Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola88maj

Studia czas zaczac 20072008

Polecane posty

Gość violence
z tym to masz racje.zawsze sie spotkac mozna,pogadac,a jak sie ma tylko prace,to od razu pewnie znajomi tez znikaja.chociaz ja chcialabmy skonczyc studiaj ak najszybciej mimo wszystko:P

Gość rukola
aaaa to zaoczne studiowanie to nie studiowanie...:P

a ja sie właśnie zastanawiam czy iść na podyplomowe.. niby zapłaciłam już wpisowe.. ale nie wiem.. wzasadzie to zminiam pracę i to ni ejest zwiazane z tymi moimi studiami..

Gość rukola
heh ja jestem w nowym miescie i nikogo tu nie znam...mam 'tylko' faceta zadnej kumpeli...:( co prawda w pracy sa fajne babki ale jestem nowa i jeszcze ich nie znam na tyle by gdzies razem lazic itp

Czemu zycie jest takie niesprawiedliwe?Studia,praca a kasy ciagle malo.A taka Paris Hilton nic nie robi a kasy ma jak lodu

Gość violence
ja jestem na dziennych,nic przyjemnego :P

rukola.. bo co? bo Ty dzienne skończyłaś i czujesz się lepsza? pewnie prywatne studia to też nie studia.hm?

Gość rukola
no sama to bym zdziczala chyba :(

a ja zaczynam studia w tym roku i sie wogole nie pzrejmuje wisi mi to:P poki co ciesze sie wolnoscia:P

Gość rukola
:O nigdzie tak nie napisalam a juz na pewno nie pomyslalam :O mialam na mysli zycie studenckie ktorego na zaocznych nie ma :O a jesli Cie interesuje to skonczylam panstwowy uniwerek :O

akurat mnie nie interesuje co skończyłaś :o tylko nie wkurza jak ktoś pisze/mówi, że zaoczne i prywatne to nie studia :o

Gość violence
jak dla mnie to gorsze bylo to cale zamieszanie wokol przeprowadzki,szukania mieszkania,samodzielnego zycia niz samo pojscie na studia.jak szlam na uczelnie to nie myslalam,co sie tam wydarzy,tylko czy mam cos na obiad w domu albo czy przyszedla rachunek za wode:P takze szkoly to sie nie bojcie :)

Gość rukola
ale ja do jasnej ciasnej tak nie napisalam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czytaj uwazniej i ze zrozumieniem a nie sie od razu najezasz :O🖐️

no to ja nie wiem czy ja czytać nie potrafie czy Ty nie wiesz co piszesz... spójrz na górę tej strony rukola aaaa to zaoczne studiowanie to nie studiowanie...

Gość rukola
a teraz Ty spojrz kilka wpisow wyzej :O "mialam na mysli zycie studenckie ktorego na zaocznych nie ma" :O

to już było po tym jak Cię ktoś (ja) upomniał :| w sumie powinno mnie to walić bo studiuję dziennie oba kierunki, jedno państwowo drugie prywatnie.. ale mam znajomych na zaocznych i widzę ile muszą zakuwać a potem ktoś właśnie pisze, że oni nie studiują.. jeśli miałaś na myśli życie studenckie to zwracam honor, ale w pierwszym wpisie tego nie napisałaś

Gość rukola
oczywiscie ze po tym bo nie przyszlo mi do glowy ze to stwierdzenie moze wywolac takie oburzenie:O wczesniej pisalam tylko o imprezowo-towaryzstkim aspekcjie studiowania i w jasnym powinno byc ze w tej wypowiedzi 'studiowanie' bylo roznoznaczne z zyciem studenckim/towarzyskim/imprezowym...kazda sredniorozgarnieta osoba powinna to zrozumiem w kontekscie moich poprzednich wypowiedzi ale Ty widac do takich nie nalezysz...malo tego...od razu widac masz kompleks ze studiujesz zaocznie :O

widać koleżanko, że Ty należysz do gorzej rozgarniętych bo napisałam że NIE studiuję zaocznie tylko 2x dziennie :] geniusz :]

Gość rukola
miedzy niezrozumieniem tekstu a niedoczytaniem jest jednak subtelna roznica :]

dla mnie znacząca.. i przypomnę, że to Ty pierwsza zaczęłaś mnie obrażać.. a teraz już się pożegnam, jutro do pracy.. miłej dyskusji ;)

Gość rukola
rukola.. bo co? bo Ty dzienne skończyłaś i czujesz się lepsza? to Twoj wpis mnie sprowokowal i on sie piojawil jako pierwszy przypomnij mi gdzie cie wyzwalam?:O

Gość te pistacja
zwal se muszle bo jakas spieta jestes :D