeczki. warzywa : pietruszka, marchewka, buraczki, szczypiorek, ogorki, pomidory, seler, koperek, cukinia, czosnek, rzodkiewka, fasolka. I tak pewnie to nie wszystko...

Gość
3jablonie, 2sliwki, wisnia, czeresnia, agresty, porzeczki[czarne, czerwone, biale], 2 gruszki, jezyny, orzech, ogorki, pomidory, pietruszki, marchewki, szczypiorek, salata, buraki... i na pewno cos jeszcze czego nie pamietam:P