Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinasmutna

i nagle wali sie wszystko

Polecane posty

Gość paulinasmutna

mam wspanialego chlopaka, dzieki niemu duzo zrozumialam, uratowal mi zycie...dal wiare w lepsze jutro, w milosc... staram sie z calego serca, zeby bylo wszystko dobrze, ale nie zawsze mi sie to udaje, czego bardzo zaluje:( i stalo sie...poszlam sama na wesele kuzynki kiedy on w tym czasie pracowal, nie poszlam tam z checi zabawy tylko zeby nie robic przykrosci kuzynce...za to zrobilam ogromna chlopakowi... zawiodl sie, rozczarowal...rozmawialismy o tym weselu nie mial nic przeciwko ale teraz wiem ze po prostu chcial zebym sama podjela decyzje i podjelam zla... wszystko sie posypalo...czuje jak mu jestem obojetna...on twierdzi ze go nie kocham skoro to zrobilam...powiedzial, ze nie bedzie juz nigdy mowil czegos co by mialo wplyw na moje decyzje , ze sama powinnam wiedziec co jest dobre a co zle...nawet nie wiem czy chce ze mna byc:( ale chce walczyc, bo mam o co, ale tak ciezko gdy walka nie przynosi zadnych rezultatow:( nie wiem czy mam jeszcze jakas szanse, nie wiem co robic:(

Gość paulinasmutna
ma 23 lata

Gość czy wy
zyjecie w swiecie w ktorym wesele jest impreza erotyczna lub emocjonalna? przeciez to tylko rodzaj potancowki na koszt mlodej pary niech nie histeryzuje

Gość nie bardzo rozumiem
On ma żal że poszłaś na to wesele? Miałaś siedzieć w domu i czekać aż on wróci z pracy i nie wolno ci w tym czasie uczestniczyć w weselu kuzynki? A co ty jesteś jego niewolnicą i nie samostanowisz o sobie? On nigdzie bez ciebie nie wychodzi? No daj spokój...

Gość czy wy
paulina 23 lata a taki patetyzny ton? bez przesady -glebia zycia co nie wessele kuzynki

Gość paulinasmutna
tak posypalo sie bo poszlam na wesele bez niego bawilam sie tam kiepsko, albo praktycznie wcale zalowalam juz na poczatku ze poszlam:( on uwaza ze jak sie kogos naprawde kocha to chce sie wszedzie chodzic razem i ma racje tylko ja naprawde nie chcialam robic przykrosci kuzynce byla kiedys sytuacja ze jak byl na wyjezdzie kolezanka zaproponowala mi spotkanie wyjscie na jakas impreze no i zapytalam go przez tel co o tym sadzi, bardziej z ciekawosci bo nie chcialam za bardzo isc... nie poszlam ale on zapamietal ze mialam taka mysl... i teraz to wesele...mowi ze drugi raz tak postapilam i ze on nie chce na sile mnie zmieniac, ze widocznie nie kcoham skoro mam takie potzreby...

Gość blekitna 24
Jesli go nie zdardzilas, a po prostu poszlas, zeby nie zorbic przykrosci kuzynce to dlaczego myslisz ze podjelas zla decyzje? To on jest nie fair w stosunku do Ciebie. Chociaz poiwem Ci ze jest wiele par w ktorych ten problem istnieje ze kobieta nie mzoe sama isc bo jak pojdzie to facet ma jakies pretensje mimo iz sie zgodzil. Glowa do gory jesli naprawde nic sie nei zdazylo na tej imprezie to pogadaj z twoim chlopakiem i powiedz mu co czujesz i ze Cie to rani. Przeciez bylas na jakby nie bylo rodzinnej imprezie...jesli wkoncu zrozumie to dobrze a jesli nie zastanow sie czy warto...

Gość uuyiy
głupi dzieciak. szoda czasu na takiego dziś wesele kuzynki a za miesiąc nie będziesz mogła spotkać się z przyjaciółką

Gość blekitna 24
Ale powiedz mi jeszcze czy on wychodzi gdzies sam z kolegami bez Ciebie??

Gość paulinasmutna
On nigdzie sam nie wychodzi, mowi ze nie chce, nie ma takich potrzeb, chce mnie wszedzie zabierac

Gość paulinasmutna
chodzi o to ze on twierdzi ze chce mnie na sile zamienic, ze widocznie ja inaczej pojmuje milosc, ze on mnie za bardzo kocha bo chce wszystko wszedzie zawsze robic ze mna

Gość paulinasmutna
mialo byc tam ze nie chce na sile mnie zmieniac

Gość ........aggaaa...
nie zaluj moze byc tylko gorzej chlopak am kompleksy jest jakis dzieciinny i niedojrzaly a moze bedzie cie chcial zamknac w domu ?

Gość blekitna 24
Chce Cie zabierac albo nikt go nie zaprasza na meski wieczor ewentualnie nie mowi Ci ze byl na takowym... bo to dziwne

Gość paulinasmutna
ale jak mu to wytlumaczyc?? ja tez nie lubie bez niego wychodzic teraz mam takie poczucie winy

Gość dajcie_Bobu
Bob budowniczy potrzebny od zaraz

Gość paulinasmutna
z tego jak jest miedzy nami to naprawde kazda chwile spedzamy razem i o n nigdzie beze mnie nie chodzi

A za chwilę nie pozwoli Ci pójść na zakupy samej... To nieprawda że wszystko w związku robi sie razem. Każdy ma swoje jakieś zainteresowania, znajomości... chocby ploty z psiapsiółką... za chwilę sie zaczniesz dusic w tym związku, a on Cie po prostu szantażuje i gra na uczuciach. Niech miłość nie przyslania Ci zdrowego rozsadku.

Gość paulinasmutna
moze to ja zle pojmuje milosc...

Gość paulinasmutna
ja mam 22 a on 23;) i twierdzi ze jest za stary jak na swoj wiek:)

Gość rzygac sie chce
jak slysze, ze para MUSI wszedzie chodzic razem. cholera, jakby nie było, to nadal sa dwie odrębne osoby! na aerobic, do kolezanki na pogaduchy, na depilacje okolic intymnych tez razem moze, co?! co za durne podejscie, brrrrr. kazdy musi miec swoje chwile, tylko dla siebie...